Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaabla bla

nie znoszę mojej rodziny

Polecane posty

Gość blaaaaaaabla bla

jestem chora i nie mam możliwosci wyjść z domu, a oni mówią, że im się NIE CHCE pójść do apteki, aby mi lekarstwa wykupić :O rodzina, nie ma co :O

Gość iekawa jestem kim jesteś
dzieckiem, matką, babcią ? Tak czy inaczej ja bym wydarła morde

Gość blaaaaaaabla bla
jestem dorosłą osobą, która niestety musi mieszkać z rodziną jeszcze :O na kogo byś wydarła mordę? na mnie czy na nich? jak któreś z nich potrzebowało pomocy, to ja szłam, a oni teraz maja mnie gdzieś. NIGDY już im nie pomogę, NIGDY 😠

Gość starszy masturbant
szarpac sie sama ze soba i zaklinac sie mozesz gdy bedziesz calkiem niezalezna , jadla tylko swoj chleb

Gość blaaaaaaabla bla
jem tylko swój chleb, bo nikt inny tylko ja sama na siebie zarabiam 😠

Gość blaaaaaaabla bla
innymi słowy - jestem zależna tylko mieszkaniowo w pewnym sensie, bo i tak płacę połowę czynszu i dokładam się do rachunków, nikt za mnie nie płaci, sama kupuję sobie kosmetyki, jedzenie, sama zarabiam na swoje ciuchy i przyjemności. na leki też sama daję kasę, ale im się NIE CHCE podejść do apteki, a nie mieszkamy na wsi gdzie do najbliższej apteki jest 10km tylko w mieście, gdzie co skrzyżowanie jest apteka.

Gość awawa
podobnie nieraz miałam i ja i wiesz co teraz robię? - początkiem jesieni robię zapas leków i syropu i sobie leży - jak mnie bierze to mam jak znalazł

Gość wiewiórcze oczka
ja wlasnie mieszkam na wsi, apteka 6 km stad i tez nikt nie chce jechac :/

Gość awawa
TO NA PEWNO MASZ W DOMU LEKI PRZECIWBOLOWE NP. APAP. ZAŻYJ BO TO TEZ NA GORĄCZKĘ SKUTKUJE

Gość blaaaaaaabla bla
apapu nie biorę, ale mi chodzi o lek, którego akurat nie mam. mam przeciwbólowe i witaminę c, ale lekarz mi kazał jeszcze coś na kaszel a nic takiego nie mam, syrop. w sumie dobra myśl z tym zapasem. mam tylko lek taki na receptę na zapalenia górny i dolnych dróg oddechowych ale nie chcę bez konsultacji z lekarzem, jak mi co innego zalecił :O pierdolona rodzinka, zobaczą, jak oni będą chorzy to niech mnie w dupę pocałują :O

A jak byłaś u lekarza i kazał Ci ten lek brać to nie mogłaś go sobie od razu w drodze do domu kupić?

Gość blaaaaaaabla bla
mogłam byłam nawet w aptece i kupiłam co innego, z tego co mi lekarz kazał, a o tym zapomniałam, i przypomniałam sobie następnego dnia rano (bo wieczorem byłam w aptece) ale już nie chciałam wychodzić, bo nie dośc, że gorzej się czułam niż poprzedniego dnia, to jeszcze bym się gorzej rozchorowała.

Gość zainteresowany tematem
dobrze robisz, miej ich w doopie, jak kubba Bogu tak Bóg kubańczykom

Gość blaaaaaaabla bla
dzięki :) najwyżej dostanę zapalenia płuc, trudno :O najwyżej zdechnę i będzie spokój 🖐️