Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

Gość cięty jezyk
po co to oddalanie i tak wróci wpływ zbytniego ułożenia życiowego z chaosem namiętności :classic_cool:

Gość cięty jezyk
próbowałbym rozwiązać ten "warkocz " :classic_cool: ale na nasze "nieszczęście" muszę lecieć miłego dnia :)

Gość cięty jezyk
raczej Ty przy mnie ;)

skoro chcesz się licytować, to ja wykładam asa z kieszeni w postaci większej ilości mrugnięć, zakładając, ze umiesz liczyć w zakresie do 10 sprawa przedstawia się tak, że ;) ;) ;) ;) razy 2,5

Gość cięty jezyk
ja wyłożę innego asa - z głowy "ilość nie znaczy jakość" :classic_cool:

jestem skłonna pójść na częściowy kompromis, zastanawiając się jednak, czy nie wykluczyć z tej zasady ilości możliwych powiększeń niektórych części ciała ;-)

Gość cięty jezyk
chodziło Ci o powiększenie gałek ocznych przy czytaniu :P

Gość cięty jezyk
musimy iść na kompromisy inaczej zostanie nam powiększanie żył , strun głosowych albo podwyższanie ciśnienia :classic_cool:

he he :D dobre, dobre a co jeżeli odpowiem, ze owszem? uwierzysz z wyraźnej sympatii do moich liter, czy z tej samej sympatii powiesz, że z wytrzeszczem oczu na pewno bardzo mi nie do twarzy? ;-)

"zostanie nam powiększanie żył , strun głosowych albo podwyższanie ciśnienia" na to dysponuję zbyt dobrym stanem zdrowia, musiałbyś się powiększać za nas dwoje :P

Gość cięty jezyk
a co jeżeli odpowiem, ze owszem? uwierzysz z wyraźnej sympatii do moich liter, czy z tej samej sympatii powiesz, że z wytrzeszczem oczu na pewno bardzo mi nie do twarzy? sympatia do Twoich liter może być wstępem do sympatii dla Twoich powiększonych oczu ;) na to dysponuję zbyt dobrym stanem zdrowia, musiałbyś się powiększać za nas dwoje wolałbym nie powiększać pewnych partii :classic_cool:

"sympatia do Twoich liter może być wstępem do sympatii dla Twoich powiększonych oczu" to taki eufemizm powiększonych źrenic obserwowanych podobno w pewnych stanach że tak powiem nie nieprzyjemnych bynajmniej, a wręcz przeciwnie? ;-) "wolałbym nie powiększać pewnych partii " tez popieram dbałość o smukłość wiadomych partii :)

Gość cięty jezyk
to taki eufemizm powiększonych źrenic obserwowanych podobno w pewnych stanach że tak powiem nie nieprzyjemnych bynajmniej, a wręcz przeciwnie? w zależności "od odbioru" i "nastawienia" można to samo odebrać i "powiększyć się" nieprzyjemnie lub co najmniej nieszkodliwie ;)

Gość cięty jezyk
tez popieram dbałość o smukłość wiadomych partii niech pozostaną w spoczynku i błogiej lekkości ;)

Gość przycięty język
:P se przycięłam :O

""powiększyć się" nieprzyjemnie lub co najmniej nieszkodliwie" Takie jak wyżej przedstawiasz powiększenia trochę mniej mnie interesują, ale ponieważ widzę, że tę tematykę lubisz, to możemy kontynuować. Tylko chciałam ostrzec, ze moja klawiatura nie zawsze dobrze współpracuje, czasem mi się litery przestawiają, więc nie bądź zaskoczony, kiedy jakoś - zupełnie nieświadomie i niezamierzenie - pomyli mi się powiększenie z włożeniem. Zapewniam ponownie, ze to będzie przejście przypadkowe ;-)

przycięty język - następnym wdróż więcej współpracy języka z mózgiem i po prostu troszkę wcześniej się reflektuj, ze moze jednak tej mysli nie artykułować, a przycięcie nie nastąpi ;-) czyz nie proste rozwiązanie? ;-)

Gość cięty jezyk
Takie jak wyżej przedstawiasz powiększenia trochę mniej mnie interesują, ale ponieważ widzę, że tę tematykę lubisz, to możemy kontynuować. Tylko chciałam ostrzec, ze moja klawiatura nie zawsze dobrze współpracuje, czasem mi się litery przestawiają, więc nie bądź zaskoczony, kiedy jakoś - zupełnie nieświadomie i niezamierzenie - pomyli mi się powiększenie z włożeniem. Zapewniam ponownie, ze to będzie przejście przypadkowe nie zwracam wielkiej uwagi na poprawność literową , bardziej na znaczeniową , a ta klawiatura to pewnie efekt sprowadzenia do systemu jakiegoś intruza z zewnątrz , co by tłumaczyło Twoje zainteresowanie bycia przyciętą i lekko powiększoną w zależności od humorków - jak ci się pomyli "korzystnie" to nie będzie problemu ;)

Gość przycięty język
piąta klepka przycięty język - następnym wdróż więcej współpracy języka z mózgiem i po prostu troszkę wcześniej się reflektuj, ze moze jednak tej mysli nie artykułować, a przycięcie nie nastąpi czyz nie proste rozwiązanie? cóż za wnikliwa analiza tak prostej rzeczy jak mowienie z przycinaniem :P Rozumiem że to co dla większości jest naturalne tobie nalezy tak wnikliwie tłumaczyć??? ;)

cięty, Ty nie jesteś śnięty głownie skoro świt, że tak ma się rozkład Twojej aktywności? ;-) "nie zwracam wielkiej uwagi na poprawność literową , bardziej na znaczeniową " w tym wypadku, to na jedno :-) "Twoje zainteresowanie bycia przyciętą i lekko powiększoną " Tutaj niestety nie zrozumiałeś, a moja wrodzona grzecznośc nie pozwala mi spraw naświetlić wprost ;-) przycięty, moja odpowiedź brzmi "nie" :-)

Gość cięty jezyk
Tutaj niestety nie zrozumiałeś, a moja wrodzona grzecznośc nie pozwala mi spraw naświetlić wprost Twoja wrodzona niegrzeczność i nadętość naświetla sprawy tylko naokoło - niech w końcu na coś pozwoli :P

Pokazuję Ci nie to żebym chcial Ci dokuczyć lecz słabo zabezpieczasz sie na taką ewentualność.:PWięcej już nie będe Ci sie naprzykrzał te sobowstwórstwem:D