Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mamusia Asia:)

urlop macierzyński-proszę o pomoc

Polecane posty

Hej.Mam pytanie.31 sierpnia 2010 urodziłam córke ale od razu przewieźli ją do szpitala.Leżała tam 13 dni.Później znowu leżała 16 dni.Czy mam prawo dodać te dni do mojego urlopu?Od 31 wiadomo że byłam na macierzyńskim,ale przez te 29 dni nie cieszyłam się nią.Proszę o odpowiedź.

no wlasnie nie wiem czy mam,urlop zaczal mi sie 31 sierpnia a konczy 26 stycznia. a gdzie moge isc zeby sie dowiedziec czy 26 moge dodac te dni kiedy corka lezala w szpitalu?

moze opisze to dokladniej.31 sierpien rodzi mi sie corka zabieraja ja do szpitala.tam lezy 13 dni.wychodzi ze szpitala jest ze mna okolo 12 dni i znowu laduje w szpitalu na 16 dni.ja urlop mam od momentu urodzenia czyli od 31 sierpnia.ale cos obilo mi sie o uszy ze te dni kiedy dziecko lezy w szpitalu mozna doliczyc do swojego urlopu macierzynskiego.czyli powinnam dodac 29 dni.i kurcze nie wiem czy jest taka mozliwosc i gdzie ewentualnie isc zapytac.osobiscie uwazam ze powinno tak byc.to jakies zadoscuczynienie za to ze nie bylysmy razem w domu.

?hallo