Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 47zł. i .14gr

Czy mogę jeszcze odzyskać kasę z karty w telefonie ?????????????????????????????

Polecane posty

Gość 47zł. i .14gr

Mam komórkę ale używam jej bardzo rzadko. Nie piszę sms-ów bo nie mam z kim , nie dzwonię do nikogo no chyba że w sprawie pracy itp ... Telefon mam tylko dlatego żeby w razie czego był. Ale nie ważne ... Przychodzą do mnie SMS- y z Orange o nagrodach no i oczywiście je olewam , nie czytam ich. No i dziś sobie tak pomyślałem żeby sprawdzić do kiedy ja mam kartę ważną. Kupuję tą za 50 zł na 3 miechy. Przejrzałem SMS- y i się dokopałem do SMS-a z 25 listopada który przyszedł do mnie o 8:22. Treść : Za 14 dni stracisz środki na koncie ..... Z tego co wiem to jak już upłynie ten 14-sty dzień to odrazu środki z konta znikają niezależnie od tego ile ich było ale jest coś takiego że jeżeli doładuje się w jakimś krótkim czasie od tej daty to można odzyskać te środki. Czy mogę je odzyskać ???? Wiem że miałem na koncie 47 zł 14 gr a więc przez te 3 dni wydałem na rozmowy 2 zł 86 gr. Chciałbym te pieniądze odzyskać bo wtedy przelałbym je bratu a on zwróciłby mi kasę :D On akurat duzo dzwoni bo ma dziewczynę więc wiecie. 14 dni od 25 listopada upływa 09 grudnia o 8:22. Od tego czasu minęły już 3 dni i prawie 6 godzin. Czy mogę jeszcze odzyskać te środki ????????? Kiedy najpóźniej muszę doładować konto ?

Gość do autora........
Kiedyś wiem że było chyba 5 dni na to więc mógłbyś jeszcze we wtorek z rana doładować konto przed 8:22 i byś odzyskał pieniądze. Ale nie wiem czy coś sie nie zmieniło bo ja już tel nie używam.

Gość 47zł. i. 14gr
Ktoś jeszcze odpowie ?

Gość lkdd
Masz 5 dni żeby doładować konto i odzyskać pieniądze. Także spokojnie.

Gość 47zł. i. 14gr
dzięki ;) MNie to właśnie wkurza że trzeba doładowywać konto co ileś tam czasu. Nie kupuję karty co miesiąc za 25 zł bo przecież ja w życiu bym tyle nie przerżnął kasy przez telefon a 50 zł na 3 miechy brzmi już lepiej. Tyle że ja przez 3 miechy wydaję 2 może 3 zł a nie 50 i szkoda mi tyle kasy tracić ;) Czyli we wtorek jeszcze z rana mogę tak ? :)

Jeśli komunikujesz się tylko z Orange to kup sobie raz na miesiąc jedno doładowanie za 5zł i jedno doładowanie za 10zł, wykup sobie pakiet 600SMS i jakiś pakiet minut i po sprawie. Pakiety są ważne 30 dni.