Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata 1984

Zostawił mnie z powodu seksu!!!

Polecane posty

Gość agata 1984

miałam udany związek, który trwał niecały rok i zakończył się miesiąc temu. nigdy się nie kłóciliśmy, relacje były między nami dobre , a ja byłam pewna, że to jest TEN. była już nawet data ślubu. postanowiliśmy do czasu ślubu nie uprawiać seksu i wytrwać w czystości , mimo że w przeszłości już raz to zrobiliśmy aby sprawdzić dopasowanie. data ślubu została przełozona z powodu śmierci bliskiej osoby z jego rodziny i.... tym samym przedłużyła się myśl o celibacie...... Mój narzeczony zostawił mnie bo powiedział, że seks jest dla niego tak ważny. dla mnie znaczy to tyle, że dupczenie jest ważniejsze od miłości.... czy on w ogóle mnie kochał. czy seks dla facetów to naprawde wszystko? na tyle ogromna sprawa, że przekreślają całe życie , odwołują gości, ślub itd?

Gość brak słów na to
Mój narzeczony zostawił mnie bo powiedział, że seks jest dla niego tak ważny. dla mnie znaczy to tyle, że dupczenie jest ważniejsze od miłości.... Kretynka:o

Gość Maggia81
Jak chlopak chce wytrwac to wytrwa, tyle ze zalezy jaka jest motywacja bo czasami moze byc nie wystarczajaca. Moj chlopak i ja jestesmy chrzescijanami i nie uprawialismy seksu przez 2 lata, tyle ze on sie bardzo modlil o wytrwalosc i to mu dawalo sile.

Gość agata 1984
dlaczego kretynka? mam swoje lata i nigdy wcześniej nie spotkałam się z zerwaniem zaręczyn z powodu wstrzemięźliwości, a przeciez wiele par to praktykuje.

Gość seks jest wazniejszy
niz sobie to wyobrazasz. Jest tak samo wazny w zwiazku, jak milosc. Wy baby macie nasrane we lbach. Jak facet mowi, że seks jest dla niego wazny, to źle. Jak nie chce sie z wami pieprzyc, to też źle. Zdecydujcie się wreszcie, bo same nie wiecie, czego chcecie. A tobie autorko, radzę szukac impotenta, wtedy się dogadacie.

Gość agata 1984
czyli ze mną jednak coś nie tak... czyli jednak to moja wina i ja jestem winna rozpadowi ...Boże :( :(

Gość ja bym olała takiego typa
tu nie było miłości. on kochał twoje ciało a nie ciebie. i tacy potem zawsze zdradzają bo im wciąż mało.

Gość seks jest bardzo ważny
dopasowanie temperamentów itp. itd. Oczywiście, że jesteś kretynką!! A chłopu się nie dziwię, że zwiał.

Gość Maggia81
nie sluchaj glupich facetow ktorzy mysla penisami zamiast mozgami. Oczywiscie ze seks jest wazny, ale jak jest wazniejszy od milosci to taki facet jest do dupy i tyle!!! jak facet nie mogl poczekac kilka miesiecy do slubu z uprawianiem seksu to nie byl wart twojej milosci...

Gość zwykłyfacett
Dobrze, że gość się w porę połapał i ewakuował. Po co komu oziębła żona??? Zrób jak inni radzą; znajdź impotenta

Gość Maggia81
Kolejny ktory mysli penisem. Niestety takich ktorzy nie mysla ze swieca szukac, ale tam sa, i sa najbardziej wartosciowi. Oby ci sie trafil taki wartosciowy facet ktory cie uszanuje...

Gość pomyśl
'Mój narzeczony zostawił mnie bo powiedział, że seks jest dla niego tak ważny. dla mnie znaczy to tyle, że dupczenie jest ważniejsze od miłości.... ' Napisałaś to tak, że nic z tego nie rozumiem, czy oznacza to , że jednak, chce uprawiać z Tobą seks przed ślubem, a Ty nie, i dlatego roztaliście, czy miałaś co innego na myśli?

Gość ooo materyjo
jaki pusty chłop! ja z moją żoną czekałem 2 lata bo byłem z nią z miłości a nie dla seksu.

