Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

"to może być tylko chwilowe połączenie podobnych stanów" tutaj to rzeczywiście niegrzecznie zabrzmiało, wpisałeś na potrzeby teorii o tym następującym zaraz potem poniżej "czasami" czy w celach bardziej kojarzących się z zestawieniem nieco powyżej, mianowicie "kobieta i mężczyzna"? ;-) PS. dla informacji zaniepokojonego czytelnika - skoro już badasz cza, który tu spędzam, to rób to dokładniej i formułuj bardziej precyzyjne wnioski - przykład: powinieneś zauważyć, że zaglądam co jakiś czas, z czego wniosek tylko taki, że mam łatwy dostęp do komputera i internetu

Gość cięty jezyk
"to może być tylko chwilowe połączenie podobnych stanów" tutaj to rzeczywiście niegrzecznie zabrzmiało, wpisałeś na potrzeby teorii o tym następującym zaraz potem poniżej "czasami" czy w celach bardziej kojarzących się z zestawieniem nieco powyżej, mianowicie "kobieta i mężczyzna"? z uwagi na potrzeby obydwu "teorii" , niekoniecznie jakkolwiek świadomie celowych lub nie określonych jeszcze jako celowe

"niekoniecznie jakkolwiek świadomie celowych" i bardzo dobrze, kobiety lubią trochę finezji, a nie tak kawa na ławę. poza tym dzięki Twoje nieświadomości mogłam skierować tok konwersacji na tory prowadzące do konkluzji, ze co dwie głowy, to nie jedna ;-)

Gość cięty jezyk
i bardzo dobrze, kobiety lubią trochę finezji, a nie tak kawa na ławę. poza tym dzięki Twoje nieświadomości mogłam skierować tok konwersacji na tory prowadzące do konkluzji, ze co dwie głowy, to nie jedna samodzielnie nigdy nie uzyska się takich rezultatów , jak z osobą płci przeciwnej i dlatego zostały ustalone pewne kanony dla pewnych "poszukiwań" oraz w efekcie "rezultatów" pracy w parach :P

Powiedzmy, że do tej pory prawda powyższa niezupełnie była dla mnie odkryta i przyczyniłeś się zauważalnie do mojej wiedzy ogólnej o życiu na planecie ziemia ;-)

Gość cięty jezyk
Powiedzmy, że do tej pory prawda powyższa niezupełnie była dla mnie odkryta i przyczyniłeś się zauważalnie do mojej wiedzy ogólnej o życiu na planecie ziemia nie mógłbym inaczej niż między swoim niezbitym "talentem" twórczym wkładać oczywiste dyrdymały na tematy zupełnie jasne ;)

"nie mógłbym inaczej niż między swoim niezbitym "talentem" twórczym " zaczynasz mi się zwierzać, a ja nie wiem, czy to dobrze, czy źle ;-)

Gość cięty jezyk
zaczynasz mi się zwierzać, a ja nie wiem, czy to dobrze, czy źle bez obaw , to było tylko stwierdzenie pewnego faktu ;) jak będę chciał się zwierzyć , to poszukam jakiegoś konfesjonału z damą w czarnej sukni w środku ;)

aha, czyli mam rozumieć, że masz sporo do ukrycia skoro tak wyśrubowane wymagania dotyczące Twojego ewentualnego powiernika widzimy? (bo o ile dama i czarna suknia są u mnie ostatecznie osiągalne, to w konfesjonale raczej trudno mnie spotkać) :)

Gość cięty jezyk
bycie grzesznym to rzecz święta ;) wyśrubowane wymagania stanowią dobry wstęp do spotkania się z realną rzeczywistością :)

no zobacz, a ja tak się staram jak najmniej grzeszyć, nie wiedziałam, ze w ten sposób tylko oddalam się od świętości ;-) o wyśrubowanych wymaganiach za wiele mówić nie musisz. z autopsji, czyli posiadaczki wspomnianych wiem o nich mnóstwo :)

Gość cięty jezyk
no cóż...starać się nie grzeszyć zawsze możesz...;) a czasem te wyśrubowane wymagania aż przebijają pewne pancerze , dlatego trzeba je trzymać na "łańcuchu" , bo to bestie prowadzące w nieskończoność :)

"starać się nie grzeszyć zawsze możesz." he he :-) dobre takie zezwolenie, bo mozna sobie dosc elastycznie interpretowac ;-) "starać się nie grzeszyć zawsze możesz." mi by wystarczyło, zeby przebiły jeden, ale jakiś odpowiedni (w sensie kompatybilny) dla mnie pancerz ;-)

