Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annka-ana

A miałam się już nie zakochać

Polecane posty

Gość Annka-ana

Wyjechałam z rodzinnego miasta, dostałam dobrą pracę, byłam spokojna... Ale pojawił się On w mojej pracy. Spojrzenia, uśmiechy i świetna praca razem. Wspieranie w trudnych momentach. Traktowałam go jak kumpla. Oboje wolni, niezależni, z pasjami - typowi single ze stolicy. Ostatnio był gorący okres w firmie. Ja coś namieszałam, może ze zmęczenia, może też z innych powodów. Mimo wolnego dnia przyjechał do pracy i pomógł mi to załatwić. Na drugi dzień posprzeczaliśmy się o sprawy zawodowe. Pierwszy raz patrzał na mnie z takim żalem. Przeprosiłam. Powiedział, że mam go nie przepraszać, ale to przemyśleć. I unikać na przyszłość takich tekstów - mam niestety cięty język. Nigdy nikogo za to nie przepraszałam, a już na pewno nie faceta. Wzięłam wolny piątek i przemyślałam to wszystko co się dzieje. I wyszło, że kocham go. Kompletnie nie wiem co mam robić. Pomóżcie!

Gość zakochanie to fajny stan
którego nigdy dość bo życie jest zdecydowanie bardziej kolorowe i smaczniejsze wtedy ;) bardzo bym chciała poznać fajnego faceta takiego żebym mogła się zakochać najlepiej z wzajemnością :) ale gdyby mnie zdradził czy coś nie tak to wiem ze szybko bym sobie poradziła z jakimiś negatywnymi uczuciami bo mam za sobą dość długie leczenie się po głupiej niespełnionej nieodwzajemnionej miłości ... sama jestem zdziwiona ze mam coraz większą ochotę na kolejne zakochanie się te motylki itd ;)

Gość krokietka83
dlaczego go kochasz ? za co ? ile masz lat ?bo to tez jest wazne.. czy szukalas milosci , czy to sobie poprostu wmowilas... musisz napisac nam wiecej szczegolow na twoj i jego temat.. wtedy bedziemy mogly ci lepiej pomoc