Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłótnia i wyrzucenie z domu

Wyrzuciłem narzeczoną z domu!

Polecane posty

to po co w ogole sie z nia zareczales? nie rozumiem czegos takiego. jak bylo z nia tak strasznie, to po co wspolne mieszkanie i zareczyny..? nie trzeba bylo wczesniej pomyslec o tym, ze do siebie nie pasujecie? jak to sie mowi, widzialy galy co braly...

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
tak jest całkiem prosto a po ślubie by cię sukka zjadła meldunek pół mieszkania i reszte rzeczy do podziału

A skąd miałem wiedziec że ona i przy mnie taka będzie. Myślałem że dojrzała do jakiegokowiek związku ale się myliłem, przekonałem się że ona nie wytrzyma bez awantury. Przy okazji zniszczyła jak dla mnie bardzo cenne rzeczy(pamiątki rodzinne) w trakcie kłótni.

Gość bhdfgsefhzkdbawd
To Twoje zdanie. Ja uważam, że żaden powód nie daje komuś prawa do rzucania przedmiotami (i to nie swoimi) i robieniu awantur nie z tej ziemi. Ja tam do wszystkiego podchodzę spokojnie i nie lamentuje, jak mnie były zdradził to powiedziałam mu z kamienną twarzą, że to koniec. Robienie awantur i ryczenie jest poniżej mojej godności.

Nie były takie słabe, lubiłem ją a były osoby która naciskały na mnie bym się w końcu ustatkował. Więc miałem zamiar to zrobic, ale przekonałem się że z taką osobą to bez sensu. Ja chce spokojnego życia bez kłótni, bijatyk i awantur.

Gość heha
Lubilem ja hehe dobre :-P

Gość brawooooooooooooooo
ja kobieta pewnie lalunia myślała, ze jej wszystko wolno!!! Zaręczyny to gwarancja, a ciekawe co po ślubie by robiła!!!!

no wlasnie, lubiles ja.. przeciez to za malo zeby z kims byc. jak mozna wchodzic w zwiazek, a tym bardziej zareczac sie z powodu lubienia? nie myslales o tym, ze ona to czula, ze cos jest nie tak? moze nie czula sie kochana, moze potrzebowala czegos wiecej poza lubieniem i stad problemy? moja rada dla ciebie na przyszlosc - nigdy wiecej nie wchodz w zwiazki bez prawdziwej milosci, bo wszystkie skoncza sie tak samo jak ten.

Gość do chce sie wyzyc
A jakby to facet awanturowal sie bez powodu to tez bys go usprawiedliwiala?

Gość dobrze zrobiłes chlopieee
trzeba znac swoja wartosc i nie przejmuj sie tymi glupimi babami co pisza ci ze zle zrobiles, bierze pod uwage tylko te wypowiedzi ktore sa dobre dla ciebie :)

Gość kolega ma rację
>moze miala dobry powod Czy możesz podać przykład DOBREGO powodu , żeby wyzywać rodzinę partnera i rzucać po domu talerzami?

Gość Bardzo to ciekawe
że dziewczyna rzuciła sie na twoją rodzinę tak bez powodu. Może wykażesz się odwagą i napiszesz prawdę, albo zaproś ją tutaj uzgodnimy wersje.

Gość do kolega ma rację
np. apodyktyczna matka i partner mamisynek

Gość kłótnia i wyrzycenie z domu
Otóż cytuje: "Twoja matka to głupia cipa a jej mężulek(mój ojczym-ale traktuje go jak ojca) jest nikim, wziął sobie pierwszą lepszą za żone"nie wspominając co jeszcze mówiła na reszte mojej rodziny. I jeszcze w dodatku wykrzyczała mi że tak jej rodzice powiedzieli więc też powiedziałem jej prawdę o jej rodzicach.

Gość kolega ma rację
>np. apodyktyczna matka i partner mamisynek to jest powód do rozmów, nawet awantur, ale bez "wycieczek osobistych" i bez przemocy. A rzucanie przedmiotami to już jest przemoc. Gdyby twój partner uznał, że twoja matka jest apodyktyczna a ty nie umiesz odciąć pępowiny, to zrozumiałabyś go, jakby sobie porzucał talerzami po domu i zbluzgał twoją matkę? Też byś uznała, że miał ku temu wystarczająco dobry powód?

Gość do kolega ma rację,,,
po pierwsze to uznał jak już po drugie jest takie brzydkie powiedzenie "co za dużo to i świnia nie zje" moze dziewczyna miała juz dosyć po trzecie znamy tylko wersje autora i jakoś wierzyc mi się nie chce, że ktos stał się tak agresywny bez powodu.

Gość kolega ma rację REAL
Ok, z twojego nicka nie wynika, jakiej jesteś płci, więc sam rozumiesz... Ale może zmień "partner" na " partnerka", "uznała" na "uznał" i odpowiedz na pytanie, bo tego jakoś nie zrobiłeś. I CO KOMUŚ DAŁO, ŻE MI ZAHASŁOWAŁ NICKA?

Gość fantafantafanta
a jak długo byliście razem? Jak długo wytrzymałeś? p.s. ja to jestem w stanie uwierzyć, że ktoś stał się tak agresywny bez (obiektywnie) dobrego powodu. Znałam taką laskę jak Twoja była. brrrr.... i też lubiła jechać szczególnie po rodzinie swojego oponenta. A nie pochodziła z marginesu społecznego.

Gość zwykłyfacett
takich mocno zmiennych babek jest sporo. to wychodzi po max 2 m-cach zwiazku i dla mnie jest zawsze sygnałem do ewakuacji. oczywiscie nie musza latać talerze. wychodzi wybuchowość. hipokrytek na forum nie brak. gdyby to facet zrobił awanture zostałby tu obsmarowany do suchej nitki

Gość To po jaką
cholerę planowałeś z nią ślub??? Myślałeś, że się zmieni? Chciałeś się sprawdzić, coś udowodnić? A może myślałeś, że ty ją zmienisz bo jesteś taki wspaniały...

Gość fantafantafanta
Może myśli, że jest tzw. kobietą z jajami. Wiesz.. taką ostrą babką. Bitchy chick :P

Gość mogę tylko
napisać, że zwykłyfacett ma racje. Coś mi nie pasuje w partnerze to się rozstajemy, a autor byl chyba masochistą. Jest jeszcze druga strona medalu - może ona ma powazny problem ze sobą i nie umie sobie z tym poradzić?

a dwie godziny temu też wyrzuciłam faceta , nie mieszkaliśmy razem , wyrzuciłam go ze swojego mieszkania , wieczne pretensje , że spotykam się z rodziną , że noszę złe rzeczy, że na kolacje jest masło zamiast margaryny , nie wytrzymałm........................... 3 lata i o 2 i pól za długo