Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

Gość cięty jezyk
wręcz przeciwnie , specjalnie dla Ciebie byłem niezwykle łagodny ;)

Gość cięty jezyk
z racji tego że szukasz ciętego języka , dostałaś łagodny :P kobiety lubią odbicia ;)

tak czy inaczej, poddałeś swój język modyfikacji z mojej przyczyny, co należy odnotować i poczytać za swój osobisty sukces oraz pochwalę uroku osobistego towarzyszącego mojej piątej klepce ;-)

Gość cięty jezyk
możesz nawet o tym donieść ;) skoro czujesz się oczarowana swoim "sukcesem", nie mam nic przeciwko, tylko nie zapomnij , ze to mój osobisty urok języka pisanego zaintrygował Ciebie do osiągnięcia tegoż uroku :)

nie będę się licytować, bo nie chcę Ci na koniec serwować pewnej porażki w tej potyczce na udowodnienie które z nas ma więcej osobistego uroku ;)

Gość cięty jezyk
szkoda , lubię przyniesione porażki innych na tacy , prosto podane przez odpowiednią kelnerkę ;)

Gość cięty jezyk
tak , tym bardziej , że ma się ufać kobiecie i polegać na jej zdaniu o sobie ;)

moje zdanie o mnie kształtowało się pod wpływem odbieranej od świata informacji zwrotnej, w tym wypadku nie ja jestem badaczem i twórcą, a jedynie formułuję wnioski ;-)

Gość cięty jezyk
czyli bardzo polegasz na zdaniu innych? ;)

Gość cięty jezyk
aha czyli jeżeli zdanie innych jest dokładnie takie samo, jak te wytworzone w sobie samym i się zgadza , można je akceptować? jakie to kobiece....:)

:-) :) coś tam wiesz o kobietach. chociaż oczywiście w przypadku jednostek co bardziej wyjątkowych takie uogólnienia nie znajdują potwierdzenia ;-)

Gość cięty jezyk
no tak zapomniałem , że zawsze istnieją gdzieś indziej te "wyjątkowe oryginały";)

Gość cięty jezyk
wystarczająco już przyciągam , nie będę przesadzał

Gość cięty jezyk
przypomnij mi na którym miejscu w tabeli jesteśmy , bo charakterystyk podlegających punktacji jest dużo

Gość cięty jezyk
bye

"wystarczająco już przyciągam , nie będę przesadzał " jeżeli przyciągnie mnie tu znowu, to znaczy, ze być może pisząc te słowa miałeś rację ;-)

Gość jizzell
jest taka jedna kikidee czy jakoś tak wali teksty z dypy i ma zajebiste zdanie na każdy emat

Gość cięty jezyk
jeżeli przyciągnie mnie tu znowu, to znaczy, ze być może pisząc te słowa miałeś rację jeśli z uporem nie będziesz chciała mi udowodnić że jej nie mam (racji) , to być może kiedyś się zdarzy , ją będę miał ;)

Do piątej klepki! Życzę zdrowia bo na rozum za późno...

Cięty, Zakładając, teoretycznie rzecz jasna, że będziesz tę rację miał, skutek byłby taki, że jest nas wtedy dwoje z racją. Powiedz mi, co robić z takim stanem rzeczy? taki duet w którym każde ma racje jest sie w ogóle w stanie dogadywać? ;-) lemar, bardzo przeogromnie dziękuję za życzenia zdrowia i darmową diagnozę :) PS. w polu pseudonim zaczęłam w pierwszej wersji napisałam przed chwilą "piąty język", ale to pewnie przez pogodę ;-)

Gość ohahohahohah
i tak siedzą i pierdolą cały dzień ciekawe życie ,ciekawe

Gość cięty jezyk
Cięty, Zakładając, teoretycznie rzecz jasna, że będziesz tę rację miał, skutek byłby taki, że jest nas wtedy dwoje z racją. Powiedz mi, co robić z takim stanem rzeczy? taki duet w którym każde ma racje jest sie w ogóle w stanie dogadywać? to może być tylko chwilowe połączenie podobnych stanów "zgodności" co do pewnej części całości - reszta należy się "dzielić" na faceta i kobietę i niezgoda przyjdzie sama ;) PS. w polu pseudonim zaczęłam w pierwszej wersji napisałam przed chwilą "piąty język", ale to pewnie przez pogodę albo od prognozy pewnej pogody....:P

Gość cięty jezyk
ohahohahohah i tak siedzą i pie**olą cały dzień ciekawe życie ,ciekawe zajmij się Twoim lepiej , bo "my" jesteśmy niegrzeczni i czasami się zgadzamy

Gość BUHAHAHAHAHAHAHAH
zajmij się Twoim lepiej , bo "my" jesteśmy niegrzeczni i czasami się zgadzamy ' i to jest cieta riposta :D:D:D:D