Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość una chica mala

okres jak sobie radzic

Polecane posty

Gość una chica mala

hej dziewczyny, chcialabym sie dowiedziec jak dbac o siebie podczas okresu? jak utrzymac higiene osobista? nie nosze wkładek, bo nie lubie, uzywam tamponow. Ale np. nie wiem jak sie zachowac, gdy jestem u kogos...a musze zmienic tampon. Zawsze tez sie boje, ze przecieknie i bedzie widac wszystko...tak sobie mysle jak to bedzie z przyszlym mezem, jak ja bd z nim spala podczas okresu ?mozecie podac mi jakies zasady jakie stosujecie?

Gość una chica mala
jest ktoś, kto pomoże., doradzi?

1. Podczas mocnych krwawien - tampon plus wkladka (ta cieniutka) 2. W torebce woreczki na brudne tampony 3. Na noc podczas mocnych krwawien tampon plus wkaladka, przy slabych tylko wkladka I MYC SIE ILE WLEZIE!!!

Gość una chica mala
dziękuje :)

Noś ze sobą tampony na zmianę, majteczki (jakby Ci się naprawdę zdarzyło, że coś przecieknie, ale nie powinno tak być) i chusteczki do higieny intymnej, malutkie opakowanie. Nie powinno się zdarzyć, że przeciekniesz. Nie siedzisz przecież 6h w jednym miejscu. Zmieniaj tampon tuż przed wyjściem w gości np. Dla pewności zakładaj wkładkę (ale nie grubą podpaskę tylko coś w stylu carefree).

Gość una chica mala
dziękuje dziewczyny:)