Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mampytanie11

Kto zapoczątkował stosowanie określenia "tępa dzida"?

Polecane posty

Gość Mampytanie11

Jedno z głupszych jakie występuje na forum...a obecne na co drugim topiku i na czarno i na pomarańczowo Koleżanki forumowiczki poza tradycyjnym nadawaniem sobie od kurew i dziwek stosują ten dziwaczny przejaw słowotwórstwa:( Może ktoś ma inne przykłady podobnej radosnej twórczości "klasowych" cafeterianek?

Gość my ashtray heart
a skąd w ogóle pomysł, że to słowo pochodzi z kafetełe? :o

Gość Mampytanie11
To raczej określenie...A spotkałaś/eś się z tym gdzie indziej?

Gość ikbiubiubiinkibkibkib
ja się spotkałam w życiu codziennym z tymże właśnie określeniem, jak również nieco odmiennym - "tępa strzała" xD

Nie wiem, ale zostałam takowym już nazwana, za co chciałabym serdecznie podziękować koleżankom- forumowiczkom. Jestem wzruszona, dziękuję :)

Gość Mampytanie11
O właśnie...tępa strzała też się pojawia... maria izabela de la krata...nie Ty jedna moja droga, ale koleżankom forumowiczkom o wątpliwej jakości psyche należy wyłącznie współczuć:P

Gość my ashtray heart
poprawka, określenie. tępe dzidy i tępe strzały to krążyły już za moich licealnych czasów, a było to dobre trzy lata temu i wtedy nie miałam dostępu do kafetełe. więc twierdzenie, że wymyśliły to kafeterianki na potrzeby jechania po kimkolwiek jest błędne :classic_cool:🖐️

Gość Mampytanie11
Teoretycznie racja...w sumie kafeterianek jest dość sporo...aczkolwiek odnoszę wrażenie, że w rankingu stosowanych strzałów te dwa właśnie obejmuję zdecydowane prowadzenie...no poza tradycyjnymi, o których już pisałam:P

Gość zxcvbnmmnbcc
ej a jest jeszcze takie miejsce na necie jak kafe? cos w podobnym klimacie? czy to jest jedno w swoim rodzaju? ;p ja jestem nowa ale nie wiem czy powinnam sie cieszyc z mojego nowego odkrycia internetowego..

Gość pshestan sheh opyerjehlach
wydaje m isie ze to byl Richard Feynman

Gość Szwej
Pochodzi od tępej strzały, która to wywodzi się z wojska. Kapral do żołnierzy mówi "dobranoc, tępe strzały ", a oni odpowiadają "dobranoc, nasz wspaniały". Takie wojskowe powiedzonka, jest ich sporo.