Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdgsdgsdg

najpierw oral potem seks?

Polecane posty

Gość gsdgsdgsdg

Widzę że dużo dziewczyn robiło to w takiej kolejności, cod la mnie jest totalnie niezrozumiałe. :O Najpierw ostro obciągałyście, bo nie byłyście jeszcze psychicznie gotowe na seks? :O Dla mnie oral to wyższa szkoła jazdy, kontakt penis-cipka jest naturalniejszy, natomiast paszcza-penis to już coś bardziej że tak powiem "wyuzdanego". To jest jakieś cholernie zakłamane - robić z siebie cnotkę czekającą na pierwszy raz, na "tę chwilę", a jednocześnie ciapać fiuty i połykać spermę. To samo z laskami któe bzykają się analnie, bo nie są gotowe na seks. :O

Gość kasia___20
ja oprawiałam seks analny nie dlatego że nie byłam gotowa na seks, ale po pierwsze żeby nie zajść w ciążę, po drugie żeby zostać dziewicą, seksu oralnego nie uprawiałam nigdy

Gość quert
cholera, ze tez ja takich dziewczyn nie spotkalem

Gość suburleska
Ja robiłam loda dwóm chłopakom, fakt, z połykiem. Teraz jestem z chłopakiem i on jest zadowolony z mojego dziewictwa. O tamtych oczywiście nie wie, jak robienia loda nie traktuję jako sex.

Gość hhhhhhhhhhhhyetr
no bo robienie loda to nie jest sex, bo to tak jakby chłopak się tylko onanizował i powiedział że uprawiał sex

Gość ja też nie mam prawka
kasia - aleś ty pusta jesteś. dziewicą może jesteś (byłaś) ale na zasadzie czysto fizycznej - po prostu masz tylko błonę, ale bzykałaś się tak czy owak, więc różnica tkwi tylko w tej błonie ale mentalnie to masz doświadczenie w łóżku. a po drugie bardzo dziwne podejście: żeby zostać dziewicą dałaś się posuwać w tyłek? no sorki, ale to już chore jest.

robienie loda to też seks. to seks oralny. bzykanie się w tyłek to seks analny. więc obciaganie i anal to też uprawianie seksu.

Gość kasia___20
Jak pisałam, nie było tak, że nie byłam gotowa na seks. Byłam, dlatego uprawiałam seks analny. Ale bałam się ciąży, to raz, po drugie, zależało mi żeby zostać dziewicą. Nie byłam do końca pewna tego chłopaka, więc dlaczego miałam mu poświęcać swoje dziewictwo? Moim zdaniem seks analny to najlepsze rozwiązanie, bo można uprawiać seks, a przy tym po wszystkim nadal zachować dziewictwo. Oralnego się niestety brzydzę, więc pod tym względem się nie wypowiem.

tia, seks analny wymaga więcej odwagi i to raczej sie go uprawia z kimś do kogo się ma pełne zaufanie a ty go pewna przecież nie byłaś. dziwne masz rozumowanie. zachowanie dziewictwa jest u ciebie jak widać najważniejsze i nie ważne ile razy obciągniesz kolesiom, czy dasz się posuwać w tyłek to i tak będziesz pewnie dumna z tego, że jesteś dziewicą. :) hahahaha..

Gość wertyukjhg
tez tego nie rozumiem. ja dopiero po roku przelamalam sie do orala choc chyba glownie dlatego ze w tym kobieta przejmuje cala inicjatywe a ja bylam niesmiala i wstydzialm sie ze jestem niedoswiadczona i nie wiem jak to robic, balam sie ze nie sprawie mu przyjemnosci. ale jakbym miala sobie wyobrazic sytuacje ze robie obcemu facetowi loda na imprezie to zbiera mnie na wymioty:O juz predzej rozlozenie nog choc nie popierm aani tego ani tego

Gość quert
ale macie problem, boli was, ze to nie wy wisienke z tortu zjecie:>??? hipokryci jakby wam tylek wypiela to byscie inaczej spiewali, ciekawe ktory by tak szczekal teraz na forum?

tu nie o to chodzi i nikogo nic nie boli. dziewczyna która daje sie posuwać w tyłek dla zachowania dziewictwa jest jakaś nienormalna moim zdaniem. bo dziewictwo i tak przeciez straci i dla niej jest pewnie ważne, że zrobi to z kimś właściwym? a co za różnica skoro się bzyka na wszystkie inne dziury? błoną dziewiczą zachowa, ale w sensie czystości to nie. więc to dla mnie przerost formy nad treścią. "kochanie jestem dziewicą, ale seks uprawiam od 3 lat" :)

Gość autorko ja mam podobne
podejscie. Dla mnie tez seks oralny to wyzsza szkola jazdy. Dluuuuugo musialam dojrzewac do tego rodzaju milosci, majac juz zblizenia z partnerem za sobia (mam na mysli stosunek pochwowy, bron Boze nie analny). I zeby byla jasnosc: kobiete, ktora uprawiala jakikolwiek rodzaj seksu (bo oralny to dla mnie jak najbbardziej seks jest!) nie nazwalabym nigdy dziewica ;)

ci faceci którzy chcą mieć dziewice to dziewice w tym sensie, że nie posuwane przez innych wcześniej. co mi z dziewicy, która obciąga jak profesjonalna prostytutka i jeszcze ma doświadczenia analne za sobą? co mi z dziewicy która była macana, lizana i obciagała innym kolesiom? przy takiej to obecność błony raczej nie robi większej różnicy skoro ona już z nie jednego pieca chleb jadła..

