Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość veressa

idealna cera, czyżby ?

Polecane posty

Gość veressa

nie raz zachwycałam się czyjaś cerą i zazdrościłam. ale okazuje się że tylko nieliczne kobiety mają piekne, nieskazitelne naturalnie cery. mam starszą siostrę która dość rzadko widuję, zawsze mi się wydawało że ma lepszą odmnie cerę, nie ma jakis zaczerwienien , nie widac zaskórników, no cóż . lecz ostanio pierwszy raz od długiego czasu zobaczyłam ją bez jakiegokolwiek makijażu i co , okazuje się że ma cere owiele gorszą odemnie. to jeden z przykładów widziałam zdjęcia niektórych moich znajomych , na zdjęciach wyszły świetnie , idealna cera, itp, a wiem ze naturanie w rzeczywistości nie maja tak świetnej cery, cała tajemnica to świetny baza i dobrze dobrany puder nie raz widziałam też bardziej naturalne zdjęcia modelek czy aktorek i też takie z pełnym makijarzem i różnica jest nawet taka ze nie widać ich naturalnych pieprzyków , czy piegów , bo maja taka warstwe pudru, podkładu. więc moje drogie czasem nie ma co zazdrościć, czy zachwycac cerą jakiejś kobietki , czy to na zdjęciu , czy w rzeczywistości, bo może się okazać że pod makijażem ma tą cerę gorszą od nas

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować