Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danzig*

pytanie do mężczyzn...

Polecane posty

Gość danzig*

Jakie kobieta powinna mieć włosy: - długie, czy krótkie? - czarne, bardzo jasne , czy może coś pomiędzy? - farbowane, czy naturalne? - doczepione pasemka, czy bez? Co tak naprawdę lubicie? Całkowitą naturalność, czy podretuszowaną? Ostry makijaż, czy prawie bez? Ja się już gubię...

Gość akronim
kobieta ma być zadbana, uśmiechnięta, a cała reszta to dodatki, które maja pasować - jednej lepiej w krótkich, a innej w długich i tyle a jak Ci się nie podoba, to i litr spirytusu nie pomoże

Gość danzig*
I czy kobieta ma miec penisa, czy bez penisa Czy kobieta ma nosic meskie ciuszki czy damskie garsonki Czy kobieta ma placic za siebie czy placic za wszystkich Jak kobieta robi kloca, to ma stekac, czy pojekiwac delikatnie i rozkosznie

Gość akronim
a byłeś kiedyś w środku psa?

Gość akronim
a penisa to ma mieć w buzi głęboko tak, żeby czuć było migdałki i gorący oddech na jajkach

Gdzie zgrabny tyłek jest efektem uprawiania sportu co świadczy o silnej woli a język zwinnie ubiera w słowa przemyślenia na różne tematy:)

Boratka dobrze gada. nie znosze kobiet, ktore chca byc utrzymywane przez facetow. na szczescie jest takich coraz mniej :D

Waldi:) czyżbyś uważał, że jednak mogę być interesująca choćby intelektualnie mimo braków w wiadomym miejscu?

Gość fefefefefbtbt
Najbardziej elokwentna była jak dyskutowała z Levviatanem :o

Jak bozia rozdawała dary to z lenistwa stanęłam w krótkiej kolejce:) Dostałam rozum

Gość fefefefefbtbt
szkoda, ze po skromnosc juz nie zdazylas

Nie zawsze trzeba wypowiadać się na najwyższym poziomie. Kafe to nie dyskusja noblistów tylko miejsce rozrywki. Nie udaję przeintelektualizowanej dziuni, której obce niskie plebejskie rozrywki.

Gość fefefefefbtbt
a teraz co robisz, jesli wlasnie nie to? :D

Ojoj jakiś kompleks czy co? Na innym topiku chwalisz pomysł sexu ze zwierzętami i ewidentnie jesteś za. Nie sądzę żebyśmy mieli o czym rozmawiać bo ja jestem przeciw. Przeintelektualizowanej nie udaję. Bardzo możliwe, że taka jestem:) Skromności poszukaj w klasztorze

Gość fefefefefbtbt
Na innym topiku chwalisz pomysł sexu ze zwierzętami i ewidentnie jesteś za. ___________________________________________________________ Wcale nie, po prostu nie uważam, że jest równoznaczne ze znęcaniem się nad zwierzętami.

A ja uważam, że jest. Nie wyobrażam sobie, że mojes suce spodobałoby się jakby jakiś facet próbował jej włożyć penisa do pochwy. To byłaby przemoc. Ale masz prawo myśleć inaczej. A ja mam prawo nie zgadzać się z tym co Ty myślisz

Gość fefefefefbtbt
Oczywiście.

A teraz nieskromnie odpowiem Ostremu, że tyłek był w pakiecie:) Ale żeby był naprawdę fajny i zgrabny to trzeba nad nim pracować. Jak nad wszystkim zresztą. Przypomniałam sobie tamto z Levvim. Zaciekawił mnie to chciałam go trochę poznać. Lubię poznawać ludzi

dla mnie - długie lub średnie (ale wtedy musi mieć jakąś fryzurę a nie "puszczone" swobodnie) - w sumie dowolny - naturalne - bez żadnych udziwnień