Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellaaaaaaaaa

Don Zulan

Polecane posty

Gość to wcale nie jest
to szanownie weź forumową dupe w troki i żegnamy - nikt Ciebie tutaj nie chce .

Gość bellaaaaaaaaa
skoro nie bedziesz sie podniecała , to po co tu w ogóle przyszłaś ? zapraszal cie ktos ? ty zawsze musisz zjebac kazdy temat

żebyś się nie zdziwiła :D a moja historia na forum...cóż, kiedyś tu zawitałem, zobaczyłem kilka topików z bluzgami, prowokacyjek , podszywów , nieszkodliwych obelg, wyrafinowanych wyzwisk...spodobało mi się :) dopiero później spojrzałem w lewy górny róg "magazyn dla kobiet kafeteria" chociaż to magazyn dla kobiet- czy strona głowna, kosmetyki torebka i pierdoły, a tu jest forum , inny świat całkiem , wchodząc tu przypadkiem widząc pierwsze wpisy nigdy bym się nie domyślił , że to damskie forum , i dowiedziałem się wiele np. że kobiety to nie takie idiotki ( no niewszystkie) że oprócz tych co tylko uroda, makijaże, tipsy, mąz , chlopak , ciąża, okres są inne takie z jajami rzekłbym :) na żywo mało takich spotykam, głównie są popisujące się gówniary lat 17 albo pijane 30stki

Bede pisała gdzie mi sie podoba dziewczynko. Nigdzie nie napisałam, ze nie jest przystojny, bo jest i to zajebiscie, ale to nie powod, zebym miala mokre krzeslo z tego powodu. No ale skoro na Ciebie nikt nawet nie splunie, a jezeli juz, to powiesz ze mocno lalo, to nie dziwie sie, że tylko takie zachowania seksualne Ci pozostały. 🖐️

Gość to wcale nie jest
carrie idź z tymi mądrosciami swoimi gdzie indziej , jestes beznadziejna , niby sie nie przejmujesz a srasz w gacie i piszesz referat na 10 linijek ćwoku

Gość bellaaaaaaaaa
nie bede z Tobą dyskutować bo nie warto - załóż sobie swój temat i tam prowadź sobie monologi , zegnam don zulan - rozumiem ;) Dla sprostowania - wcale nie mam mokro pod krzesłem , napisałam po prostu co myśle .. tego mi nie wolno ? Skoro sama chcesz mieć prawo do pisania tutaj swoich dennych tekstów to daj to prawo także innym .

Gość ty Carrie a powiedz nam
czy przestudiowałaś już zaimki, przedimki i inne części mowy? :classic_cool:

Gość uwielbiam takie temate
zajebiscie podnosza moja samoocene :D

Gość bellaaaaaaaaa
Carrie - Twoi fani załozyli o Tobie mase tematów - idź i tam się produkuj . Jak narazie ze wszystkich tutaj to Ty wyżej srasz niż dupe masz . Śmiesz poprawiać czyjeś błędy ? Błędy ortograficzne są niczym przy Twoim rynsztokowym piśmie .

Gość Evelina Gray
Jesteś mi tak obojętna, że nawet nie wiem, który desperat może zakładać topiki na twój temat.

Gość żą piehr
oooo bela bela bela mari :classic_cool:

Gość żą piehr
tylko nie placz nam tutaj belka :D

Gość to nie jest
Carrie - dziwne , ze gdziee ty tam zawsze pelno podszywów . Ty zayebana fałszywa mendo !

Gość to nie ja bylam ewaaa
nie wiem nad czym wy sie tak spuszczacie , doj zulan jest przecietny.

Gość bellaaaaaaaaa
Nie wkurwiam się , nie ruszasz mnie . Dla mnie Ciebie tutaj nie ma .

Gość żą piehr
własnie widać bela :classic_cool:

tak czytam wszystkie posty i jedyną osobą która ma kisiel w gaciach jest narazie tylko dupszoł Cóż sie takiego stało bradszczochu ze dzis nie masz ' wazniejszych spraw' niz siedzenie na forum ?

Gość żą piehr
bela przestan uskuteczniac dziecinade i chodzic sie skarżyć na inne topiki :o idz sie jeszcze do mamy poskarż :D🖐️