Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gendiza

Te nieszczęsne papierosy...

Polecane posty

Gość gendiza

Hej, nowa ustawa o zakazie palenia nieco mnie zasmuciła... dodatkowa informacja o tym, że po nowym roku papierosy będą jeszcze droższe, skłania mnie do zastanowienia się nad kupnem e-papierosa bądź skorzystania z innego "substytutu". Co polecacie?

Gość Rozbojnica
Ja bym się na Twoim miejscu nawet nie zastanawiała. Kup sobie elektronicznego papierosa i będziesz miała z głowy. Jeżeli potrzebujesz jakiejś pomocy z kupnem to pytaj tutaj, będę zaglądała co parę dni. Na początek coś za ok 100zł Ci spokojnie wystarczy :)

Gość gendiza
Za sto złotych ? Gdzie takiego papierosa można kupić, jak przeglądam sklepy to wszystkie minimum 200 zł kosztują a tańsze to podobno się do niczego nie nadają... Co możesz polecić za 100 zł tylko coś w miarę solidnego poproszę:)

Gość e-papierosssssss
ja Ci go dam prawie za darmo, ok? Warunek taki, że go będziesz ssała kilka razy w tygodniu w realu. Oto un, odpisz czy Ci się podoba i czy pasuje: http://img220.imageshack.us/my.php?image=penisok3cmzforum21406zc4.jpg Korzyści z e-papierosa: 1. nie grozi ciążą 2. przy wytrysku na twarz, jest doskonałom leczniczom maseczką 3. jest ekologiczny, zatem i zdrowy 4.uspokaja, rozładowuje stres

Gość gendiza
Mam baedzo ważne/osobiste pytanie: czy Ewój e-papieros pomógłby przywrócić dawną świetność mojej twarzy: http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg W zamian za pozytwne rezultaty, odpłacę się ssaniem choćby tszy rqazy dziennie. Czekam z niecierpliwością na oferty.

Gość gendiza
poprzedni post nie został napisy przezemnie...czyli założyciela tego wątku... to jak to jest z tym elektronicznym papierosem za ok 100 zł?

Gość Nie palę już ...
Nie palę już 503 dni (+ 02g36m23s). Ilość niewypalonych papierosów: 6037. Będę żyć dłużej o 46 dni (+ 02g50m20s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2414,92 zł!

Gość gendiza
HE ale statystyki:) ale niestety to prawda, dużo rzeczy przemawia za tym żeby rzucić a bardzo mało za tym żeby dalej palić... Ale gdyby to było takie proste jak ta statystyka to na pewno nie zakładano by takich wątków jak ten:)

Gość Rozbojnica
Gendiza: nie przejmuj się tymi "żartownisiami", mam nadzieję, że jakiś moderator usunie ich wpisy. Cigito jest za 100zł - poszukaj przez google opinii tym modelu na forach. Ma bardzo dobre recenzje i jest jednym z najtańszych markowych papierosów na rynku.

Gość gendiza
Rzeczywiście jest on tani, myślę że na początek powinien wystarczyć... Co tam do tych papierosów elektronicznych trzeba dokupować żeby palić, jakieś wkłady czy coś?

Gość Stromatremr
Tak jest, co jakis czas trzeba wymieniac wklad z nikotyna, co nie jest dosc kosztowna sprawa: poczytaj, rozejrzyj sie po internecie, jest troche informacji dla poczatkujacych :) Ktos tutaj polecal e-papierosy Cigito - moge spokojnie sie pod tym podpisac, sa niedrogie (100 zl), a przy tym sa naprawde porzadne i nie ma co obawiac sie, ze sie zepsuja. Pale od jakiegos czasu, nie narzekam ;)

Gość znawczyyyyhni00
Ja kupiłam e-papierosa z ciekawości i powiem Wam, że to nie to samo, naprawdę. Ja sobie radzę z podwyżką cen, sama robię papierosy, tytoń+glizy+maszynka, wyglądają jak oryginalne i jest o wiele taniej, bo akcyza na sam tytoń nie rośnie, tylko papierosy drożeją gotowe. Pozdrawiam :)

Gość znawczyyyyhni00
chociaz moj e-papieros kosztował 30zł + nikotyna 11mg tzn wkłady. ale naprawde czuć, że to co innego niz prawdziwy papieros

Gość gendizaaa
Próbowałam rozwiązania typu "tytoń+gilzy+maszynka" ale taki papieros mi nie smakuje i paliłam ich jeszcze więcej niż zwykłych... Zakupiłam sobie prezent na gwiazdkę e-papieroska, nie chciałam inwestować za dużo, więc optymalnym rozwiązaniem wydał mi się właśnie Cigito jak na razie jestem zadowolona jest to dla mnie coś nowego i staram się powoli ograniczać tradycyjne palenie...