Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhlkjlk

wlasnie opieprzylam kolezanke ktora zapytala sie czy juz urodzilam..

Polecane posty

Gość hhhhhhhhlkjlk

szalu dostane z tymi pytaniami, mam ochote pozabijac wszystkich..kurwa jak urodze to powiadomie, chyba logiczne ze skoro pisze na gadu i pisalam z nia wczoraj, to chyba nie ma mnie w szpitalu, i nie rodze..hhhhh i tak z 5 sms-ow dziennie, i co dzien pytania od tych samych osob.. musialam sie wyladowac bo nie mam komu..

Gość hhhhhkjlkjl
jeszcze ta pieprzona reklama mi tu non stop miga.......

Gość MillaVilla
Nie denerwuj się, to szkodzi dziecku... P.S. Urodziłaś? :P

Gość hormony ci skaczą wielorybie
:D

Gość hhhhhhhhlkjlk
chyba skacza..termin na tydzien temu;(

Spokojnie pewnie też nie możesz się doczekać (w końcu już się naczekałaś) i oni pewnie też tylko czasem ciężko im ruszyć głową. Najlepiej powiedzieć wszystkim, że drażni już cię to gadanie i to jest pewne, że jak zaczniesz rodzić a pewnie spędzisz kilka godzin na łóżku to mąż czy facet obdzwoni rodzine a ty możesz zanjomych. Nie każdy rodzi w 5 min, nie którzy męczą się po kilka godzin. Po prostu uświadom ich, że masz dojść tego gadania.

Gość to jest meczace
tez tak bylo u mnie, jak mialam rodzic, nikt nie chce na zlosc ci robic, sa ciekawi, ale masz racje wkurzajace to jest

Gość hhhhhhhhlkjlk
probowalam im to delikatnie wyjasnic jakies 2 tyg temi, wtedy jeszcze zartem, ale teraz to mnie poprostu dobija... dobry pomysl z tym gadu, chyba walne sobie taki opis;)

jak ja Cie rozumiem :/ wszyscy k...a sie mnie non stop pytaja czy urodzialam chociz siedze na gg albo na facebooku codziennie nawet siostra mnie wkurza , a ja juz pragne urodzic bo boli mnie krocze !1!!!!!!! i w ogole wszystko mnie boli i wku....wia!!!!!!!!

Też przez to przechodziłam :) I obiecałam sobie, że przy kolejnej ciąży podam wszystkim termin o miesiąc późniejszy niż będzie w rzeczywistości ;)