Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzafrankaFranka

Szał Zakupowy

Polecane posty

Gość SzafrankaFranka

Wszędzie o tym mówią, w sklepach widzi się więcej osób, jakoś lżej wydaje się pieniądze. Pochwalcie się co kupiliście bliskim w prezencie Też was ogarnął "szał zakupowy"?

Kupiłam mamie i przyjaciółce prezent , z którego jakiś czas temu sama się cieszyłam. Dostałam od męża bransoletkę ze szklanym koralikiem. Wszyscy zachwalali i zauważali, gdy co jakiś czas zmieniałam koraliki na inne, które kupuję w sklepie "Niebieski-koralik". Biżuteria BIAGI jest włoska, modularna, tak ładna jak Pandora, ale tańsza. Obsługa jest bardzo miła. Dodatkowo zamawiając prezenty z okazji świąt nie musiałam płacić za przesyłkę.

Ukochanemu kupiłam pokrowiec na ukulele sopranowego, jak to podane poniżej: http://www.kupujemy.pl/ceny-oferty/ukulele Muszę przyznać, iż wydaje mi się to pomysłowy prezent, ponieważ gra na takiej hawajskiej gitarce to prawdziwa radocha :) W ciągu tygodnia naprawdę można wiele się nauczyć, wiem z autopsji

ja jeszcze nic, ale jutro się wybieram :) nie mam zamiaru przesadzać, tylko wybrac jakieś drobne, ładne i sensowne upominki :) mam nadzieję że nie będzie wielkich kolejek, bo dużo do zrobienia jest w tym czasie ;)

Gość przerysowana
-3 zestawy kosmetykow -golarke do wlosow -kosmetyczke -zabawki -2 swetry -kapcie -apaszke dalej nie pamietam