Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za 100 dni mama

Kto ma jeszcze okolo 100 dni do terminu porodu?

Polecane posty

Gość za 100 dni mama

Jutro u mnie 100dniówka ciążowa. Jest ktoś na podobnym etapie ciąży? Jak przygotowania do tego wielkiego dnia?

Gość mariott
a tam zaraz wielkiego dnia, wielki dzień to był za pierwszym razem, teraz to już fabryka.

Gość za 100 dni mama
fabryka? Nie rozumiem

Gość to juz przegiecie
chyba ci sie nudzi dziewczyno i to bardzo skoro zakladasz takie tematy.za chwile bedzie 90 dni ,potem 50 i co????za kazdym razem bedziesz zakladac rownie idiotyczny temat.zajmij sie czyms.poczytaj cos.idz na spacer.dotlen mozdzek.nie wiem.cokolwiek

Jak sie komos temat nie podoba to nie rozumiem po jaka cholere na niego wchodzi i glupio komentuje.Ja mam cos kolo setki.Na kiedy masz termin autorko?

Gość nastepa durna
zalozcie grupe wzajemnego wsparcia:):)

Gość za 100 dni mama
Owszem nudzi mi się i właśnie dlatego założyłam taki temat. Termin mam na około 24 marca.

Gość ja tez mam termin
za około 107 dni do 'to przegiecie' to Ty sie chyba nudzisz skoro odpisuje w tym rzekomo nudnym temacie, zajmij sie czymś pozytecznym, posprzątaj, upiecz ciasto, pozmywaj gary jeszcze raz jesli juz zmywalas, albo popraw po zmywarce bo mogą byc niewidoczne brudy. a jak ktos się nudzi i zaklada taki temat tzn ze to mu odpowiada a tobie nic do tego Mam termin na 29.03.2011 :)

Gość za 100 dni mama
I jak? znasz już pleć malucha? Ogólnie jak się czujesz? Bo ja ledwo się toczę. Brzuch mam ogromny. Nie spodziewałam się, ze tak wcześnie mi wyskoczy i to w takim rozmiarze. Wieczorami dokucza mi ból kręgosłupa, ale w dzień wszystko dobrze. Rozglądam się już pomalutku za wyprawką.