Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mamusia ;)

Zakupy świąteczne.

Polecane posty

Gość ja juz wydalam
majątek a na święta jeszcze nic nie kupiłam. Na razie poszlo wszystko na leki i lekarzy :( Teraz musze się z prezentami i jedzeniem w 300 zl zmieścić.

Ja wczoraj byłam na takich generalnych zakupach: dla córeczki (pampersy, mleko, chusteczki itd.) ok. 250 jedzenia dla nas (do końca miesiąca spokojnie) ok. 600 a do kupienia jeszcze mieso i karpie na święta bo prezenty już mamy

Gość tylko na jedzenie 1200
10 osob ,bez prezentow 1200 zł

Gość autorko, a
ja juz wydalam , o boze , jak ty chcesz za 300zl kupic jedzenia i prezenty? Wspoczucie :(

Gość ja juz wydałam
Prezenty skromne będą. Książeczki, malowanki i kredki dla dzieci, a dla męża żel pod prysznic i słodycze. Na święta jesteśmy zaproszeni do rodziny wiec kupię tylko składniki na 3 ciasta i 3 sałatki żeby nie iść z pustymi rękami. Jak nie wypadnie jakiś nowy antybiotyk, albo kolejna wizyta lekarska to 300 zl będzie aż nadto. My już nie używamy pampersów ani mleka modyfikowanego wiec tyle się nie wydaje.

Gość ja już wydałam
Na sylwestra się nie wybieram nigdzie daleko. Co najwyżej do sypialni z pilotem od TV i dobrym jedzonkiem (nie koniecznie drogim). Jak tylko zdrowie dopisze to do końca grudnia przeżyjemy, a od stycznia odetchniemy bo bedzie dużo kasiorki :D

Gość Piękne i naturalne
ja jade na swieta do rodzicow, upieke ze 2 blachy ciasta kupie i zrobie jakies miesko salatke prezenty max 50zl na osobe, tylko siostrze i malemu drosze bo sisotra sie malym zajmuje duzo i w podziece a jemu bo jest maly;-)

Gość b1eata
a ja mam pol prosiaka w zamrazalce skrzynke ziemniakow skrzynke warzywek karpie do odlowienia szynke do odebrania za 0zl prezenty tez beda za darmo, wczoraj jakis dupek wjechal mezowi w zadek tylko tyle ze samochod juz byl bity i tylko lakier na zderzaku przytarl ale slepa pala sie nie dopatrzyla i 3000tysiace sama wylozyla

Gość kassano

Empik ma online hipermarket, w którym znajdziecie w zasadzie wszystko.

Od kosmetyków przez karmę dla kota po pralki i lodówki.

A czemu online? Po prostu jest zdecydowanie taniej i wszystko tak kupicie.

Przerabiamy ten temat co rok, robimy porównania - naprawdę trafiają się super okazje.