Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnaaattaalllii

Jestem chora, i dobrze mi z tym.

Polecane posty

Gość nnnnnaaattaalllii

Ktoś kto stoi z boku mógłby powiedzieć że mam fajne życie... Mąż, dziecko, rodzina, dom, praca... A ja to wszystko nienawidzę. Życie jest przereklamowane. Mąż każdy wieczór spędza przed komputerem grając w jakieś durne gry i ani mu w głowie spędzenie czasu w jakiś inny sposób. Dziecko non stop się drze i niszczy wszystko co mu wpadnie w ręce, nigdy niekończący się bunt. Rodzina jest rodziną dopóki się czegoś od nich nie chce. W pracy tylko patrzą aż ci się podwinie noga. Prawdopodobnie mam czerniaka z przerzutami. Wiecie że się z tego cieszę? Nigdy nie sądziłam, że można aż tak nienawidzić żyia.

Gość chora to jesteś zdecydowanie
Powinnaś skonsultować się z psychologiem bo moim zdaniem to jakaś depresja Cię dopadła.

Gość zasmuce cie ale,
rokowanie u pacjentów z czerniakiem rozpoznanym we wczesnym stadium rozwoju jest bardzo dobre.... wiec lepiej sie tak nie ciesz. mam nadziej, ze to szok i zaraz ci przejdzie, od meza jak cie wkurza mozna odejsc, ale wlasne dziecko???

Gość nnnnnaaattaalllii
Szok ale od czego?

Gość tez chce sie wypowiedziec
Moja siostra tez miala na imie Natalia. I tez miala raka. I tez miala meza i dziecko, co mieli ja gdzies. Wiec odeszla, bo nie chcialo jej sie w ogole walczyc o swoje zycie, miala go serdecznie dosc. Bardzo to smutne. I chyba nic na to sie nie da poradzic. Moze w kolejnym zyciu uda wam sie ominac swoje bledy i swoje wybory i cieszyc sie szczesciem.

Gość nnnnnaaattaalllii
Zazdrszcze jej tego spokoju którego wreszcie zaznała.