Gość cięty jezyk
mi by wystarczyło, zeby przebiły jeden, ale jakiś odpowiedni (w sensie kompatybilny) dla mnie pancerz odpowiedni kaliber, narzędzie, myśl lub wola może przebić w kilku miejscach , wtedy z pancerza pozostanie balon ;)

ano tym razem wypadałoby się chyba zgodzić, a tym samym przyznać Ci tę rację, której bodajże wczoraj się domagałeś :) w ogóle tak myślę, że akcja byłaby podwójnie skuteczna, gdybym ja przebijała te różne miejsca różnymi swoimi zaletami, a Ty - jak na cięty język przystało - mógłbyś ewentualnie docinać, czemu ja bym nie podołała ;-)

Gość cięty jezyk
ano tym razem wypadałoby się chyba zgodzić, a tym samym przyznać Ci tę rację, której bodajże wczoraj się domagałeś znaczy , nie domagam się przyznawania racji, bo racja wymuszona jest jednoznaczna z narzuceniem :P w ogóle tak myślę, że akcja byłaby podwójnie skuteczna, gdybym ja przebijała te różne miejsca różnymi swoimi zaletami, a Ty - jak na cięty język przystało - mógłbyś ewentualnie docinać, czemu ja bym nie podołała Twoje zalety zawsze mogą się okazać nie do pocięcia ani podważenia , zależy tylko, czy stoi za tym jakieś prawdziwe oblicze i niezmyślona wola przebicia ;) jednak skoro okazały by się do podważenia i mimo wszystko były by prawdziwe , to może to być jedynie , ze gra czy akcja domaga się skuteczniejszych argumentów niż szyderstwo i cynizm ;)

"jednak skoro okazały by się do podważenia i mimo wszystko były by prawdziwe , to może to być jedynie , ze gra czy akcja domaga się skuteczniejszych argumentów niż szyderstwo i cynizm " wydaje mi się, że nie jestem w wystarczająco dobrej kondycji umysłowej w dniu dzisiejszym, aby być w stanie swobodnie poruszać się wśród meandrów Twego rozumowania. jedyne, co mi w tej chwili przebłyska, to wzmianka o Twoim cynicznym nastawieniu do kwestii mych zalet (wciąż uważam, że byłyby przyzwoicie wycenione na rynku cennych przymiotów) - sprawa jest do sprawdzenia. Wysyłasz detektywa i wiesz! ;-)

Gość cięty jezyk
wydaje mi się, że nie jestem w wystarczająco dobrej kondycji umysłowej w dniu dzisiejszym, aby być w stanie swobodnie poruszać się wśród meandrów Twego rozumowania. jedyne, co mi w tej chwili przebłyska, to wzmianka o Twoim cynicznym nastawieniu do kwestii mych zalet (wciąż uważam, że byłyby przyzwoicie wycenione na rynku cennych przymiotów) - sprawa jest do sprawdzenia. Wysyłasz detektywa i wiesz! jakiego detektywa chcesz? jak ma wyglądać , co lubić i jak zachowywac? może jakiś męski ideał? ;) czyli o to chodzi kobietom w grze, że chcą mieć wysłanego do siebie "odpowiedniego" detektywa od "pewnego gracza" ? ;) :D

Nie o to chodzi kobietom, a Ty przynajmniej juz bedziesz wiedzial, ze my nie zawsze wprost komunikujemy swoje zyczenia, czy tez raczej nie zawsze chodzi nam o to, o co sie wydaje, ze nam chodzi ;-)

Gość cięty jezyk
nowy rok biezy :D

Gość cięty jezyk
Nie o to chodzi kobietom, a Ty przynajmniej juz bedziesz wiedzial, ze my nie zawsze wprost komunikujemy swoje zyczenia, czy tez raczej nie zawsze chodzi nam o to, o co sie wydaje, ze nam chodzi ależ ja doskonale sobie zdaję z tego sprawę dlatego pisałem o tym detektywie mimo , że doskonale wiem , że nie chodzi o osobę tego detektywa ;)

Gość cięty jezyk
05:52 cięty jezyk nowy rok biezy to nie ja to pisałem , to podszyw , widocznie "piąta klepka" masz jakiegoś ukrytego czytelnika :)

"doskonale wiem , że nie chodzi o osobę tego detektywa" chodzi o profesje tego detektywa? czy osobe innego detektywa? czy o cos jeszcze innego? ;-) "to nie ja to pisałem , to podszyw" a moze detektyw??

Gość cięty jezyk
chodzi o profesje tego detektywa? czy osobe innego detektywa? czy o cos jeszcze innego? chodzi tylko o cel ;)

Gość cięty jezyk
a moze detektyw?? a moze panna milicjantka? :P

Cos nam sie te potyczki slowne przedluzaja w nieskonczonosc, wiec dobrze, ze wspomniales wreszcie o celu. Z tym ze ja z wrodzonej badz nabytej skromnosci nie zaczne rowijac tej mysli. Moge co najwyzej wziac z Ciebie zalozmy, ze dobry przyklad, jezeli bedziej chetny/tak mily/uprzejmy i dostarczysz ;-)

Gość werbla04
aby mieć cięty język trzeba być inteligentnym