Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM

KTÓRA Z WAS TAK ROBI?

Polecane posty

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM

CAŁY CZAS ZAMIAST WKŁADEK HIGIENICZNYCH OPRÓCZ OKRESU OCZYWIŚCIE NOSZĘ MIĘDZY WARGAMI SROMOWYMI POSKŁADANY KAWAŁEK RĘCZNIKA JEDNORAZOWEGO LUB PAPIER TOALET. TAKI TULON ALE NIE WIEM CZY TO ZDROWO BO POWIETRZE NIE DOCHODZI

Gość my ashtray heart
:o

Gość ale czemu tak robisz
co ci sie leje z gara cały czas?

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
ŻEBY MI ŚLUZ NIE PLAMIŁ SPODNI I MAJTEK

Gość izia87
ja zamiast tego uzuwam siatkę zwinietą w rulon robie w niej dziurki żeby byl tam przewiew haha

Gość ecsdrtgyhjkghbnm
daj swojej cipce po oddychać

Gość masakraaaaa
hehehee soryyy ale zabiło mnie to :D

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
POWIEDZCIE SZCZERZE JAK WY SOBIE Z TYM RADZICIE

Gość a ja myślę, że....
chyba cie porypało :) ja za to nic nie noszę ja się codziennie myje i zmieniam majtki na świeże i pachnące

Jeżeli papra ci się aż tak aby były mokre spodnie to powinnaś iść do lekarza. Niech ci przepisze coś na to i może kup jakiś płyn do higieny intymnej może to ci pooże? Ja przed porodem miałam kiedyś taki problem ale to się nasilało tylko wtedy gdy miałam jajeczkowanie jakieś 2-3 dni i wtedy nosiłam wkładki. Po porodzie wszystko ustało. Wiesz nie wyobrażam sobie nosić papieru toaletowego w majtach :/ pewnie ci się przykleja i drże... A potem to skubiesz? ;]

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
NO NIE ŚLIMAK ALE W DNI PŁODNE JEST TEGO TROCHĘ I PRZEMAKAJĄ MAJTKI I RAJSTOPY I SPÓDNICA BY SIĘ POPLAMIŁA A W DNI NIEPŁODNE BY SIĘ OBESZŁO BEZ TEGO ALE Z PRZYZWYCZAJENIA PCHAM W WARGI KUUPĘ PAPIERU I TAK Z DZIESIĘC JUZ LAT

Gość ale czemu tak robisz
bierzesz tabletki anty? one zwykle wysuszaja to miałabys problem z głowy...

Gość ti ja tego nie rozumiemmmm
miałaś jajeczkowanie przed porodem? dziwne:P zamiast wkładek husteczki ok rozumiem, ale aurorce chyba chodzi o to ze MIEDZY WARGI sobie wkąłda, więc tego to totalnie nie ropzxumiem, prowo musi byc:)

Gość ten sam problem mam
ja też tak czasem robię, ale zazwyczaj staram się wkładki nosić

Gość silwer99
ja też tak samo robię;) ale jest to czasami niewygodne

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
TAK, W JAJECZKOWANIE JAK PISZESZ .NIE DRZE SIĘ BO TO JEST DUŻY TULON,TAK Z GARŚC PAPIERU PCHAM. JA SIE DOBRZE ODŻYWIAM, DBAM O CZYSTOŚC I ZMIENIAM CODZIEN BIELIZNĘ

Gość a ja myślę, że....
oczywiste, że rolka papieru tańsza niż wkładki kumacie :p

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
ALE TE CHUSTECZKI T CO ? TAK POPROSTU KŁADZIECIE NA MAJTKI ? PRZECIEŻ SIĘ WYSUNIE I OBCIACH GOTOWY - LEPIEJ WŁOŻYC GŁĘBOKO W WARGI ALE WRAZ Z WIEKIEM ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO ZDROWE? TABLETEK ANTY NIGDY NIE BRAŁAM I NIE BOIRE

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
WCALE NIE CHODZI TU O CENĘ . RAZ KUPIŁAM WKŁADKI TO MNIE ZACZĘLO WSZYSTKO SWĘDZIEC I NIE BYŁO WYGODNIE

To jest niezdrowe raczej. Do lekarza idź jak masz problem z tak dużą ilością śluzu. A co robisz jak Twój facet spontanicznie włoży Ci rękę w majtki?:)

Gość przecież jest taki
duży wybór w dobrych, cienkich, pachnących wkładkach higienicznych. wiem na czym polega Twój problem i myślę, że wkładki powinny załatwić sprawę. wystarczy, że będziesz je zmieniać odpowiednio do własnych potrzeb... papier i tak musisz zmieniać, a jak szkoda Ci kasy to można kupić duże pudełko za około 6zł w rossmannie i starczy Ci na około 4tyg. polecam zmianę....

to jajeczkowanie pzred porodem było pyt. do tuli, bo tak napisała....nie no ja tego nie kumam jak między wargi mozna coś wsadzić, to chyba neiwydpgnie nawet się siedzi, mnie by zaraz to obcierało i podrażnienie gotowe, nie kumam tego;)

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
JAK MAM MIEC RANDKĘ TO NIE WKŁADAM I NIC NIE UŻYWAM ALE WTEDY ZIMNE PRZEMOCZONE MAJTKI

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
ALE JA TEGO NIE ROBIĘ Z BRAKU KASY - TO POLECCIE MI SUPER WKŁADKI,NIEDUZE I CO ILE SIĘ JE ZMIENIA BO TEN PAPIER CZY RĘCZNIK TO PRZY KAŻDYM SIKANIU.

co do wkładek to niestety jest problem i to dość duzy, niby jest tego w cholere, ale ja jeszce nie znalazłam idealnych dla mnie. bo albo mają okropny zapach i w oddatku podrażniają, nie trzymają się nawet bawełnianej bielizny(chodzi mi tu o discreet) albo jak są cienkie i bezzapachowe, to sa z ta folią nieoddychającą(np bella cotton albo sesitive elegance). są jeszce cieniutkuie naturella z folią przepuszczającą powietrze ale one znowu mają strasznie mocny zapach;/ w sklepach stacjonarnych nie znalazłam jeszcze wkładek cienkich, bez folii i niezapachowych. tylko w sklepach int. ze zdrową żywnością i kosmetykami ekologicznymi są takie wkąłdki. jak ktoś takie zna to proszę powiedzcie gdzie kupić:)

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
dobra przyznam się wam szczerze ten papier głęboko wsadzony miedzy wargami ma mi stymulować pochwę tak jakbym cały czas czuła w sobie członka mam za to orgazm codziennie spróbujcie same

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
NO DOBRZE A JAK MACIE OKRES I UŻYWACIE TAMPONÓW TO SAM TAMPON WAM WYSTARCZY? BO JA OPRÓCZ TAMPONU WŁAŚNIE WTEDY WKŁADAM MIĘDZY WARGI JESZCZE WIĘKSZY TŁUMAN BY MI SKRZEPY Z NASĄCZONEGO TAMPONU NIE PRZELATYWAŁY

Gość OTULONA KSIĘŻYCEM
TO WYŻEJ O ORGAZMIE TO PODSZYW