Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka 165 cm

Wysokie a niskie kobiety

Polecane posty

Gość Kobietka 165 cm

Widze ze dzis na kafe duzo tematow a propos wysokich i niskich kobiet. Nie rozumiem jednak czemu te wysokie staraja sie za wszelka cene udowodnic ze my nizsze jestesmy gorsze. Mam 165 cm, wiec sredni wzrost, nie jestem niska. Nie uwazam ani niskich ani wysokich za gorsze, tym bardziej, ze na wzrost nie mamy wplywu. Ciesze sie, ze kobiety sa rozne, bo inaczej byloby nudno :) gdybym miala wybierac idealny wzrost dla siebie, wybralabym swoj. To super, ze wysokie kobiety (175cm) akceptuja siebie. Nie rozumiem jednak, czemu, skoro twierdza, ze sa zadowolone ze swojego wzrostu i podobaja sie mezczyznom, obrazaja nizsze panie, nazywajac je kurduplami, purchawkami i gorzej.

Gość marta72
ja mam tylko 158 cm wzrostu i nie interesuje mnie co o mnie mysla czy mowia inni.Ocenianie ludzi po wzroscie? Glupota ludzka jednak nie ma granic.

Gość Bo te wysokie
sie czuja hujowo, na dyskotekach nie tańcza itd , wiem to bo moja siostra ma 190 cm, i sama mówi ze jej z tym zle....

ja mam 176 i uwielbiam swoje dluuuugie nogi :) a dziewczynom ponizej 170 zazdroszcze tylko tego ze moga bezkarnie nosic szpilki

Gość jklkjlkjl
165 cm - dla mnie jestes idealem

hahaha nie mam glizdowatego tułowia... Pracowalamkiedys jako modelka wiec to chyba o czyms swiadczy i nie wiem komletnie skad masz takie spostrzezenia bo jeszcze z czyms takim sie nie spotkalam zakompleksiona istotko....

Gość 45435435
Mnie tez to wkurza, ale powiedz, na co zakladasz a takim razie kolejny kretynski topik na ten temat? Ze wzrostem i waga jest tak, ze da sie je pomierzyc, i latwo sie porownywac do innych. Urody nie zmierzysz... A tu przesiaduje sporo mlodych dziewczyn w wieku rozrodczym, ktore uwielbiaja takie tematy zwiazanne z powodzeniem u plci przeciwnej... Potem to przechodzi na szczescie...

" Lubie jak moja kobieta jest przynajmniej 15 cm niższa " a to juz nie jest wina wysokich lasek ze faceci w tych czasach to niewyrośniete zakompleksione kurduple!!

Gość kjkhdka
a dziweczyna 161 cm ujdzie???

spadam stąd hehehe a wy sie wszystcy dowartosciowujcie i obrazajcie innych.... :)) Ale glizdowaty tułow mnie rozsmieszyl do łez hehehe... jak juz braknie argumentow to wez wymyslaj jakies bardziej konkretne i prawdziwe bo chyba nie wiesz o czym mowisz :D papa!

Gość skórka od mandarynki
ja bym sie tam nie przejmowała opinią faceta który siedzi na babskim forum :o same zakompleksione prawiki tutaj, wiec pewnie w kazdej kobiecie cos by im nie pasowało :) miłego walenia do końca waszego nedznego zycia, przegrancy zyciowi 🖐️

Gość LoneCherryMoon
a ja mam 196 cm wzrostu i jakos zawsze wkrecaja mi sie te niskie kobietki 165-170 cm :) ubiora fajne szpile i prezentuja sie mega seksownie... teraz krece z dziewczyna 164 cm, a moj najpowazniejszy zwiazek kikuletni ktory mial sie konczyc slubem - kobieta 167 cm. cos maja w sobie te male wariatki :) wspolczuje laskom powyzej 190 - czasami na srodku parkietu ja sie czuje nieswojo, gdy wokol wszyscy nizsi, a co dopiero one :/

Gość moiegjb push push
190 cm to juz gruba przesada :o ale 17parę, czemu nie

Gość LoneCherryMoon
oczywiscie nieistotny, niedawno spotykalem sie z naprawde piekna kobieta ktora miala ze 185 cm ale bardzo czesto zdarza sie ze tak wysoka kobieta ma problemy z postawa, zwlaszcza jesli ma bujny biust. Zreszta w sumie wysocy faceci tez bywaja przygarbieni i chuderlawi, wiec reguly nie ma, za to jest statystyka, a ta stanowi jednak wyraznie, ze przy malym, ale nie za malym "kadlubie" latwiej o zachowanie przyjemnych proporcji