Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.-----------91

prezent na gwiazdke

Polecane posty

Gość magda.-----------91

hej mam pyt czy pasuje zebym kupila rodzicom pod choinkę miód pitny na bazie alkoholu???????? co jeszcze moge do tego dokupic??? chyba ze macie inny pomysl??? max moge wydac 100z?

Gość magda.-----------91
pomozcie mi!!!

Gość magda.-----------91
a czy wogole ten pomysl z tym miodem pitnym jest dobry?? moze macie inne pomysly??

Pomysł nawet fajny...a musi to być koniecznie jeden prezent dla dwoch osob?

Gość magda.-----------91
nie niekoniecznie moze byc osobno dla mamy i taty ale nie mam pomyslu

hmmm...niech pomyśle...to możę dla taty jakąś nalewkę a dla mamy np. jakąs ciekawą książkę naprzyklad kulinarna jesli lubi gotowac to zalezy co kto lubi :)

A lubią miód pitny? ;) Ze wspólnych prezentów może być ładna pościel, za 100zł spokojnie kupisz, np. satynową. Poza tym trudno doradzić, bo nie znamy Twoich rodziców, nie wiemy co lubią :)

Gość magda.-----------91
chche kupic cos praktycznego poscieli to oni maja juz duzo, naprawde nie wiem co kupic

Wg. mnie alkohol jest średnio praktyczny ;) Z praktycznych rzeczy może być coś z AGD, jakieś "szkło". Może np. karafka i ładne kieliszki. Z niepraktycznych bilet do teatru, na koncert (trochę drogo może być), na jakiś kabaret, filmy. Jak piją kawę to możesz zrobić kosz-kilka różnych kaw, słodycze, jakiś mały alkohol do tego.

Ja może w tym roku sama własnoręcznie zrobię jakieś prezenty, w ogóle obejrzałam super filmik i zaczęłam szukać w necie info o sztuce z papieru... siostrze może zrobie wizytownik z ozdobnego papieru a męzowi rzeźbę z niepotrzebnych gazet ;) Np. taka jak tu http://www.youtube.com/watch?v=ZFwQCZeEIts Podoba się wam?

Gość traszkah
a propos własnoręcznie robionych prezentów: ramki do zdjęć wykonane techniką decoupagu, jakieś kolaże (z gazet są ekstra!), co do rzeźb papierowych to obawiam się, że wymagają wiele pracy i talentu, ale rzeczywiście są piękne! trochę paper art, może się zainspirujecie: http://www.webdesignerdepot.com/2009/05/100-extraordinary-examples-of-paper-art/

Super pomysł taki prezent własnoręcznie robiony. Jest jeszcze trochę czasu można coś wybrać. Tylko skąd wziąć taki papier, to jakiś specjalny papier do takich rzeźb jest?

No cos ty, zwykły papier, np. facet na filmiku robi tą rzeźbę ze zwierciadła czyli prasy, którą kupisz w każdym kiosku albo juz masz taką w domu i ci gdzieś zalega niepotrzebnie :) Albo tez ze starej niepotrzebnej już książki :) Fajny pomysł, czyż nie? ;)

Gość traszkah
myślę, że fajnie wyjdzie coś "podrabianego" a la ten facet ze zwierciadłem, tzn. zrobić okładkę na album do zdjęć przyklejając warstwowo różne stare zdjęcia (albo ich skany) ewentualnie można uzupełnić gazetami, jakimiś śmiesznymi napisami itp. Jak wam się podoba taki pomysł? tylko nie będzie wrażenia głębi jak w tej rzeźbie...