Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriam12345

Uczulenie - pochwa

Polecane posty

Gość Miriam12345
Tzn,że jeśli przestało mnie swędzieć i w ogóle boleć ... to pomaga ?

Gość moss
Czy współżyłaś??? Od tego zachodzi się w ciążę...

Gość koko-szanel
śluz też nie musi oznaczać ciąży. zwłaszcza, że ponoć jesteś dziewicą. i peeting nie ma tu nic do rzeczy. a skoro się boisz i podejrzewasz ciążę to zrób sobie test ciążowy. i nie komentuj moich wypowiedzi, skoro dobre rady Ci daję. ie tylko zresztą ja, inne osoby też. ale Ciebie chyba to nie interesuje. skoro tak - nie zawracaj gitary na kafe.

Gość moss
no na grzyba globulki dopochwowe lub doustne są, tak??

Gość Miriam12345
Koko-szanel ... spokojnie , nie wiem po co od razu się tak denerwujesz, kiedy ja poprosiła tylko,żebyśmy czytali dokładnie nasze wiadomości Dziewicą jestem ... Ciąże ... jaką ciąże :( Już nie wiem co o tym myśleć ... dziękuję wam za rady ... Po tej maści clotrimazolum nic nie boli ani nie swędzi, tylko opuchlizna jeszcze jest ...

Gość ==ksiezniczka==
ludzie to fejk widac od razu nudzi sie dziecku sama sie w swoich wypowiedziach gubi raz pisze tak raz tak pozdro dziecko do lalek

Gość koko-szanel
no, proszę. w ciąży na bank nie jesteś. a mimo, że krem pomaga radzę udać się do ginekologa. niech obejrzy, za przeproszeniem, co i jak. może coś przepisze. być może masz wrażliwe tamte okolice, ja tak miałam i brałam swego czasu globulki dopochwowe, bo mnie nawet po seksie (z mężem! jeden partner od x lat) swędziało. wszystko przez wrażliwość pochwy. pozdrawiam.

Gość Miriam12345
No świetnie, najlepiej stwierdzić,że kłamię i że mi się nudzi ... Ja na prawdę nie kłamię ... nie wiedziałam jak sobie radzić to napisałam tutaj :(

Gość koko-szanel
e no a idiotkami/tami, którym się nudzi w sieci się nie przejmuj. takich dzieciaków neo duuużo na świecie, co poradzisz. powodzenia, i się nie bój bo nic się nie dzieje;)

Gość Miriam12345
No ja mam b. wrażliwą skórę ... kiedyś dostałam uczulenia i lekarz przepisał mi sterydy, nie wiedział już czym leczyć ... Dlatego każda zmiana płynu, czy proszku to wielkie ryzyko ... ale to nie zależalo tym razem ode mnie ...

Gość koko-szanel
no więc się częściowo wyjaśniło. nie zapomnij tylko powiedzieć ginekologowi w trakcie wizyty, że jesteś dziewicą. inaczej się wtedy trochę bada, delikatniej. pozdrawiam.

Gość Miriam12345
Ufff ... dziękuję wam ... Trochę boję się jak to będzie wyglądać itd. Najważniejsze,że mnie nie boli już ... opuchlizna jakby troszeczkę schodzi ... aż mi się pyszczek uśmiecha Jeszcze raz wielkie dzięki...

Gość Miriam12345
Jak to ?

masz isc do ginekologa moja droga, zeby sprawdzil co i jak!! bylas juz w ogole u ginekologa?

Gość Miriam12345
Nie nie byłam... boję się :( A najgorsze z tym pettingiem ... aż mi serce mocniej bije :(

Gość Miriam12345
16 ... zaraz będzie ,że gówniara itd ... naczytałam się już na kafe . Co z pettingiem ... uprawiałam ...

Gość Miriam12345
Wiem wiem ... ale moja mama zawsze jak z nią o tym rozmawiam,to wkręca mi ,że w ciąży jestem .. aż się odechciewa Petting + kafeteria = ciąża !

Gość Miriam12345
Kolega zawsze mył ręce u mnie w domu i dopiero mnie dotykał ...

Gość Miriam12345
Teraz myślę,że może mnie tam dotykał a miał zaschniętą spermę na palcu i będę kolejną super mamą ..

Gość Miriam12345
O losie .......

Gość mn88
A grzybka można złapać choćby na basenie.

Gość Miriam12345
Wiem,że łatwo o grzyba ... A w ciąży nie jestem, głuptas ze mnie,że tak się sama starszę ::P

Gość czerwona kapturka
Mnie kiedyś straszne uczulenie złapalo i potem się to w grzybicę przerodziło. Generalnie pomogło trochę wapno, claritine, hydrocortison w kremie na zmianę z clotrimazolum i lacibios femina :) Ale i tak musiałam do gina iść i aplikować gynoxin na grzyba :o