Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dysforia

Czy to dobrze?

Polecane posty

Gość Dysforia

Podjęłam decyzje żeby rzucić studia. Nie wiem czy robie dobrze, potrzebuje żeby mi ktoś powiedział że to nei jest zła decyzja. Chce skończyć studia, ale po prostu nie czuje sie jeszcze na to gotowa. Chce na nie iśc za rok albo za dwa maksymalnie, a teraz pracować, uniezależnić sie, wyprowadzić...

Gość pod koniec zimy zazwyczaj
rób co chcesz, to twoje życie. Ale jesli przerwiesz, to na pewno nigdy studiów nie skończysz. A jaka ty pracę chcesz znaleźć mając tylko maturę?

Gość wweenniiaa
ja mam tylko srednie bez matury i na brak pracy nie narzekam! tu nie chodzi o to zeby miec wyzsze, tylko o to zeby miec leb na karku i byc przebojowym! mnostwo ludu po studiach siedzi na bezrobociu. przerwij studia, idz do pracy. zawsze mozesz isc na zaoczne, w kazdej chwili i kiedy bedziesz gotowa.

Gość askdhfkdnd
prace znajde, juz w środe mam dzień próbny bo wczoraj poroznosiłam cv. wystarczy mi jak zarobie 1200 zł miesięcznie zeby móc wynająć coś z koleżanką. mam bardzo dobrze napisaną mature i w każdej chwili moge wrocić na studia, chodze poza tym do zaocznej szkoly aktorskiej i chce startować w czerwcu do pańswowej a przez ten czas teraz popróbaowac w castingach... dobry pomysl?

Gość kokoszka- matrioszka
MOim zdaniem zrób plusy i minusy, przemyśl to dobrze i zrób tak jak uważasz. Ja sama podjęłam decyzję- i najchetniej też chciałabym żeby ktoś mi powiedział na 100% że dobrze robię. Nie wiem czy dobrze. U mnie jest gorzej bo ja rezygnuję z czegoś co lubię, ale co niestety nie daje mi jakoś super dużo forsy :/