Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ze sląska

nie mam pieniedzy by urządzić Święta

Polecane posty

AWAWA proszę cię dziecko przestano.Widać że gowniara jesteś i mało w życiu przeszlas.Sugeruje że biedni ludzie to nie powinni mieć dzieci?!Niewiesz że pieniądze to rzecz nabyta dziś masz jutro nie ...Ją mam jedno dziecko i różnie bywa ale nie jest tak.źleŻyczę AUTORCE wszystkiego dobrego

Gość mama ze sląska
kicickicicikcissa ja tesciow niestety nie mam- mamy tylko ojca, mojego ale bity alkoholik sam potrzebuje pomocy a dzieci masz w jakim wieku to prawda tam gdzie ja mieszkam tez sa sklepy po 5 zl, kupilam tam na mikolaja za 15 zl corce 2 dosc porzadne zabawki

przeciez w swieta nie chodzi o to aby sie najesc i aby dostac jaknajwiecej prezentow. moi rodzice tez zawszwe byli biedni ale swieta mialam szczesliwe. zawsze bylo wesolo i milo bo spedzalam je z nimi i wiedzialam, co swietujemy. prezenty byly ale nie zawsze te wysnione. teraz gdy my jestesmy juz dorosli spelniamy marzenia rodzicow (prezentowe) i ciesza sie jak dzieci - zobaczysz u ciebie tez sie odmieni

Gość jazda stad podle jędze
co was obchodzi podłe jędze że ma 3 dzieci ? myslicie ze kazdy z kartką w ręku planuje swoje zycie ? jak macie pieprzyc 3 po 3 że mogla nie rodzic ,to opusccie temat i po sprawie. jak ktos kocha dzieci to i w biedzie wychowa dziesięcioro ,może autorka chciala miec 3 kę ?

Gość mama ze sląska
MAMA Z POMORZA jak poszykuje te ubranka to ci je wysle dzieki za adres jak masz konto na nk to napisz i link podaj bo bym chciala sobie zobaczyc twoja trojeczke na zdjeciach ;) JA CZYLI AUTORKA MAM JEDNO DZIECKO, CZYTAJCIE OD POCZĄTKU

Gość ja uwazam ze buiedni nie
powinni swiadomie sie decydowac na dzieci. Pieniadze niby nie sa najwazniejsze ale dziecko trzeba ubrac, dac jesc, wyksztalcic. czasem takim rodzinom nawet na to nie starcza. A gdzie przyjemnosci? Wakacje, zabawki, beztroskie dziecinstwo? Wg mnie tacy rodzice sa egoistami. Przykre ale prawdziwe. Pewnie, ze mozna stracic prace i ci ktorym pieniedzy nie brakowalo moga nagle znalezc sie w dolku. No ale przypadki chodza po ludziach. Ale jak ktos ledwie wiaze koniec z koncem, nie ma mieszkania, wizji przyszlosci to nie powinien skazywac swoich przyszlych dzieci na takie biedowanie :(

Gość MAMA Z POMORZA
NIE MAM KONTA NA NK PISZE OD KOLEZANKI BO W OGOLE NIE MAM KOMPA W DOMU

Gość mama ze sląska
to dzieci masz ze sobą u tej koleżanki-te roczne też w taki mróz wzielas

Gość MAMA Z POMORZA
DZIECI SIEDZA SAME W DOMU SASIADKA DO NICH CZASEM ZAGLADA MA 80 LAT I STALE SIEDZI W DOMU

Gość edzia k
U nas także ledwo starcza na jedzenie ale jakoś trzeba żyć. Rachunki mam popłacone i pozostaje mieć nadzieję że wystarczy na jedzenie. U nas pierwszy raz będą święta takie biedne. Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy wystarczy nam na karpia. Nienawidzę świąt bo same złe wspomnienia powracają. Nie wiem dlaczego życie jest tak cholernie okrutne, że jedni ciągle mają pod górkę.

Gość mama ze sląska
edzia k masz racje mama z pomorza sie nie odezwała bo chciała ode mnie wyłudzic ubranka

Kobieto jaki mróz?!przecież nie ma -10 żeby dziecko na godz wyjść z domu Niemoglo Piszecie bzdury,gdyby tylko bogaci mieli dzieci to wyobrazcie sobie jak wyglądałby nasz kraj itd Biedny to też człowiek i ma prawo żyć jak wszyscy inni

Gość edzia k
mama ze sląska tyle wyłudzaczy dzisiaj że trudno uwierzyć komuś kto naprawdę potrzebuje pomocy.

Gość kicickicicikcissa
Moje 2 i 4 lat ,wiec jeszcze ciesza sie z zabawek :) Juz od jutra ide na zakupy bo do swiat nie ma co czekac.. zostaja albo drogie,albo nie ciekawe rzeczy

Gość MAMA Z POMORZA
W SUMIE TO JA JUZ MUSZE ISC, BO DZIECI SAME W DOMU I ZNOW MAZ MNIE OKRZYCZY ZE U KOLEZANKI BYLAM

Gość a mi zal tych waszych dzieci
Moje maja i wiele milosci i na swieta dostaje fure prezentow. Nie sa rozpieszczne ale swieta to taki magiczny czas i moge wtedy je sobie porozpieszczac ;-) Uwielbiam ich minki kiedy pod choinka prezenty pietrza sie prawie pod sufit. Sama milosc to troche malo moim zdaniem.

Gość welzepupik
Jestem w podobnej sytuacji... W domu sie nie przelewa. Nigdy na swieta nie dostaje prezentow wazne ze mam co zjesc cieplego i byc z bliskimi

Gość karolw
tez nie mam na swieta :/ jestem zerem

Gość gość
Pożyczki Gotówkowe dla Każdego http://kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość iloona89
Pożyczka jest OK jeśli po 1 nie ma wyboru a po 2 ktoś racjonalnie podchodzi do sprawy. Ja jak wybieram już taką drogę staram się wybrać najbardziej korzystną i bezpieczną firmę. Dlatego często sugeruję się stroną supernovafinansowa.pl Gdzie mogę sobie porównać różne takie oferty.

Gość gość
Koniecznie odwiedz tą stronę https://www.tanikredyt.pl/ Koszt kredytu jest niewielki i myśle ze spokojnie mozesz wziąć mała pożyczkę.

Gość gość
Święta ? Ja będę szczęśliwy, jak nie wyląduje w wigilie w noclegowni dla bezdomnych :O Obecnie mieszkam na działce. Od pół roku notorycznie brakuje mi na jedzenie. Teraz nie pracuje od dwóch tygodni a w portfelu a 20 zł, nie wiem, co będzie w poniedziałek. Jestem twardy, ale już brakuje mi sił, jakby tylko ta praca była to było by dużo lepiej...