Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anika9211

Trudny związek?

Polecane posty

Dużo by opowidać, dlatego bede sie streszczac. Poznałam go w lipcu br., jest typem babiarza, egoisty, chamskiego, bezczelnego typa, ale ma dobre serce i nie wiem jak to sie stało, ale go pokochałam. Uprzedzał mnie, ze jego jest cieżko w sobie rozkochać, byliśmy razem 4 msc., ale mówił, że cos poczuł...przejde do sedna...Pewnego dnia umówił sie z kolegami, zeby pograć w gre, poszli na piwko,a potem do niego pograć...ja natomisat umówiłam sie z koleżanka na spacer, mówił; jak przyjdziesz do domu to daj znac to pogadamy, lecz ja poszłam z koleżanka do takiego pubu na cole posiedziec, pogadać w ciepełku, kiedy przyszlam do domu nie napisalam do niego stwierdziłam ze nie bdede mu przeszkadzac..poszłam spac..nastepnego dniai zrobil mi awanture ze sie bawie.. zapewnialam, ze przeciez nic nie zrobilam, nie bawilam sie, nie pilam , nie dalo sie go przekonac...napisal,, tez sie bede bawil,,jebie to juz"...tydz sie nie widzielismy, tak i dotrzymal slowa bawil sie , olewal mnie, odpychal mnie od siebie i utwierdzal w przekonaiu, ze to koniec i tak tez zrobiłam... nawet nie walczyl... nie rozmawialismy 2 tyg-tak wyszlo,ale ze mial mi oddac kase to zadzwonil hehe pod pretekstem zaprosil mni ena lodowisko... spotkalismy sie ...bylo tak jak zawsze...zaprosil mnie do siebie na noc ..zostalam..zasnelismy w objeciu bylo przepieknie..nastepnego dnia rowniez sie spotkalismy, proponowal, zebym poszla do niego, pozniej jeszcze cos,lecz ja odmowilam, mimo, ze bardzo chciałam... byłam pewna, ze mi przeszlo, ze nie kocham...wrocilo , wszystko wrocilo..w nd zaproponowalam kosciol, zgodzil sie lecz mszy nie bylo to poszlismy do kawiarni , jak zwykle bylo cudnie, lecz ani on a ni ja nie rozmawialismy o nas, o zwiazku.Tak wyszlo, ze prawie caly tydzien spedzimy go razem... Co o tym myslicie? o co mu chodzi? dlaczego po rozstaniu sie znow spotykamy? POMOCYYYYY

Gość złe wspomnienia z dziecinstwa
co ty kurwa pierdolisz????