Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SólBezCukru

Drogie kosmetyki sa jednak lepsze niz tanie.

Polecane posty

Gość znudzony romantykkk
Lisetka- esetee lauder- juz wyminiłąs nazwy nie mam potrzeby wymieniac i rekalmowac niczego ale skoro wyminiałs to juz trodno to najlepsze sa kosmetyki na C. reszta bardzo srednia, w dodatku w Polsce te kosmetyki sa zbyt drogie i zupełnie nie rozumiem jakim cudem sie sprzedaja. w usa sa tansze a ludzuie tam maja 5 razy tyle kasy na godzine :O

Gość znudzony romantykkk
Lisetka0- dam ci tani tusz do rzesz koncernu na L. i drog a nawet baaardzo drogi tusz do rzes luksosowej marki na L. która tez nalezy do koncernu na L> zaoze sie ze zakrywajac nazwe i opakowanie nie roznisz . haha

Gość Lisetka
tuszu do rzęs używam akurat marki popularnej, ale nie bardzo taniej, z kosmetyków kolorowych akurat Inglot jest niezły, kremy na buźkę ma świetne i Dermika i Ziaja (rewelacyjnie tanie) ale generalnie mam zasadę że barachła na twarz nie kładę.

Gość znudzony romantykkk
a propos tego Diora- dalej zastanawiam sie kto robi im te kosmetyki. jak widzicie alfa i omega w tym temacie nie jestem :p

Gość znudzony romantykkk
lisetka wymieniła marke na D. o której wspomnialem - czyli nie ma tajemnicy. ciekawe czy ktos inny rozszyfruje literki o których pisalismy :)

Gość znudzony romantykkk
Mo Cuishle- aa cłkiem fajnie sie gada ale zastanawiam sie czy ktos łapie nasze szyfry :)

Gość Lisetka
romantyk - może w USA są relatywnie tanie, ja zarabiam w Polsce, ale warto to kupić - nie tworzy maski, nie jest tłusty i NIE BRUDZI UBRAŃ - bo inne - potrafią upaćkać kołnierz bluzki czy żakietu. Gdyby mnie było stać kupiłabym te horrendalnie drogie kosmetyki - choćby z ciekawości.

Gość znudzony romantykkk
Mo Cuishle- mysliasz, a w koncu to damskie forum, ale ja dalej bede szyfrował, nikt mi nie płaci za reklame a nie che ospowiadac za antyreklame :) ale podejrzewam ze firme na B. nie kojarza ludzie za bardzo

Gość znudzony romantykkkkkkkkkkkkkk
Oblubienica- hahahaha, a kto ci powiedział moja droga ze to dermokosmetyk :)

ktos mi chce zabrac nicka dobrze ze chociaz pisze szyframi :O

oblubienica -idz do dermatologa, byc mzoe jakas substancja zapahowa albo paraben albo nie wiem co cie uczuliło.

Gość przepraszamkotos po raz
drugi ukradł mi nicka . nie moge tutaj dluzej pisac :O

Gość Li-setka
jakiś kundel podprowadził ni nicka!!!! tu jednak pełno debili (lek) - a udław się żłobie ( żłobico)!!!!

Gość mnie tez ktos zayebał nicka
:O

Gość trtrtrtr
chodzi o B jak Biotherm?

Gość odnqeo;dneoehrfioebhfeiofbwefi
nara

Gość gość
Nie wiem co znaczy tak naprawde drogie, bo jak popatrze na wydajnosc kosmetykow ktore kupuje za wyzsza cene to jest to tego warte. Ostatnio odkrylam np paletke cieni do powiek z http://alilla.com :) cos wspanialego.