Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa86

cycuszki

Polecane posty

Pierwszy znak zapytania mial byc mina ... ale nie przeciwpiechotna, tylko taka -> :P Cos rozkojarzony jestem ;)

Gość ciekawa86
A co Cie tak rozprasza o takiej późnej porze?

Oczywiscie Twoj nick ... poniewaz jest pomaranczowy ... i nie zawsze moge wiedziec ... z kim pisze :D Ale na mnie juz czas, milej nocy zycze, dobranoc.

Gość ciekawa86
Kocham Cię nie odchodź !!! Chcę Ci zrobić loda...

Gość ciekawa86
A jeśli napisze na czarno to rozkojarzenie Ci przejdzie? Nie sadzę, abyśmy się znali...

Nie chodzi o rozszyfrowanie Ciebie :) Chodzi o poczucie ... stabilnosci ;) Ale nie musisz sie odczerniac. A Ty o ktorej chodzisz zazwyczaj spac? oO

Gość ciekawa86
Nie będę się zaczerniać bo tak i już !!!!!!!!!!

Gość ciekawa86
Tuż po dzienniku, ale dzisiaj robię wyjatek dla Ciebie :)

Ufff ... czyli nie ogladasz Dziennka Bridget Jones codziennie, zeby moc po nim isc spac?

Gość ciekawa86
Won czarny podszywie !!!

Hmmm ... lubisz jak na noc jest morko? oO A jak masz podobne zdjecie - swoje - to dlaczego nie pokazesz? ;) Wybacz, uwielbiam sie bawic slowami, a Ty czym sie uwielbiasz bawic?

Oczywiscie pytasz czy lubie miec mokra poduszke, tak? Lubie pogaduszki na kafe do pozna, ale dzis nie za wiele sie tu dzieje. Mojego nie dam, bo ja sie tu w powaznych tematrach udzialam :) I tak mi juz kilka osób nawrzucało za zdjecie ze stopki :)

yyy ... no pewnie, ze poduszke, a co innego moglabys miec mokrego? oO Rozumiem, ze dostalas "ochrzan" za zbyt duza ilosc odzienia wierzchniego na sobie? :P A Ty na powaznie z tymi powaznymi tematami?

Raczej z a zbyt małą ilość, bo to kobieta była :) Poważenie, ale lubię tez czasem sobie pogada o pierdołach :) I zasem dla zwały zakłdam topiki, tak jak ten :)

Gość dfr
Wrzuć fotę na Voila

Zatem rozumiem, ze ten temat jest tylko dla zarty i kwestie, ktore tutaj poruszalas nie maja dla Ciebie zadnego znaczenia? Wrzuc, bo Tobie nawrzucaja, jak nie wrzucisz, zebys wrzucila.

Nie, że żarty tylko chciałam zobaczyć co faceci myślą o małych piersiach nie pytając ich wprost i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona, choć w sumie odpowiedzi było tylko kilka :) Wole nie wrzucać, jedna z resztą po co właściwie? :)

Gość dfr
szkoda, też chciałem zerknąć

To chodzi tylko oczywiscie o Ciebie, czy potrafisz zrobic cos, czego bys nie zrobila. Czy pod wplywem odpowiednich argumentow - obiecuje Tobie, ze zapewniamy tylko pozytywne komentowanie - jestes w stanie zmienic swoje zdanie i podjac wlasciwa decyzje ;) Sie zabawiam Toba ... sorry :(

Echhh faceci... No nie będę wrzucać nagich zdjęć, nawet jeśli komenty będą pozytywne... Może wy wrzucicie swoje, hm?

No wiesz, jak mozna wrzucac - swoje - nagie zdjecia? oO Poza tym pewnie wrzucilibysmy zdjecie podobnej osoby ... z gazety :P No, ale nie myslalem, ze z Pani taki wzrokowiec :x

Oczywiście, że wzrokowiec :) Myślałeś, że tylko faceci tak mają? I nie pisz do mnie "pani", nie jestem taka stara jeszcze :(

Qrcze, a to nastolatki (moze byc?) tak maja? ;) To co przykuwa Twoja uwage najszybciej?

Hmm ... a moze wyglad jest jednak odwzorowaniem ... psychiki (mysli o sobie, nastawienie do zycia)? Bo jesli ktos jest wizualnie mily to czy ta jego powierzchownosc (zadbanie) nie wynika bardziej z tego jakie ma o sobie zdanie, badz tez z tego, czego od zycia oczekuje, niz z czystego przypadku? Pozwole sobie, w miedzyczasie, sie oddalic i poczynic przygotowania do spania ... a jak wroce to chetnie przeczytam odpowiedz na powyzsze pytania i zyczenia milej nocy ;) Ja zycze w tej chwili, dobranoc ;)