Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

Zna sie ktoś tu na autach i pomoże kobiecie?

Polecane posty

Gość wypjejdajaj
;)

Gość zwolen zwolen
pewnei, pytaj :classic_cool: doardztwo zawodowe za frico :p

załóżmy, że wierze w tą zawodowość Moje maleństwo strasznie głośno chodzi, a podejrzewam, że nie powinno, jakie mogą być przyczyny?

Jesli tlumik nie jest mocno skorodowany mozna go pospawac za pre zlotych na warsztacie :)

Jesli np jest dziura tylko w jednym miejscu , jesli jest caly juz przegnity no to zostaje wymiana .Jeszcze zalezy w ktorym miejscu strzelil

ok, czyli to wina tylko tłumika tak? Jeszcze jedno pytanie, jako że moja wiedza motoryzacyjna ogranicza się do minimum, jak długo mogę jeździć z takim tłumikiem? Miesiąc może być?

Gość glosno chodzi ze co
tam z tylu ? czy w silniku ? :P bp tp roznica, jakby :classic_cool:

Gość miesiac bez wydechu
:P to samoboj. tyle decybeli ucho nie zniesie

Tzn jedz jak nakszybciej na warsztat moze Ci to pospawaja za pare zlotych , bo jak fest glosno Ci autko chodzi to moga Ci dowod psy zabrac.

Cholera, Ty tak na poważnie z tym dowodem? Czas bede miala dopiero za jakieś 3 tyg, ale od pierwszego dnia posiadania ono tak głośno chodzi widziało już go kilku mechaników i mówiło, że niby ok, powymieniałam co miałam wymienić i na łtumiku z tego co pamietam tylko jakaś rdza była. Ale jak mus to mus.

Wiesz dowod zabieraja w ostatecznosci kiedy samochodzik naprawde chodzi jak czolg , jesli nie ma tak zle to raczej nie powinni wziasc.Zawsze mozesz powiedziec , ze Ci przed chwila strzelil jak jechalas i wlasnie smigasz do mechanika :) Ale skoro mowisz ze to tlumik koncowy to raczej glosno bardzo nie chodzi.Co innego gdyby przy samym kolektorze strzelil , wtedy byloby ostro.

No właśnie nie wiem jaki to tłumik... chyba ten który znjaduję się na przodzie, ajj nie mma ppjecia, ale dziekuję za pomoc i tak :)

Ale nawet jesli to nie jest koncowy tlumik tylko gdzies bardziej przodu , to tezz to mozna spokojnie pospawac jesli tylko bedzie dojscie , pozdrawiam i zycze bezszelestnej jazdy 🖐️