Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata 1984

Zostawił mnie z powodu seksu!!!

Polecane posty

Gość bo ja wiem
"Gdybyś go kochała nie mogłabyś sie powstrzymać po tym pierwszym razie". Sorry, nieprawda. Pierwszy raz rzadko bywa dla kobiety na tyle fajny, żeby potem "nie mogła się powstrzymać".

Gość Ameliaaaaa
jak tak czytam te komentarze to przychodzi mi na mysl tylko jedno wiekszosc z was nie ma bladego pojecia co znaczy kochac i pożadac ukochanego mezczyzne ... nic nie wie co to namietnosc żal mi was .... nic nie wiecie o tym co dla kobiety najpiekniejsze

a ja powiem tak: sex w zwiazku i milosc to sa rzeczy ktore sie lacza, ale sa calkiem inne!!! sex jest bardzo wazny, bo bez sexu to mozna sie przyjaznic...ja nie rozumiem kobiet, ktore mowia bo sex jest dla niego wazniejszy, penwie ze jest wazny!! oczywiscie milosc jest takze wazna jak najbardziej potrzebna, ale penis ie staje zmilosci tylko z podniecenia. moim zdaniem sex w zwiazku jest tak samo wazny jak milosc!!!

Gość Taki jeden ktoś
Przeczytałem sobie ten temat i powiem tak: Mogę zrozumieć kobietę która ma jakieś tam obawy przed ewentualnym wykorzystaniem i porzuceniem, ale iść z kimś do łóżka i potem dręczyć partnera? Z całym szacunkiem dla płci przeciwnej, ale kobiety broniące autorkę tego tematu muszą mieć coś nierówno pod sufitem. Ps- ostatnia wypowiedz (Ewa;)) trafia chyba w sedno sprawy.

Gość cfffvgfvt
jak już tyle wytrzymał to nie mógł jeszcze trochę? żałosne z deczka

Gość no tak tak
amelia - tu się zgodzę, namiętność i pasja w seksie to jest dopiero coś! natomiast cholernie zabawne są osoby, które łączą udanego życie seksualne z wyuzdaniem czy perwersją pozostaje im tylko współczuć 🖐️

Gość El_Condor
I co ty spowodowalas, narobilas bigosu?

Gość elka303
ok seks taki ważny to powiedzcie mi, tyle jest singli na tym świecie którzy nie uprawiają seksu? dlaczego jeszcze żyją? już dawno powinni sobie strzelić w łeb :D a ten facet to jakiś dureń🖐️ ile ten celibat miał trwać? czyli gdy partner musi np. wyjechać na dłuższy czas to powinno się dawać dupy po kątach tudzież znaleźć nowego partnera?

Gość Taki jeden ktoś
"jak już tyle wytrzymał to nie mógł jeszcze trochę?" Nie widzę tutaj już żadnego powodu dla którego miałby czekać.

Gość elka303
aha, seks uprawialiście tylko raz? no wg to głupota, facet był z tobą na pewno go pociągałaś pewnie nie wytrzymywał, ty tak samo... ale sam fakt że się zgodził to mógł jeszcze trochę wytrzymać poprzednia wypowiedz tyczyła się tych pseudo facetów wypisujących bzdury na forum, panowie albo może lepiej od razu zwracać się do waszych penisów bo to one 'myślą' za was, a gdybyście byli single to co? dziwki czy seks z byle kim?

Gość Ten powód to zwykły pretekst
Facet mógł od początku nie wiązaćsię z osobą, która chce praktykować celibat do ślubu, jeśli miał inne poglądy. Natomiast po niemal roku takiego związku, jeśli zrywa, bo musiałby jeszcze trochę poczekać, to miłości tu żadnej nie było, a ten powód to pretekst. Jak dla mnie facet się najzwyczajniej w świecie odkochał i znalazł sobie świetny powód do zerwania 🖐️ A, i ugotował 2 grzyby w jednym barszczu - zakończył związek, którego już nie chciał i jeszcze zwalił na autorkę, cwaniaczek umie się ustawić :) Bo przecież on sam się na taki układ zgodził! Nagle sie dowiedział, że to mu nie pasi? Jak zaraz ta kobieta miała być jego żoną? No bądźmy poważni.

Gość Taki jeden ktoś
Pewnie że głupota! W imię czego ten celibat? Czystości?

Gość Taki jeden ktoś
Dla mnie to facet zorientował się że jest tylko zabawką i odszedł.

Gość 1000 zestrzeleń dawniej 303
miałem na myśli, że to jest max godzina i są kobiety, które dają radę, facetowi może być trudniej, przecież nie mam na myśli rżnięcia w jednym rytmie przez cały czas

Gość qsfhgfdsghgfd
Czytam i oczom nie wierze :D Jaja sobie robicie czy co? :D Najezdzacie na faceta bo nie wytrzymal a ja uwazam ze dobrze zrobil i przestal sie katowac. Nie rozumiem totalnie tego waszego trzymania celibatu do slubu.Dla mnie to jest hipokryzja,szczegolnie jak ktos robi tak jak autorka czyli poszlam z nim raz czy dwa do lozka a potem mi odwalilo i wymyslilam sobie ze do slubu bedziemy sie trzymac grzecznie za raczki :o A wpadajac na genialny sposob celibatu do slubu pomyslalas o tym jak sie bedzie czul Twoj facet i czy jest szczesliwy? Pewnie nie,bo po co.Dla was jak facet chce uprawiac seks z kobieta z ktora sie spotyka i ja kocha to znaczy ze jest nienormalny. Dobrze ktos wczesniej napisal,idzcie sie zbadac bo prawdopodobnie macie problemy z hormonami albo i z psychika cos nie halo. Seks jest bardzo wazny w zwiazku. Potrzeba fizycznej bliskosci jest jedna z oznak uczuc.Skoro wy nie macie w ogole zadnych potrzeb i seks dla was to przykry obowiazek to moze zastanowcie sie nad tym czy wasi faceci wam sie w ogole podobaja.

