Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vectraaaaaaaa

CZY JEST TU JAKAŚ KONSULTANTKA FIRMY KOSMETYCZNEJ PAESE???????????

Polecane posty

Gość vectraaaaaaaa

zainteresowała mnie ich strona,czy któraś z was wie coś na ten temat podobno można zostać konsultantką tylko jak??

Gość jodat
Jestem ambasadorką konsultantką , zapraszam do współpracy, wszystko wyjaśnię. pisz atuk1@op.pl Urszula

Gość jodat
wyżej to podszyw. mój prawdziwy mail to Agnieszka335@gmail.com na ten adres pisz :) zapraszam wszystko wyjaśnię i pomogę.

Gość jodat 2
Nie było moim zamiarem podszywanie się pod kogoś. Przykro mi że nastąpiła zbieżność pseudonimów po prostu używam takiego na innych forach.

Gość kosmetyki paese
Witam:) Mam do zaoferowania przyjemną pracę Ambasadorki marki Paese. (działa na zasadzie katalogów podobnie jak Avon czy Oriflame). Procę można traktować jako dorywczą, lub zaangażować się na stałe, ewentualnie być w Klubie by mieć tańsze kosmetyki tylko dla siebie . Gwarantowane zarobki to 35% od sprzedaży .Swoją działalność prowadzisz, gdzie chcesz i kiedy masz na to ochotę. Jako wyróżniający się Członek Klubu zyskujesz dodatkowe możliwości zarabiania z tytułu specjalnych programów motywacyjnych. Nie masz obowiązku sprzedaży kosmetyków za minimalną kwotę nie musisz zamawiać produktów koniecznie co miesiąc jak to bywa w innych firmach:) Zapraszam do współpracy osoby komunikatywne, odpowiedzialne. Może to być praca dodatkowa, lub całkowite zaangażowanie się w rozbudowę własnego biznesu. Co zyskujesz?? policzmy...kupujesz produkty w sklepie płacisz: 155,30 zł, w Klubie Paese rabat na produkty wynosi 35 %. Jako członek Klubu Paese zapłacisz za te produkty 100,95 zł. Twój zysk bezpośredni to 54,35 zł ! Chętnie odpowiem na wszelkie pytania i wątpliwości jak i pomogę w stawianiu pierwszych kroków w fimie. Twój zysk to 35-50% Nie ma wpisowego,po rejestracji przesyłam pocztą wniosek oraz katalog zeby można było zacząć pracować. Zapraszam do współpracy, naszych konsultantów jest zaledwie garstka w całym kraju. Nie ma konkurencji jak w Avon-ie czy innych firmach. Jest teraz odpowiedni czas by pokazać katalog znajomym i zyskać sobie klientów. Mamy bardzo dobre produkty a przystepnych cenach. Mnóstwo promocji dla naszych konsultantów Wiele lat byłam konsultantką innej firmy kosmetycznej i moim zdaniem kosmetyki Paese są dobrej jakości w przystępnych cenach. Zamówienie składam kiedy mam potrzebę, przesyłka za zamowienie powyżej 100zł w cenach konsultanta - gratis WIĘCEJ INFORMACJI PRZEŚLE OSOBIE ZAINTERESOWANEJ NA MAILA Zachęcam do kontaktu ze mna KONTAKT: http://kosmetykipaese.com.pl Karolina@kosmetykipaese.com.pl gg:34915375 Pozdrawiam Karolina

Gość vgnmhtbmhfnghg
zastanawia mnie, jak niby mialabym przetestowac podklad, jesli odcien dostane losowy? :O ze moze jak klaun mam sie wymalowwac \niby?

Gość kosmetyki paese
u mnie na stronie www.kosmetykipaese.com.pl dostepne sa wszystkie podkłady. moge zmienić cene.ale takie info to juz prywatnie udziele

Gość paese
dostepne są próbki podkładów. zapraszam do zakupów www.kosmetykipaese.com.pl

Gość maskarada_2011@interia.pl
Witam Was serdecznie ! Jestem zainteresowana współpracą z firmą kosmetyczną zajmującą się sprzedażą bezpośrednią kosmetyków . Proszę o przesłanie materiałów informacyjnych pod wskazany adres : maskarada_2011@interia.pl . Listy uważnie przeczytam i odpowiem na wszystkie , bez względu na moją odpowiedź . Z góry dziękuję za poświęcony mi czas .

Gość ANIKA2222
ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamowienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-http://www.mariza.com.pl lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl GG -8861243 Ania.K

Gość aga tur
Krok 1 Twój sukces zaczyna się tutaj! Zrób zakupy na łączną wartość min. 80PP w Katalogu 17 i skorzystaj z 1. kroku w Programie Witamy Odbierz zestaw podarunkowy Tender Care w swoim pierwszym punktowanym zamówieniu w Katalogu 1.2014 Krok 2 Działaj dalej! Zrób zakupy na łączną wartość min. 80PP w Katalogu 1.2014 i skorzystaj z 2 kroku w Programie Witamy Odbierz portfel Legendary Chic za jedyne 1zł w swoim pierwszym punktowanym zamówieniu w Katalogu 2.2014 Krok 3 Sięgnij po jeszcze więcej! Zrób zakupy na łączną wartość min. 80PP w Katalogu 2.2014 i zrealizuj krok 3 w Programie Witamy Otrzymasz torbę Legendary Chic za jedyne 1zł w swoim pierwszym punktowanym zamówieniu w Katalogu 3.2014 www.oriflame.pl/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=1712813