Gość najbardziej mnie rozśmieszyło
to, że kochaliście się RAZ żeby sprawdzić dopasowanie :):):) Tu nie o rozmiar chodzi w tym dopasowaniu. Bo jak się dobrze popieści, to wszystko się zmieści :) Dopasowanie dotyczy temperamentu... Wygląda na to, że on ma bardzo duży temperament a ty wręcz odwrotnie. Więc z dopasowania nici :):):) I nie traktuj swojej seksualności jako jakis dopust. Sadzisz , że po ślubie seks to obowiązek jakiś? Będziesz się kłaść do łóżka, a mąż też będzie wykonywał obowiązki mężowskie??? O matko jedyna, to juz lepiej starą panną zostań

Gość seks jest wazniejszy
"nie sluchaj glupich facetow ktorzy mysla penisami zamiast mozgami." To nie mózg jest odpowiedzialny za myślenie, a już na pewno nie penis. "jak facet nie mogl poczekac kilka miesiecy do slubu z uprawianiem seksu to nie byl wart twojej milosci..." Tak się składa, że ten typ kobiet będzie nie dość, że kiepski w łóżku, to i na dodatek unikał seksu. Też kiedyś znałem taką oziębłą kłodę, dla której seks mógł nie istnieć. Szkoda marnować życie dla takich przedstawicielek płci pięknej :D

Gość agata 1984
Dziękuję Maggia81 - ja też uważam to za cenną wartość.

Gość zrozum kobieto
ze nie ma milosci bez seksu ..... to zupelnie naturalne a niby po co ta wasza wstrzemiezliwosc ??? .... pewnie po to zeby dac facetowi czas na ptrzemyslenie tego czy chce byc z kobieta, dla której bliskosc z nim jest niewazna .....

Gość zwykłyfacett
Zdrowy facet mysli w połowie penisem (po imieniu hormonami). Tak działa natura. W innym przypadku nigdy by nie latał za babami.. Jeśli jest tylko w połowie szczęśliwy to będzie szukał sobie pełnego szczęścia. Taka jest prawda. Znam kobiety koło czterdziestki, które to zawsze się "szanowały" za młodu. Dzisiaj juz nie są młode i ładne. Są za to samotne, nieszczęśliwe i często zdziwaczałe.

Gość drodzy panowie
a co wy byście powiedzieli jakby wasza kobieta zerwała zaręczyny z powodu pieniędzy gdy nagle ograniczylibyście jej budżet do zera. nikt nie chce baby która jest z kimś dla kasy. tak samo żadna baba nie chce faceta który jest z nią dla regularnego dupczenia.

Gość a niby po co facet i baba
są razem? Wyłącznie dla uczuć wyższych???

Gość seks to jedynie dodatek
a nie życiowy cel!!!!!!!!!!!!!!!!! na miłość Boską no ludzie. powariowaliście już kompletnie? czy wszystko musi toczyć sie wokół kasy i seksu? ona z nim dla kasy, ona z nią dla seksu :O:O tak to wygląda.... parada małp!

Gość zrozum kobieto
no to z tego by wynikalo , ze najlepszy facet , taki który kocha najmocniej i najprawdziwiej to taki , który w ogóle nie chce seksu przeciez to absurd

Gość ona z nim dla kasy
on z nią dla seksu I ja to popieram. Tak kiedyś nie było... a teraz? :( oj ze świeczką szukać kobiet NIEmaterialistek

Gość to wytłumacz po co ludzie płci
przeciwnej są ze sobą jeśli nie dla seksu

Gość do agaty 1984
myślenie twojego EX narzeczonego to puste myślenie.

Sex i pieniądze w jednej wypowiedzi? Dziwką domową zapachniało. Sex jest częścią miłości. Jej dopełnieniem. Okazywaniem bliskości drugiej osobie. Osoby, które tego nie rozumieją nie rozumieją też później dlaczego są same i nieszczęśliwe

Gość zrozum kobieto
jesli ludzie ida ze soba do łózka z miłosci , to wszystko inne jest niewazne, nie ma znaczenia czy to jest przed slubem , czy w ogóle jest brany pod uwage slub czy nie

Gość aniunia z narzeczonym
seks to forma okayzywania bliskości, miłości, zaufania. nie chodzi o to, aby kochać się z każdym kto ma penisa, ale jeżeli jesteście już po oświadczynach, chcecie ze sobą być a związek trwa juz jakis czas to seks powinien być naturalnym nastepnym krokiem w zwiazku. rezygnacja z seksu to sztuka dla sztuki moim zdaniem. jakie są z tego korzysci? nigdy tego nie rozumiałam.

Gość zwykłyfacett
Facet tym lepszy, im mniej chce seksu! Uśmiałem się! :-)) Seks bez miłości może sie udać ale miłość bez seksu nigdy drogie panny!

Gość agata 1984
nie wiem. jestem rozczarowana bo zawsze wierzyłam w szczerą i czystą miłość - nie dla seksu... dla bycia razem , wspólnych wypadów, rozmów do białego rana, pocałunków i nicy przed kominkiem przy kawie :O być ze sobą na dobre i złe... a nie jak jest dobrze, a jak źle to nara.