Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

szymon hołownia

Polecane posty

Gość bogdan-25

co myślicie o tej postaci?

Gość bogdan-25
up

Gość cutty sark
Mimo tego, że niekoniecznie zgadzam się z jego poglądami to uważam, że to inteligentny i sympatyczny facet :)

Gość bogdan-25
a według mnie jest właśnie dość sztuczny. Wiem o jego religijnym zaangażowaniu, o jego poglądach i niewątpliwej inteligencji, ale w programach rozrywkowych typu Mam talent wypada dosyć blado.

Gość fgsgdfsgdsf
nudziarz. maniak religijny.

Gość ot taki niedorobiony ksiądz
:D :D

Gość bogdan-25
przy Prokopie jego żarty jakieś takie nieśmieszne i jakby wymuszone.

Gość fdadfasfasfas
Ogólnie to jakoś takiego głębszego nie mam zdania o nim :P,ale wydaje mi się strasznie taki "sztuczny" i próbujący na siłę być fajny i nie przepadam za nim. Ale to tylko moje skromne zdanie :P

Gość bogdan-25
ja widziałem go dwa razy u wojewódzkiego. Tam też starał się być właśnie jakby na siłę fajny i dość słabo mu to wychodziło. Publiczność nie polubiła go chyba zbytnio. W ogóle odnoszę wrażenie, że ten Hołownia nie jest lubiany i dziwię się dlaczego go zatrudniają do programów rozrywkowych.

Gość bogdan-25
up

On głownie zajmuję się pisaniną na tematy religijne. Jest wierzący i ma swoje poglądy, ale doceniam u niego to że nikomu się z nimi nie narzuca. Książki jego skierowane są głównie do katolików mało praktykujących - czyli mało obeznanych w temacie KK. Dla osób oczytanych są mało odkrywcze.

a ja go lubie. raczej nie jest pokroju wojewodzkiego, wiec i trudno u nieo szukac postawy popychacza-w-srednim-wieku. proponuje co po niektorym obejzenie jego programow na religii. nie sa fanatyczne mozecie mi wierzyc. i choc nie jestem katoliczka to zdarza mi sie takowe programy ogladac.

Gość ewa450
ja jak go widze to mam kisiel w majtkach

Gość bogdan-25
nie czytałem tych książek, ale wiem, że są o wierze. Chodzi mi o to, że nie rozumiem decyzji władz TVN-u o zatrudnianiu takiego człowieka do programów stricte rozrywkowych.

On w przystępny sposób wyjaśnia pewne kwestie w kontekście wiary katolickiej. Trudno wymagać od niego żeby sypał żartami jak wojewódzki skoro rozrywka to nie jego branża

Gość bogdan-25
właśnie o to mi chodzi, że rozrywka to chyba nie jego branża, a jakby na siłę stara się być rozrywkowy w takim nowoczesnym stylu. Słabo mu to wychodzi. Do jego programów religijnych nic nie mam. Nie stara się narzucać swoich przekonań innym, co jest plusem.

nie lubię go oglądać , bo ma obleśny uśmieszek, i pożera wzrokiem kobiety. Ma taki sam wyraz twarzy jak zapowiadaczki tvTrwam, niezaspokojonego seksualnie człowieka......

Gość fdadfasfasfas
bogdan-25 A w jakich programach poza "Mam talent"on bywa??No był u Wojewódzkiego,ale to dla tego że jest prowadzącym mam talent i nie mają już do "kuby" kogo zapraszać. A słyszałem taką teorie że prowadzi on mam talent dlatego żeby przy Prokopie był ktoś w miarę wysoki żeby nie było zbyt dużej różnicy wzrostu.Wiem że przy nim wygląda na niskiego ale to dlatego że to Prokop jest tak wysoki-a co by było gdyby przy Prokopie stał ktoś jeszcze niszy hehe :P

a dlaczego do Talentu zatrudniaja taka idiotke Malgosie?? To pytanie mnie bardziej nurtuje, niz to czy Holownia sie nadawal czy nie. Choc moim zdaniem byl o niebo lepszy od Malgosi.

Mi się podoba u niego zdrowy rozsądek. Nie cierpi Rydzyka i całej tej radiomaryjnej otoczki. Z wiary KK wyciąga to co dla niego najwazniejsze. Ogólnie jest spoko.

Gość bogdan-25
Foremniak to jest kompletna klapa. Jak można tą chorą babę zatrudniać w tv. Chyba tylko w tv dla niej robota.

Gość fdadfasfasfas
Coralick a dlaczego do Talentu zatrudniaja taka idiotke Malgosie?? To pytanie mnie bardziej nurtuje, niz to czy Holownia sie nadawal czy nie. Choc moim zdaniem byl o niebo lepszy od Malgosi. Oj nie wiem czy lepszy :P uważam że oboje się nie nadają i "Małgosia" i on. Chociaż masz racje-jej bardziej nie trawie,ale może to dla tego że ona więcej się wypowiada :P

Gość bogdan-25
Hołownia nie może się tam więcej wypowiadać, bo kompletnie nie pasuje do programu. To nie jego działka. Zepsułby całe show.

Gość fdadfasfasfas
bogdan-25 Ale jednak się odzywał :P i psuł show.

Gość bogdan-25
po prostu nie rozumiem jego obecności w tym programie. Tyle. Widzę, że większość z Was się z tym zgadza.

Gość fdadfasfasfas
bogdan-25 No ja też nie rozumiem co on tam robi.I tylko moja dziwna teoria daje mi wytłumaczenie dla czego TVN go wybrał.

Gość kjhgfdfghuji
mblondyn wez sie stary dziaku uspokoj gdzie nei wejdziesz to sie krzywisz:D

Gość dsfbdf
ten czlowiek jest religijnym fanatykiem. kolejnym po tadeuszu