Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do sesesesesese*

do sesesese

Polecane posty

Nie , nie ma nic do rzeczy :O Kurwa z pomarańczowego nicka każdy może sobie być mądry . Na jakiej podstawie ja sie pytam uznajesz mnie za hipokrytkę ?

Gość wlasnie/////
na takiej ze prujesz się od paru godzin jak to inni o tobie nic nie wiedza a cie oceniaja a robisz dokladnie to samo w stosunku do carrie. wiesz tyle samo o niej co inni wiedza o tobie. juz nie wiem jak mam ci to inaczej wytlumaczyc :o

To sesesese mądralińska cipa wszczyna tylko kłótnie, zamiast olać ten topik i ogarnąć dupe to siedzi tu i pieprzy :O widocznie to jej jedyna rozrywka. Jest psycha....

Gość ze sie wtrace
własnie/// , klaudia, sócz - to wszystko sprytna manipulacja carrie b. :classic_cool:🖐️ jestesmy pelni podziwu jak potrafisz szybko nicki zmieniac 😴

Ty mi nie musisz nic tłumaczyć , nic o niej nie pisałam dopóki sie tu nie pojawiła i zaczeła pierdolić o mnie, rozumiesz ? A potem sobie załozyła topic na mój temat ..to ja mam siedzieć cicho ? Kiedyś powiedziałam jej tylko ,żeby sie troche ogarneła względem tej pani to Ona teraz wiecznie sie mści jak dziecko z podstawówki no to sorry . I weźcie sie już naprawdę nie podniecajcie tym tematem , bo teraz same pomarańczki piszą jaka to carrie nie jest zajebista , a jak sie pojawi tylko jakiś negatywny wpis na jej temat to od razu , że to ja sie podszyłam :O to na przyszłość radzę spojrzeć na godziny albo napisać do moderatora . 🖐️

Gość bleh.....
odpierdolcie się od sesese :D

Po co mieszać w to Carrie?:O Zadnych dowodów nie macie, ze to ona załozyła ten topiik... Poza tym, sesesese jest bardzo irytująca i mało inteligentna co wyraźnie pokazała nam m.in na tym topiku. Wytyka innym wady, błędy. A sama na pewno nie błyszczy, no chyba, że głupotą elo 🖐️

Gość wlasnie/////
sory ale inni o tobie tez by nie pisali gdyby nie te twoje pozbawione sensu i logiki posty.. coby nie nazwac ich glupimi.. i w ogole gdybys nie pisala na forum.. i akurat jedyna osoba ktora tutaj ma obsesje i widzi wkolko biedna carrie w kazdym podszywie pod siebie i w kazdej pomaranczy - jestes ty. jaka masz pewnosc ze to ona pisze i ze ona zalozyla temat? to mogl zrobic kazdy i wcale bym sie nie zdziwila jakby wszystko było robione specjalnie po to zebys ty wlasnie myslala, ze to carrie., bo nawet mnie ta twoja mania przesladowcza dostarcza mnóstwo rozrywki :classic_cool: 🖐️

"To sesesese mądralińska c*pa wszczyna tylko kłótnie, zamiast olać ten topik i ogarnąć d**e to siedzi tu i pieprzy widocznie to jej jedyna rozrywka. Jest psycha...." A Ty skoro tak błyszczysz inteligencja i uważasz się za mądrzejszą czemu sama nie olejesz ten topic? Tylko ciągle gadasz i gadasz jak nakręcona. żeby jeszcze coś mądrego to było a tu tylko kurwy, cipy i chooje. Brawo za kulturę i mądrość życiową:D

A niech sobie pisze tutaj kto chce! Carrie srari czy jakaś tam inna! Nie macie co robić??:D Dyskusja na poziomie dzieci z podstawówki i z gimnazjum. No tak... jutro niedziela, wolne od szkoły to dzieci mogą dłużej posiedzieć dziś na kafe:D

Gość wlasnie/////
a ty nie masz co robic ze tu przesiadujesz i ciagle sie udzielasz? cos sie nie podoba to wypad :classic_cool:🖐️ lekcje na poniedzialek odrób

Sócz - ja mówie o innym wątku :O Bardzo irytująca i mało inteligenta ? Po czym to stwierdzasz ? Widocznie Twoim życiem jest kafe skoro taki z Ciebie spec . Wiadome ,że tak czy siak będziecie broniły Carrie . Ja nie mam nic przeciwko ale po cholere piszesz ,że ja wytykam innym błędy ? Robisz to samo i nie wydaje mi sie żebyś była jakoś bardziej inteligentna . bleh i klaudia - dzięki :D własnie - nie chodzi o ten topic jeszcze raz Ci mówie :O :O ! cofnij pare stron wstecz na dyskusji ogólnej . 🖐️

No kurwa jak tu nie mieć podejrzeń skoro nawet pod klaudie sie ktoś podszył , co za tępaki . :O

Kotku plecak już dawno zakurzony w szafie siedzi:) udzielam się bo żal mi takich tłumoków jak wy:D droga klaudio -03.09-bez podszywów zapomniałaś o niefortunnej spacji przy nicku i o tym że oprócz moczem śmierdzisz jeszcze kupą:D:D:D

Gość wlasnie/////
a my mowimi o tym watku. wyzywasz carrie i nazywasz ja dzieckiem z Podstawówki. po czym to stwierdzasz ? Widocznie Twoim życiem jest kafe skoro taki z Ciebie spec . :o

Gość wlasnie/////
jaki zaaal normalnie. idz spac wreszczie hipokrytko :D

Gość do CarrieBradshaw.
Mozesz się przestac podszywać pod klaudię? dziękuje :)

Gość obiektywnaa osobaa
phii aż dziw bierze droga sesesese że wogóle wchodzisz w dyskusje z takim dnem intelektualnym jakim jest kari - tempa pinda rzucająca co chwilę kurwami i chujami, słuchającej hip-hopA i bawiącej się w wiejskich remizach 🖐️