Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona kuzynka

pociąg fizyczny do kuzyna

Polecane posty

Gość zauroczona kuzynka

Czy zdarzyło Wam się, że mieliście ochote na kuzyna/ke? Mam dużo kuzynowstwa,ale rzadko sie widujemy tylko na jakichś imprezach rodzinnych. Dawniej były to komunie, wtedy to jeszcze każdy młody, jednym słowem dzieciaki...z roku na rok, na każdynn następnym spotkaniu dostrzegam jak wszyscy wyrastamy,stajemy sie kobietami...prawdziwi mężczyni..Mam bardzo przystojnych kuzynów...ale jeden strasznie mnie pociąga..raz odwiedziłam go z rodzicami u niego w domu, teraz mieliśmy okazje spotkać się w gronie wiekszej ilosci czlonków rodziny..choć nie jest to typ faceta który mi sie podoba, to ma cos w sobie ze mnie do niego ciągnie. Kiedy z nim rozmawialam, myślałam o czymś innym..kto wie, czy kiedyś do czegos nie dojdzie, gdy patrzał na mnie, mowil do mnie to miałam wrażenie ze tez o czyms innym mysli..

Gość ale jeżeliiiiiii
to jest bliski kuzyn to to zboczone :O I genetycznie obciążone :O A feeeee

Gość lulaaaaaaa
Po prostu unikaj kontaku z nim i tyle :) Przecież i tak nie będziecie razem, bo jeżeli to bliski kuzyn to to jest niemożliwe.

Gość zauroczona kuzynka
tak bliski kuzyn ii wiem, ze to feee ale co zrobić skoro dwie przeciwne płcie które się pożądają..geny swoją drogą!!

jak miałam 15,16,17 lat, to pociągali mnie moi kuzyni, właśnie tacy dalsi, których widywałam zadko przy jakichś okazjach, nigdy do niczego nie doszło, myslę że u Ciebie też tak bedzie, w starszym wieku to samo przechodzi ;)

Gość dokładnie tak
ja też jak miałam naście lat przechodziłam ten etap. Co więcej jestem pewna, że mój kuzyn też :). Już dawno z tego wyrośliśmy, z Tobą pewnie będzie tak samo :)

Gość zauroczona kuzynka
naprawde rzadko się widujemy, dziś to napisałam bo akurat dziś się widzieliśmy i cały czas o nim myśle...chciałam to wyrzuciić z siebie a przecież rodzicom o tym nie powiem...Wiem, że nie będziemy razem ale pofantazjować troszke można :P

Gość zoszka
nie martw sie - taki pociag jest normalny z punktu widzenia ewolucyjnego, poniewaz nie wychowywaliscie sie razem ( tzn moze widywaliscie sie ale nie tak czesto jak brat i siostra ) takie zjawisko moze wystapic; pytanie czy to jest jakas bardzo bliska rodzina wtedy sprawa sie komplikuje :)

Gość zauroczona kuzynka
tak swoją drogą to nie jestem już nastolatką a kuzyn podchodzi pod trzydziestke! Mam jednak nadzieje, ze przejdzie :)

no ja też fantazjowaam, czasem ostre miałam te fantazje z kuzynami, miałam nawet ulubionego, którego wyjatkowo lubiłam prowokować, tak niewinnie oczywiście ;) ile macie lat ? teraz się z tego smieję, moim zdaniem nie warto się tym przejmować

Gość dokładnie tak
łoooo to faktycznie masz problem. Mi przeszło tak na wysokości szesnastki. No i rzecz jasna tak hardcorowo o kuzynie nie myslałam, byłam za młoda na fantazje o seksie :)

Gość zoszka
nie bylam w takiej sytuacji ale mysle ze na prawde nie ma sie co przejmowac; w sumie to szkoda ze jestescie spokrewnieni;);

Gość zauroczona kuzynka
zgadzam się, ze gdybym spędzała z nim więcej czasu to miałabym do niego inne podejście, ale ze względu że widzimy się raz na jakiś czas to zwyczajnie podoba mi się jak każdy inny facet...a do tego bardzo inteligentny,z poczuciem humoru,wygadany-czyli to co najbardziej lubie i cenie.. Sprawa niestety się komplikuje,bo to pierwsze kuzynowstwo;/

Gość zoszka
jesli to zwykla fascynacja - przejdzie na pewno; moze to troche tak ze zakazany owoc smakuje najlepiej

Gość zauroczona kuzynka
ciezko jest wytrzymac to narastające napiecie erotyczne :o Nastepnym razem nie wytrzymam dopadne do jego ptaka! juz wiem ze nic mnie nie powstrzyma :p Jestem głodna sexu!!!

Gość zauroczona kuzynka
Ja->22 on->30 Oboje wolni:)

Gość zauroczona kuzynka
już zaczyna się podszyw!

Gość zoszka
w dekalogu Kieslowskiego był taki odcinek "czcij ojca swego i matke swoja" - problematyka podobna do Twojej; zagrożeniem jest tylko to, ze mozesz sie zaangazowac a przeszkody sprawia wowczas ze bedziesz cierpiec; ale jesli to facet jak kazdy inny nie masz sie czego obawiac:)

Gość zauroczona kuzynka
Facet jak każdy inny, z tym że łączy nas pokrewieństwo..ale nie uważam zeby aż tak się zakręcić, żeby później cierpieć..to tylko przejściowe!:)

Gość zoszka
a taki zwiazek to legalny chyba nie jest bo nawet sie nie orientuje; nawet jesli to ludzie sa jacy sa wytykaliby paluchami; bo przeciez ryzyko choroby genetycznej jest b niewielkie; na marginesie- dobry materiał na film zrodzil sie w Twojej rodzinie:) troche sie zagalopowalam- przepraszam Może szczera rozmowa z chlopakiem pomoglaby nie wiem jakie sa Wasze relacje...

Gość zoszka
a to dobrze jak przejsciowe to spoxik;)

Gość zauroczona kuzynka
Nie wyobrażam sobie nawet gdyby do czegoś doszło i dowiedziałaby się o tym rodzina..uuuu Te komentarze wszystkich z rodziny !!

Gość zauroczona kuzynka
tak jak wczesniej pisałam, pierwsze pokolenie.Moj ojciec i jego matka to rodzeństwo. wiem, pokręcone ale i takie coś się zdarza!

to własciie nie kuzyn a brat cioteczny bardzo bliskie pokrewienstwo, czyli fakt, zero szans ;) poznasz lepszego to Ci przejdzie

Gość zoszka
własie masz racje - ale jak sama mówisz jest on facetem jakich wkoło całkiem sporo, zobaczysz zakochasz sie w kims innym i od razu kuzyn pójdzie w odstawke;)

Gość zauroczona kuzynka
Napisałam ze jestemy oboje wolni, bo z nikim związani nie jestemy. Jednak od kilku dni spotykam sie z pewnym chlopakiem, podoba mi sie ale jest strasznie niesmiały i to mi troche przeszkadza. Przyznam, ze osobiście bywam nieśmiała, ale kiedy poznam faceta który wie czego chce to otwieram się przy nim a tutaj nie wiem jak mam się zachować i póki co nie pociąga mnie on tak bardzo fizycznie. Lubie z nim spędzać czas, rozmawiać i tyle..ale czuje ze się to rozkręci i nie będe myslec o nikim innym, tudzież o moim kuzynie :)

Gość zoszka
trzymaj cieplutko:) bedzie dobrze