Gość retretretretre
dokładnie tak jak piszesz: kobieta która uprawiała jakikolwiek seks (oral, anal) to już nie dziewica dla mnie. ma błonę ale nie dziewica.

Gość quert
poznawanie przeszlosci dziewczyny jest najgorsza rzecza jaka mozemy zrobic, jakby moja przeszlosc znaly dziewczyny to pewnie niekoniecznie by chcialy sie ze mna spotykac, liczy sie co jest teraz i co bedzie, a nie co bylo...kazdy z nas ma tajemnice, grzeszki i sprawy o ktorych nikt nie powinien wiedziec. Poza tym nadal traca hipokryzja, jak robi laske wam to jest ok, jak robila innym to juz zle. NIe badzcie tacy swieci, moze kobiety tez by nie chcialy aby ich facet walil minete 1 lepszej, albo wsadzal w kakaowe juz wczesniej?

Gość samotna33i1/2
jestem ZA !!!

Gość haheihahehiho
No ciekawe,strzelają lody po dyskotekowych toaletach i dziewice. Może fizycznie nadal tak,ale mentalnie to dziwki cichodajki.

Gość aviva100
ja tak zrobilam z bylym chlopakiem, sam oral bez sexu klasycznego. nigdy nie traktowalam tego jako utrate dziewictwa, chociaz zaluje, bo chcialabym tego po raz pierwszy z moim obecnym kochaniem, no ale coz w zyciu roznie sie uklada...

Gość Agnieszka___25
autorce chyba nie chodziło o to że takie laski na siłę chcą zachować dziewictwo i dlatego obciągają czy nadstawiają odbyt, ale o to że żeby obciągnąć czy nadstawić tyłka trzeba więcej odwagi niż zwyczajnie rozłożyć nogi Ja loda zrobiłam dopiero mojemu drugiemu chłopakowi, z pierwszym był tylko zwykły seks. Do robienia loda trzeba pokonać jakieś opory, zazwyczaj dziewice są wstydliwe, przestraszone że czegoś nie potrafią.Seks jest naturalniejszy niż obciąganie. Żeby nie było - w tej chwili kocham robić loda, jestem w sumie wyzwolona pod tym względem, ale też nie rozumiem lasek które obciągają przed seksem dopochwowym.

Gość aviva100
ja np nie chcialam seksu, balam sie ciazy a po drugie patrzac z perspektywy seks mnie silniej polaczyl niz oral. tamto traktowalam jako odwzajemnienie pieszczoty partnerowi, wydaje mi sie, ze wlasnie spoleczenstwo zrobilo z tego wielkie "och, ach". jakos o facetach strzelajacych minetke tyle sie nie mowi. dla mnie klasyczny seks jest o wiele wazniejszy, z obecnym partnerem tez wystapila taka kolejnosc: oral, klasyczny. wg mnie juz bardziej anal kwalifikuje sie pod wyuzdanie. przeciez facet, przepraszam za wyrazenie, nie dyma cie w buzie, tylko polega to na podobnej zasadzie jak lizanie pipki kobiecie, z tym ze w wypadku kobiety wykreowane jest to jako odchyl. ludzie nie popadajmy w paranoje, przeciez to nie musi byc scenariusz w stylu "poszlam na impreze i obciagnelam jakiemus kolezce"

Gość fvdfsdfsdf
załamać się można kiedy człowiek czyta co piszę te kurewki. Seks oralny nie narusza dziewictwa? seks analny by zostać dziewicą? dziweczki, co wy wiecie o dziewictwie...

Gość aviva100
oral to pieszczota i nie nazywaj nikogo dziweczka, bo sam bys zapewne zadnej z lozka nie wygonil jak wiekszosc takich "swietoszkow". moze oral ma delikatny wplyw na mentalne dziewictwo, ale do cholery jasnej nie pozbawia go calkowicie. to jak facet piesci cie palcami to juz tez nie jestes dziewica, bo ci palce do cipki wlozyl ? sluchac sie niektorych nie da.

Gość zcxcf
robilam juz loda 2 stałych chlopakom, nie mialam seksu pochwowego i jakos nie sadze zebym stracila dziewictwo, no moze w sensie psychicznym nie czuje sie taka niedoswiadczona i niewinna jak przed oralem ale bez przesady. tak naskakujecie no te kt mialy juz oral czy anal ze sa jak dziwki a jakby z wami mialy to zrobic to bylo by fajnie nie? hipokkryza

Gość Ramderuji
Wy durne kretynki, chcecie być dziewicami i uprawiać sex? Ja pierd. To tak jakby mieć ciastko i zjeść ciastko. Szmaciska bez honoru.

Gość Orzeł_by
Fajny topic gdzie tylko faceci podszyci cześciowo pod kobiety się wypowiadają. Swoje marzenia sobie opowiadaja. Super

Gość jkiaiaiiaiaa
KASKA HAHAHAHAHHAHA jaka ty jestes debilna ja jestem z facetem 3 lata i jakos mu dupska nie dałam, kochamy sie zwyczajnie, dla mnie to wyzsza szkola jazdy- anal, wiec jestes tak pusta, tak idiotyczna, ze dupy dalas bo nie bylas pewna :O ja pierdole.. co on sobie o tobie musial pomyslec.. ze pewnie juz wszytskiego w zyciu sprobowalas ze mu dupe na tacy dajesz . szok:O

Gość zgadzam sie w zupelnosci
zawsze bylo to dla mnie nie pojete :O

Gość Facepalm;/
Ale ta laska od dawania dupy jest tępa...