Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvbnmmnbcc

wyprowadzka z malego miasta do duzego..

Polecane posty

Gość zxcvbnmmnbcc

mam 25 lat.. skonczylam studia - licencjat w 100 tys miescie- dziennie dojezdzalam codziennie pksem a magisterke robilam zaocznie we wroclawiu mieszkając caly czas w malym 20 tys miescie.. tak wiec mialam kontakt z wiekszymi miastami ale wciaz nie udalo mi sie wyrwac ze swojego malego miasteczka. nie jest tu zle i mam tu prace ale.. czuje nudę i pustkę.. wiele znajomych powyjezdzalo a ja czuje sie jak zawieszona w czasoprzestrzeni miedzy tym co chcialabym zeby bylo a tym jak bylo np za czasow liceum.. w kazdym razie mysle o wyprowadzeniu sie na stale np do wroclawia.. spodobalo mi sie to miasto w czasie studiow moze dobrze bym sie tam czula ale tak przeprowadzam sie juz dobre 3 lata i wciaz nic z tego.. boje sie ze jestem juz za stara na zmiane zycia.. i nie chcialabym byc uwazana za wiesniaczke ktora wyrwala sie do wiekszego swiata wlasciwie niewaidomo po co.. a wy co o tym myslicie? bzliscie keidzs w podobnej sztuacji_ udalo wam sie kiedzs w koncu wyrwac z pipidowy.. czym sie zmotywowac tak na maxa.. a moze nie warto..

Gość masalka jolla
JA SIĘ WYRWAŁAM W WIEKU 25 LAT Z MAŁEJ MIEJSCOWOŚCI DO WARSZAWY

Gość zxcvbnmmnbcc
no i jak sobie radzisz? .. zadowolona jestes ?

Gość a ja w wieku 35 lat wyrwałam
sie z dużego miasta do małej wsi :P powiem ze nareszcie zaczełam oddychać ... no ale to kwestia wyboru ..🖐️

Gość zxcvbnmmnbcc
ja wlasnie czuje ze nigdz tak naprawde nie zylam .. brak mi tej atmosfery ze wszystko sie moze zdarzyc.. w moim miescie wiem ze nic sie nie zdarzy.. absolutnie nic. zadnzch niespodzianek. zadnzch szans..

Gość gość
Kilka lat temu też przeprowadziłam się z małego miasta do Warszawy i nie żałuję bo bardzo dużo osiągnęłam , w moim rodzinnym mieście by się to nigdy nie udało. Niestety nie miał mi kto wtedy pomóc w przeprowadzce dlatego skorzystałam z usług firmy przeprowadzkowej , tak bardzo mi pomogli, że do tej pory korzystam z ich usług. Są rzetelni, bezpieczni a przeprowadzka z nimi jest szybka i sprawna http://warszawa.przeprowadzki.pl/

Gość gość
tez miałam taka sytuację - musiałam wyjechać do pracy. Wiadomo, nie jest to łatwe, bo trzeba wszystkiego dopilnować, mieszkania, pracy, meble przewieźć itp. Na szczęście z transportem rzeczy tu miałam pomoc http://www.przeprowadzki-marmad.pl a nowych ludzi szybko się poznaje, to tylko tak strasznie wygladają te początki w mieście ;)

Gość gość
ja mieszkałąm całe życie pod Warszawą, nawet jak studiwoałam to codziennie dojezdzałam na uczelnie. Teraz znalazłam pracę w stolicy i to na drugim końcu miasta i nadeszła chwila przeprowadzki z domu. Kolega polecił mi firmę http://www.autor.pl/przeprowadzki.php która szybko ma się uporać z moimi szpargałami.

Gość gość
Ja mieszkalam w malym miescie ale otoczonym przez duze miasta. Do duzego miasta mialam 10 minut autobusem. Teraz mieszkam w bardzo duzym miescie londynie i mam dosc. Wszedzie tlok, wszedzie ludzie, ciagle korki! To jest tragedia. Marze o spokojnej wsi.

Gość gość
ja miałam tak samo jak autor wątku. Też mieszkałam w małym miasteczku ale przeprowadziłam się do Wrocławia na studia jak miałam 23 lata. Przeprowadzkę zorganizowali mi panowie z firmy http://www.a-2logistic.pl/ . Miło wspominam ten dzień kiedy poszłam na swoje i czas przeprowadzki. Na szczęście panowie wynieśli mój dobytek, zapakowali do samochodu a potem pomogli wnieść.