JA pi****, głupszej postawy nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Jak wstrzemięźliwość do ślubu to: Czekacie z seksem do ślubu, a potem wasze ciała uczą się siebie nawzajem. albo: Nie czekacie. Jak Wy chcieliście to dopasowanie jednym razem sprawdzić? Znaczy czy kształtem do siebie narządy pasują?

Gość taaaak taaaaaak
haha dobra nie pierdolcie :O wszyscy wiedzą, że dla facetów w seksie nie żadne tam uczucia - tylko atrakcyjność partnerki, tudzież jej i jak i sam fakt tego żeby zamoczyć liczy sie najbardziej ich do łóżka popycha testosteron, nas emocje

Gość qsfhgfdsghgfd
00:29 [zgłoś do usunięcia] elka303 ok seks taki ważny to powiedzcie mi, tyle jest singli na tym świecie którzy nie uprawiają seksu? dlaczego jeszcze żyją? już dawno powinni sobie strzelić w łeb Ale co to ma wspolnego z tematem bo nie bardzo rozumiem? To ze ktos jest singlem nie znaczy ze nie uprawia seksu :D Naprawde jestes taka naiwna i myslisz ze jak ktos niema partnera to latami zyje w celibacie? :D Moze sobie byc singlem i umawiac sie na seks albo chociazby sie masturbowac. Naprawde jestes tak ograniczona ze nie widzisz subtelnej roznicy pomiedzy singlami a ta sytuacja? Singiel jest sam a facet autorki ma dziewczyne i w kazdym normalnym zwiazku mialby tez seks.

Gość taaaak taaaaaak
* tudzież jej aktywność w łóżku

Gość nienaormalnym jest
to, że kiedy się jest samotnym uprawia sie przygodny seks. a potem płacz i zgrzytanie zębów że kiła że hiv hahahaha ale cymbały! a rak szyjki macicy to niby od czego? od ruchania sie z kim popadnie! bo to wirus go wywołuje a roznosza go faceci! także kondolencje. i wkurza mnie takie cos że najeżdżacie na kobietę, a facet bezczelny , dwulicowy , zachował sie jak skonczony frajer ale jest okey - jemu wolno!

Gość po główce go jeszcze mogła
poglaskać i paść do stóp błagając o przebaczenie. pozbyła się śmiecia i powinna sie cieszyć skoro do pustaka nic nie dotarło i zrezygnował z miłości bo fujary nie mógł w spodniach utrzymać o miesiąc czy dwa dłużej.

Gość nie ma nic piekniejszego
niz seks z ukochana osoba i nie jest to wtedy zaden wstyd ani czas niewazny czy po slubie czy przed,to jest naturalna kolej rzeczy miedzy dwojgiem ludzi ,ktorzy sie pragna

Gość fruttoza
nie ma nic piekniejszego niz seks z ukochana osoba- e tam pitolisz :P

Gość malinowy soczejk
A mnie ciekawi, autorko, jaki powod zerwania podaliscie rodzinie?

Gość koralina111
jak mogłaś dać mu posmakować swojego ciała a potem mu tego zabronić... ja mu sie nie dziwie... moze mogłabym to zrozumieć gdybyś była dziewicą ale w tym wypadku to chyba coś z tobą nie tak przykre, sex jest tak samo ważny jak miłość

Gość agata 1984
wyobraźcie sobie że wrócił do mnie. powiedział że przemyślał wszystko i zachował sie jak 15latek, który nie dojrzał. że jeśli sytuacja byłaby odwrotna to sam pomyslałby że nie kochałam go skoro z takiego powodu z niego bym zrezygnowała. :O pewnie kazdy teraz pomyśli że sie wyszalał i ulżył sobie z inną. ale ja wiem że nie zrobił tego.

Gość Zgrywus :)
Widocznie Cię kocha, za to Ty jego chyba nie bardzo.

Gość agata 1984
racja. ja jego nie. ............. niestey

Gość Zgrywus :)
No to pozamiatane :P, klops.

Sam sobie winień. Przeczytałam cały temat i jakkolwiek zgadzam się, że seks jest w związku ważny to człowiek powinien panować nad swoim popędem i używać rozumu, skoro już go ma. Facet dobrze wiedział na co się zgadza, to, że mu się nagle odwidziało świadczy o jego niedojrzałości. Jeżeli już się na coś umawiamy to bierzemy pod uwagę, że może nie pójść wszystko po naszej myśli. Seks seksem, ale brak konsekwencji to już inna sprawa. Autorce radzę poszukać kogoś o podobnych poglądach z kim stworzy udany związek na jasnych zasadach :)