Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiędła różyczka

narzeczony lubi się ze mną kochac tylko jak wypije

Polecane posty

Gość Zwiędła różyczka

a na trzeźwego nic z tych rzeczy ,chyba że sama zainicjuje to wtedy może może ( jak będę nalegać). Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata ale kiedyś nie było aż takiego problemu. O co chodzi? Nie podobam mu się? Jak pytam to zaprzecza,ale jak dochodzi co do czego to ..no właśnie nic

Gość fajnykololo
No według mnie na trzeźwo jesteś dla niego brzydka.... On pewnie też nie jest atrakcyjny.. więc po podsumowaniu lepiej będzie mu się upić i Cię przelecieć niż na trzeźwo walić konia

Gość alalala24
nie pociągasz go, nie kocha cię. wiem co mówie, mam tak samo z męzem. Jak sobie wypiję to wtedy mam ochotę na seks z nim i to też tylko dlatego że nie mam kogo innego

Gość Zwiędła różyczka
No to dziękuję za odpowiedź... Skurwysyn ostatni raz mnie brał po pijaku! Albo mnie przeleci na trzeźwego... albo ja go przelecę wałkiem po nerkach :/ Pozdrawiam

Gość Zwiędła różyczka
no brawo podszywie Kiedyś mnie zdradził - wybaczyłam -ale teraz czuje że tego nie robi, ale moze to ma jakiś związek? Poza tym sporo pracuje,jedynie weekedny wolne, mówi że jest zmęczony itp ale obiecuje że wszystko się zmieni jak zamieszkamy razem ( jesteśmy zaręczeni, ślub za rok). Ja sie zastanawiam o co mu chodzi tak naprawdę. zwala wine na to że nie mieszkamy jeszcze razem plus do tego często jest zmęczony po pracy lub treningu. Tylko dziwne że zawsze zmęczony??? Czy to nie wymówka czasami? Jest taka sprawa że on lubi duże piersi ( wiem to choć niby zaprzecza) no a ja mam raczej małe. Czy to może być powód? Może go nie pociągam. Odnosze wrażenie że to może byc przyczyna. Od początku nie było to zakochanie typu "buum" strzała amora, ale rozwijało się z czasem. Zdrady, kłamstwa, brak ochoty na seks..a może on mnie nie kocha..może nigdy nie kochał

Gość Zwiędła różyczka
:(

Gość siszka
może on pojest spiety i odpreza sie dopiero po alkoholu, moze ma duzo spraw na głowie, w ciagu dnia ja tak mam i kocham meza :)

Gość siszka
takze nie martw sie az tak strasznie, moze nie jest tak źle jak wyglada

Gość to dziwne
Mój co dziennie pracuje po 12 godzin, jest zmęczony ale na sex zawsze ma ochotę:p Poobserwuj go dobrze i się zastanów , żeby później nie płacić za rozwód. Zwłaszcza że kiedyś było inaczej

Gość Zwiędła różyczka
no pracuje sporo to fakt, ale żeby z tego powodu nie miał ochoty na seks? Byliśmy w tym roku tydzień w Hisszpanii i co, myślicie że coś pomogło? Raz jeden doszło do zbliżenia i to dlatego że ja to sprowokowałam/wymusiłam troche Boje sie w takiej sytuacji za niego wyjśc, choć mamy juz termin slubu na za rok, ale można jeszcze to odwołać. Niby seks nie jest najważniejszy ale jednak... A mam doopiero 24 a on 27 lat

Gość to dziwne
Przed ślubem to jak jest miłość to jest mega chemia i pociąg, pragnienie wiele par opisuje że dupczyli się jak norki dopiero np. po dziecku temperament troszkę opada

Gość Zwiędła różyczka
wiec jaki z tego wniosek : a) nie pociągam go b) nie kocha ( to i nie pocoagam) c) zdradza mnie d) zaspakaj sie inaczej e) faktycznie jest taki zapracowany ( plus dwa razy w tygodniu treningi)

Gość .;plll
wszystko oprócz ostatniej odpowiedzi

Gość buddy
treningi dwa razy w tygodniu? sprawdź z jaką cycatą trenerką je ma....

Gość Zwiędła różyczka
Tam nie wyjasnilam, piszac ze lubi duze a ja mam male. Chodzi oczywiscie o stopy. On lubi kobiety min 44, a najlepiej 46, ja mam rozmiar 28 i sie przewracam jak probuje stac :(. Moze to jest przyczyna?

Gość a......
A mierzyłaś mu ciśnienie? Jednym z powodów braku chęci na sex jest niskie ciśnienie, pod wpływem alkoholu ciśnienie wzrasta i jest chęć, gdyż do osiągnięcia wzwodu jest potrzebne wyższe ciśnienie aby napompować krwią penisa. To zmęczenie i brak chęci to może właśnie wskazywać jw. opisałam. Jeśli ma ciśnienie w normie, to powodem jest stan psychiczny, który jest poważnym schorzeniem prowadzącym bez diagnozy i leczenia do impotencji. Zastanów się, bo sex to naturalne zdrowie, które jest potrzebne partnerom, a bez seksu nie będziesz miała naturalnego życia. Ja bym na Twoim miejscu starała się znaleźć przyczynę tej sytuacji, co opisujesz i zaczekała ze ślubem, bo zaspokajanie Ciebie przez wypicie alkoholu prowadzi do uzależnienia i patologii, a chyba nie chcesz mieć dzieci spłodzone przez alkoholika z wadami patologicznymi. Masz czas na rozważenie lub znaleźć partnera bez tych przypadłości jw. opisałam.

Gość Zwiędła różyczka
no z cisienieniem jest tak że on ma je albo w normie albo lekko podwyższone ( lekkie nadciśnienie a chłopak 27 lat)