Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgtnhjzgnmjhffdeaw

pomocy!!! probem z oczami, upadki!!! wylew??

Polecane posty

Gość dfgtnhjzgnmjhffdeaw

Mam problem z mama, ostatnio skarzyla sie na problemy z oczami - rozmazywal sie jej obraz, nieostro widziala, z tego co mowila przez jakie 20-15minut. Wczesniej nie miala czegos takiego, w ciagu ostatniego czasu powtorzylo sie to ze 4 razy (moze w ciagu 2tygodni). W dodatku dzisiaj wieczorem, chociaz nigdy jej sie to nie zdarzylo, upadla dwa razy z rzedu. Po czym wyszla po mnie na przystanek, i powiedziala o tym po drodze (szla normlanie), ale w domu znowu sie przewrocila i tym razem nei mogla sie podniesc, czula jakby nie miala nog. myslalam ze to wylew, ale norlamnie sie wyslawia i nie ma juz problemu z konczynami. Polozyla sie spac. Przed chwila ja obudzilam zeby skontrolowac jak sie czuje, powiedziala ze dobrze tylko jej zimno i glowa ja boli. Nie wiem co mam robic, dzwonic po karetk, czy obudzic ja rano i pojechac do lekarza? Ostatnio ma duzo stresow, denerwuje sie ciagle.

Gość kurkuma2o
lepiej jedzcie na izbe przyjec, nie pozwolcie odeslac sie bez badan! czegos takiego nie mozna ignorowac!

Gość zoszka
może zadzwon na pogotowie i opisz wszystko -zeby Ci jakos doradzili; ja sie nie znam takze nie moge doradzac w tej sprawie; Trzymaj sie:)

Gość zoszka
o własnie z izba pzyjec to b dobry pomysl

Gość kurkuma2o
to nie jest normalny stan, pozniej moze byc za pozno. co wam szkodzi pojechac, zycie mamy jedno, nie ignorujcie tego.

Gość echhhhhh...
powodów może być milion...radzę skontaktować się z lekarzem. A przedtem zmierzyć ciśnienie!!, temperaturę...zebrać jak najwięcej danych. Lepiej spanikować niż załować :) Życzę żeby powód dolegliwości był błachy...pozdrawiam

Gość pewnie wiekszosci sie taki
a blednik ? lepiej jedz od razu na pogotowie bo skoro nigdy tak nie miala to sie cos dzieje i sie pchaj do lekarzy bo nie raz oni olewaja, moja babcie z zawalem serca ktory dzial sie w izbie przyjec o malo co nie puscili do domu ... bo przeciez nic nie widzieli na poczatku a pozniej z nia latali jak wyszlo

Gość dfgtnhjzgnmjhffdeaw
gorzej ze ona juz spi, byla bardzo zmeczona, nei wiem czy powinnam ja teraz budzic

Gość kurkuma2o
nie zastanawiaj sie, bo bedziesz zalowac. nie wiadomo co sie moze stac, ale nie wyglada to jka objaw stresu. nie lekcewaz tego.

Gość zoszka
kurkuma2o ma racje lepiej dmuchac na zimne- czasami procesy chorobowe moga byc bardzo powolne a dzialajac wczesniej mozna uniknac negatywnych skutkow :)

Gość zoszka
pewnie moze sie okazac ze to nc takiego ale teraz nie masz pewnosci dlatego pogotowie czy izba przyjec jest jak najbardziej na miejscu; ja w nocy z paluszkiem jechalam rozcietym nozem;) i dobrze ze pojechalam okazalo sie, bo głeboka raza by sie ślimaczyła; trzymam kciuki za Was obie:*

Gość matkoicorkaoooo
Cholera, dziewczyno, do lekarza!!! Wylew nie, ale udar mózgu to może być jak najbardziej!

Gość zoszka
a z racji że jest noc na pewno Was "obsłużą" należycie, na izbie przyjec nie maja tyle roboty co za dnia dlatego teraz daliby od razu jakies skierowanka; chłopak przede mna z marszu dostal skierowanie na tomograf i w ogole ładnie sie nim zajeli :-*

Gość kurkuma2o
jedz i sie nie zastanawiaj, zycze powodzenia. nie pozwolcie odeslac sie bez badan, jesli nie beda chciali ich wykonac(co sie czesto zdarza) poproscie o zaswiadczenie o odmowie badan i od razu zmiekna.skad jestes?

Gość zoszka
jak masz prawko i autko to na izbe przyjęc, jak nie to taksowka-jesli to nie daleko;ewentualnie dzwoń na pogotowie; zrobią badania i bedziecie spac Obie spokojnie :)