Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexiflexilola

Marze o minecie, ale nigdy w zyciu nie zrobie loda!

Polecane posty

Gość sexiflexilola

Jestem dziewica i od dluzszego juz czasu mam niesamowita ochote, by jakis mezczyzna zrobil mi minetke, ale sama nie odwazylabym sie zrobic loda! Powiedzcie czy wasi partnerzy robia wam minete nie wymagajac byscie im robily loda?

Gość fra_123
Nie mialem jeszcze dziewicy. Zrobie ci fajna minete, a potem bedziemi mieli piekny seks.

Gość po...lone to wszystko
wyliż z wzajemnością koleżankę

Gość Rebu$
Jeżeli masz partnera to porozmawiaj z nim na ten temat. A do chu.a nie czuj strachu ani obrzydzenia on nie gryzie tylko czasem kicha ;) Spróbuj. Może Ci się spodoba ;)

Gość koffu
zmienisz zdanie, zobaczysz

Gość deflorator od niechcenia
nigdy nie mów nigdy i jak to pisze kobieta to + 50 do skuteczności obciągania. :P jak dziewica kolejne 50 Wychodzi na to, że chłopak będąc z tą dziewczyną spokojnie może liczyć na obciąg.

do tego w swoim nicku ma aż dwa "x" czeka tylko aż ktoś ją rozpruje, wtedy pójdzie na ten trzeci do kolekcji "x"

to przywaliłeś chłopie. :O z Twojego postu wynika, że już skończyłem :( I teraz nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?

najmocniej przepraszam :( na pomarańczowo trudno to zweryfikować. :( Mój błąd :( przepraszam.

Gość asslikcer
kutas dziewico wyobraz sobie ze nie ma takich problemow jak co 3 pinda , cipa potrafi byc zagrzybiala smierdziec chora stany zapalne i brzydkie uplawy i to od razu po umyciu skoro sie brzydzisz kutasa to se wyobraz jak obrzydliwe potrafia byc cipy , i jak wielu z nas sie poswieca

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
asslikcer wasze kutasy smierdza bardziej i to z 1 prostego powodu: bo sie nie myjecie

Gość abrakadabra 26
minete bys chciala ale loda nie zrobisz. ja pierdole co za ludzie.

Gość asslikcer
no to gratuluje doswiadczen , ja szczam na stojaco tylko do pisuarow i zawsze z papierem w reku , w domu szczam na siedzaca i tez go podcieram owszem jestem brudasem bo prysznic biore raz dziennie po pracy jestem brudasem bo rano mi sie nie chce jak ide do pracy , a zagrzybiala cipa po umyciu smierdzi jak mi sie zdarzylo na trasie do niemiec nie myc sie 3 dni wiec skonczie juz ze stereotypami mialem troche pizd i wiem co pisze co 3 ma problemy z cipa a kazda sie przyznawala ze wielokrotnie mialy

Gość MartaOra
Ja mialam dwoch partnerow (jednego 2 lata, drugiego 4) i oboje mi robili minety. Ja nigdy nikomu nie robilam loda i nie zamierzam. Jesli facet jest mlody i niedojrzaly, to bedzie Ci plakac o loda.

A jak ty dojrzejesz to może się przekonasz jaką dziecięcą postawę sobą prezentujesz...

Gość abrakadabra 26
zgadzam sie z toba. dziewczyna ktora nei robi loda swojemu ukochanemu jest do kitu. oral to przeciez taka duza przyjemnosc. jesli kobieta w zwiazku tego nei robi facetowi to chuj z taka baba

Gość asslikcer
jak kobita nie robi loda to powiedzmy se szczerze to kloda co to za seks pozniej placze ze facet stoluje sie na miescie , jak ci takiej podstawowej rzeczy nie robi to zapomnij o rzniezciu , polyku , analu czy lizaniu pupy czy dominacji czy nawet pissingu , moja kobita modelka nie jest zwykla dziewczyna ale lubi seks tak jak i ja i nawet sie nie ogladam za typowymi laskami wymiarowymi mam w domu full wypas i zadna zdrada mi w glowie ona wie co ja lubie i ja wiem co ona lubi , obydwoje sie staramy druga strone zaspokoic , udane zycie seksualne to polowa udanego zwiazku na cale zycie i nawet po 50 cemoja pania bede obrabial

"udane zycie seksualne to polowa udanego zwiazku na cale zycie" Śmiem twierdzić że nie połowa, a sposób na udany związek.

Gość sexiflexilola
Mam 11 lat... Wiem... sama nie mogę w to uwierzyć że jestem jeszcze dziewicą... U mnie w szkole większość koleżanek jest już po... A do zrobienia loda... boję się wytrysku... boje się że będę musiała połknąć to świństwo

rus1 a udany sex i nieudany związek..to o czym to świadczy?:D

Gość intim_1
Sexiflexilola, przeciez nie musisz spermy polykac, mozesz ja wypluc. Moze lepiej wsadz sobie penisa do cipki. Sprawia napewno wieksza przyjemnosc.

sexiflexilola , nie bój się obciąganie może być przyjemne dla obu stron. Sama też na początku się dygałam a teraz sprawia mi to przyjemność. Uwielbiam patrzeć w oczy dla chłopaka kiedy to robię

Gość intim_1
blondniunia19, a ilu facetom juz obciagnelas? Moja kolezanka tez to bardzo lubi.

fev Jak komuś jest dobrze w łóżku to i na codzień się dotrze. W drugą stronę to nie chce działać.