Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsadad

ciąza ?

Polecane posty

Gość sdsadad

Witam... mam mały problem... wspólzyje z partnerem od 6 miesięcy i cały czas mój partner zaklada prezerwatywe i wczesniej wyskakuje... przez 5 miesięcy mialam normalne miesiączki tylko w ostatnim mialam taką jakby malo obfitą... w pierwszy dzien mialam tylko kilka plamek na wkladce, gdy polozylam sie spac i rano wstalam i sprawdziłam podpaske to nie mialam nic a pozniej na wkladce mialam taki brązowy śluz i tak troche krwi... moze to być ciąża ? prosze o wypowiedzi :) z góry dziękuje :)

Gość GaszPirowski
O matko. Ile Ty masz lat?

Gość GaszPirowski
To znaczy, przepraszam, skrót myślowy. Nie chciałem od razu nazywać Cię matką.

Gość sdsadad
18.... zdaje mi sie ze to nie mozliwe ale jestem strasznie wystraszona..

Gość sdsadad
testu raczej nie będe robić bo zarejestrowałam sie do ginekologa ale to dopiero na styczen... a do tego czasu umre ze stresu ; /

Gość sdsadad
zrobie ten test ale to dopiero w srode :) a ty co o tym wszystkim sądzisz ? normalnie mialam co miesiac objawy jak zawsze mam przed okresem wiec nie powinno nic byc moim zdaniem :) a ty co o tym sądzisz ?:P

Takie objawy ani nie wykluczają ciąży, ani o niej nie przesądzają. Powinnaś raczej przeanalizować Wasze współżycie, a nie plamienie takie czy inne.

Gość sdsadad
zastanawialam sie dlugi dlugi czas i wiem napewno ze nie bylo we mnie wytrysku , zawsze moj partner ubieral prezerwatywe... sama nie wiem co myslec...

Gość GaszPirowski
Primo- jeżeli chcesz sprawdzić, to kup sobie test ciążowy. Nie boli i nie musisz pytać gina o pozwolenie. Pewność daje sporą. Secundo- jak nie jesteście gotowi na dziecko, to na seks też nie jesteście gotowi

Gość sdsadad
z tym ze nie jestesmy gotowi na dziecko chodzilo mi ze nie jestesmy na nie gotowi ze strony materialnej...