Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowy112233

kosz od dziewczyny

Polecane posty

Otóż mama taki problem. Od pewnego czasu spotykałem się z dziewczyną, kiedy zdecydowaliśmy się zacząć współżycie odeszła ode mnie ponieważ stwierdziła że mam małego penisa. Ja wcale tak nie uważam ponieważ ona widziała go gdy był w stanie spoczynku. Sposób w jaki mi to powiedziała pozbawił mnie pewności siebie. Na co dzień spotykam dużo fajnych dziewczyn lecz w obawie przed ponowną kompromitacją nie nawiązuję bliższych znajomości. Piszę na tym forum ponieważ chciałbym zasięgnąć niezależnej informacji jaka powinna być prawidłowa wielkość penisa? Czy zemną jest coś nie tak? Do tej pory sądziłem że rozmiar mojego penisa jest jak najbardziej w porządku.

Gość Niesmialy_facet
Ja mam 15 cm, wg mnie moglby byc wiekszy, ale jest ok:)

Gość forumowi zbokole i fetyszyści
My mamy 35 cali :D

Gość asslicker
Ja mam małego penisa :O

Gość _Misiek__
Jeśli długość penisa zadecydowała wg. tej dziewczyny o tym że odeszła to świadczy o tym że była to osóbka niepoważna. Więc tym się nie przejmuj. Średnia długość pochwy polskiej kobiety to 13 cm a średnia długość penisa mężczyzny to 16 cm, więc penis 15 cm wcale nie jest za mały na to aby kobietę zadowolić. Znajdź sobie nową dziewczynę i głowa do góry. Przestań się zamartwiać. Sex jest ważny w związku, ale nie jest na pierwszym miejscu. Ważne jest partnerstwo. PS. Nie wielkość ptaszka jest ważna lecz jego filuterność :-)

Gość Merges
Ciężko mi uwierzyć że trafiłeś na taką laskę. Może w ogóle jej nie pociągałeś, więc się uczepiła penisa Oceniać długość penisa bez wzwodu to jak rzucać lotkami na ślepo ni chuja nie trafisz. Długość penisa we wzwodzie potrafi znacznie przekroczyć długość bez wzwodu. Trzeba jej było odpalić że jak jest taki mały bo bo Cie tak mało podnieca. Nie wiem musiała Cie laska uznać za jakiegoś kompletnego leszcza że odważyła się wyskoczyć z tak chamskim tekstem. A ty co jej odpowiedziałeś ?

Gość JERYJERY
JAK DOSTOŁEŚ KOSZA TO GO ZOSTOW NA GRZYBY