Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

"aby mieć cięty język trzeba być inteligentnym" No cos Ty? Serio???? ;-) Bianka - moje gratulacje i wyrazy szczerej zazdrosci ;-)

Gość cięty jezyk
Cos nam sie te potyczki slowne przedluzaja w nieskonczonosc, wiec dobrze, ze wspomniales wreszcie o celu. Z tym ze ja z wrodzonej badz nabytej skromnosci nie zaczne rowijac tej mysli. Moge co najwyzej wziac z Ciebie zalozmy, ze dobry przyklad, jezeli bedziej chetny/tak mily/uprzejmy i dostarczysz cel może być zawsze nieskończony wiesz jaki jest wszechświat .....;) na pewno z racji swojej "wrodzonej skromności" możesz rozwijać wiele myśli i niekoniecznie brać mnie z dobry przykład :P

"cel może być zawsze nieskończony wiesz jaki jest wszechświat .." obiecujesz gwiazdke z nieba? "z racji swojej "wrodzonej skromności" możesz rozwijać wiele myśli - ojej, jestem rozczarowana, ze nie wolalabys zahaczyc o moje nieskromne mysli? ;) " i niekoniecznie brać mnie z dobry przykład" - no przeciez, calkiem zapomnialam, ze Ty tylko specjalnie na rzecz niezlego wystepu na lamach tego topiku wcieliles sie w model robiacy wrazenie niewykluczajace postawienie Cie za dobry przyklad :)

Gość cięty jezyk
obiecujesz gwiazdke z nieba? obiecuję , że gwiazdka jest za daleko i nie da się jej dotknąć ojej, jestem rozczarowana, ze nie wolalabys zahaczyc o moje nieskromne mysli? musisz się w końcu rozczarować , bo w końcu jesteś kobietą no przeciez, calkiem zapomnialam, ze Ty tylko specjalnie na rzecz niezlego wystepu na lamach tego topiku wcieliles sie w model robiacy wrazenie niewykluczajace postawienie Cie za dobry przyklad nie wiedziałem że to występ i ze zrobiłem jakiekolwiek wrażenie poza dobrym śmiechem na sali razem z wykluczającym siebie dobrym przykładem

Teraz to zbyt doslownie potraktowales moje zartobliwe slowa, wiec juz bede bardziej prostolinijna i powiem, ze whatever :-)

Gość cięty jezyk
szkoda , ze nie wiedziałem tym razem jak je potraktować bardzo żałuję i obiecuję że się poprawię :P;)

Gość cięty jezyk
Teraz to zbyt doslownie potraktowałaś moje zartobliwe slowa wiec juz bede bardziej prostolinijny i powiem, ze whatever :)

Gość cięty jezyk
ugryzłaś się w język przy mrugnięciu okiem czy to znak?

he he odpowiadam na pytanie: tak, w jezyku Indian chcialam Ci dac znak dymny informujacy o tym, ze nie takie numery z piszaca te slowa squo, bo nie bez powodu pyta ona o cietosc jezyka ;-)

Gość cięty jezyk
zapewne "te" numery nie z piszącą za to pewnie "inne" - ale nie wnikajmy , zwłaszcza , że chcesz zrobić "zadymę" w jakimś dziwnym języku ;)

Dobrze, ze pomimo niezlego poziomu wnikliwosci i slownej bieglosci jestes w stanie powstrzymac chec wnikania, tzn. tak mi sie wydaje, ze dobrze, chociaz oczywiscie nie chcialabym Cie za bardzo chwalic ;-)

Gość cięty jezyk
czasami każdy ma jakieś ludzkie odruchy ja także :P

laskawca z Ciebie, nie ma co chyba sie z tego wszystkiego ugne pod naporem tego Twojego ludzkiego odruchu, bo to jak lut szczescia normalnie .... :)

Gość cięty jezyk
okazuję Ci niezliczone wyrazy litości , zrozumienia oraz bycia miłym :) nie zawsze można okazywać ludzkie odruchy rozmawiając z kobietą ;)

he he :D tez mysle, ze albo "odruchy" albo rozmowa ;-) za wyrazy litosci nie dziekuje, gdyz wiekszego naporu Twej laski moga moje watle ramiona czy tam barki nie zniesc :)

Gość cięty jezyk
jestem pewny że jesteś w stanie znieść wiele na swoich barkach , a zwłaszcza przeróżne łaski , litości oraz zrozumienia subtelne i delikatne kobiece ramiona wszakże wskazują jedynie na pozory słabości i nie lękają się prawdziwego naporu- oczywiście "bez podziękowania" ;)

"subtelne i delikatne kobiece ramiona wszakże wskazują jedynie na pozory słabości i nie lękają się prawdziwego naporu" Odpowiedni, w sensie ten wlasciwy napor rzeczywiscie nie powinien byc powodem wiekszego kobiecego leku. Szkopul w tym, ze Twoj (napor) jest niemozliwy do jednoznacznego zakwalifikowania, w efekcie na wszelki wypadek wolalam przedstawic go jako potencjalne zagrozenie mych wspomnianych watlych ramion :) ale za Twoja wiare w moje mozliwosci na zlosc podziekuje ;-)

Gość cięty jezyk
skoro Twoje wątłe ramiona wytrzymują napór samej Ciebie i Twojej głowy, to o resztę bym się nie martwił ;)

Gość cięty jezyk
a miewasz zmartwienia , czy wolisz porady? :P

miewam zamartwienia, ale chyba nie potrzebuje cietych jezyow do ich ogarniania porady lubie, ale musza byc ze sprawdzonych zrodel, a Ty nie masz zadnych referencji ;-)

Gość cięty jezyk
ależ to ładnie ułożone i tak racjonalnie poukładane ;) prawie tak samo jak zmartwienia i porady bez referencji

he he :D w dodatku nic Ci nie trzeba tlumaczyc, bo i bez tego umiesz sie na niezlym poziomie powyzlosliwiac normalnie niemal cietojezyczna sielanka ;-)

Gość cięty jezyk
sądziłem , że powinno się raczej być grzecznie ułożonym i stanowić podstawę do jakichkolwiek wywodów merytorycznych niż chichrać przed ekranem zdając sobie sprawę z tego , ze pewna puenta zza ekranu, może poczuć się wyraźnie dotknięta swoim stanem napadowym :)

teraz pozostaje mi udawanie, ze mi tez niczego nie trzeba tlumaczyc dobra strona jest taka, ze i ja bywam nierozumiana to tu, to tam, wiec nie bede Ci przeciez rpobic wyrzutow :-) zas co do ulozonosci, to moge na chwile przyadoptowac: otoz sympatyczny Ciety, z przykroscia musze Cie teraz pozegnac, liczac wszak na to, ze zawitasz jeszcze kiedys w me skromne topikowe progi po to by stuknac kilka na wpol abstrakcyjnych postow i pochwalic sie swoim jezykiem obrazkowo-pisanym ;-)

Gość cięty jezyk
teraz pozostaje mi udawanie, ze mi tez niczego nie trzeba tlumaczyc dobra strona jest taka, ze i ja bywam nierozumiana to tu, to tam, wiec nie bede Ci przeciez rpobic wyrzutow acha czyli nauczyłaś się bycia niezrozumianą w celach sprawdzenia akceptacji ze strony innych ? :P styczniowe odnowienie pytania przynajmniej topik robi za kalendarz :P

Gość cięty jezyk
lutowe odnowienie odpowiedzi :P