Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

Gość cięty jezyk
piąta klepko, poka tzytzki

Gość cięty jezyk
wierzę - w kocu na taką wysoką, czy tam pozytywną samoocenę, którą u mnie dostrzegasz chyba nie jest łatwo zbyt długo patrzeć, kto lubi niedoścignioną konkurencję? na pozytywną zawsze chętnie i miło się patrzy , tym bardziej, ze zawsze można się mylić ;) już Ty się tak nie gorączkuj, bo Ci się monitor przegrzeje jestem całkowicie zimny , a gdy mi podniesiesz dodatkowo ciśnienie , to zamienię sie w lód ;) uważasz, ze trzeba mi pomóc w zejściu na złą drogę, czy w powrocie na dobrą? oczywiście , że na złą - dobrej nie proponuje , bo zwykle z kobietą i tak kończy się na zejściu na takową ;)

"na pozytywną zawsze chętnie i miło się patrzy" gdyby jeszcze pod pozytywną podstawić mini sukienkę i szpilki, to już w ogóle :) tym bardziej, ze zawsze można się mylić " Jakiś samokrytyczny ostatnio jesteś, czy mi się zdaje? :P ;-) "jestem całkowicie zimny , a gdy mi podniesiesz dodatkowo ciśnienie , to zamienię sie w lód " no tak, mini nie mam jak tutaj zaprezentować, więc nie da się wykluczyć takiej opcji ;-) "oczywiście , że na złą - dobrej nie proponuje , bo zwykle z kobietą i tak kończy się na zejściu na takową " "to nie ja byłam Ewą", proszę mnie nie obarczać zbiorową odpowiedzialnością ;-)

Gość cięty jezyk
gdyby jeszcze pod pozytywną podstawić mini sukienkę i szpilki, to już w ogóle to zależy jakie się ma nogi , buty i sukienka - jak wiadomo że nie każda się nada :P Jakiś samokrytyczny ostatnio jesteś, czy mi się zdaje? bez odrobiny uniesienia w swoją stronę , nie jestem w stanie robić tzw rozpoznanie ;) no tak, mini nie mam jak tutaj zaprezentować, więc nie da się wykluczyć takiej opcji sama mini jest na stronach netowych - buty też ;) "to nie ja byłam Ewą", proszę mnie nie obarczać zbiorową odpowiedzialnością jeżeli nie obarczymy wszystkich - żadna nie będzie chciała być odpowiedzialna ;)

"to zależy jakie się ma nogi , buty i sukienka " tak, jest mi to wiadome :) "bez odrobiny uniesienia w swoją stronę , nie jestem w stanie robić tzw rozpoznanie" ????? "sama mini jest na stronach netowych - buty też" nie dość, że samokrytyczny, to jeszcze dosłownego udaje ;-) "jeżeli nie obarczymy wszystkich - żadna nie będzie chciała być odpowiedzialna " :) obawiam się, ze nie tylko nie wszystkie, ale nawet bardzo nieliczne (nazwijmy, że te które dasz radę oswoić) będą w stanie przejąć się Twoim obarczaniem, więc jak wyżej - "to nie ja byłam ewą" ;-)

Gość & & &
Klepko, gdzie jesteś?

Gość na co mi to
????

Gość cięty język ma
np. vera icona

zerknęłam na pierwszą stronę i widzę,że już to wyjaśniałam - sama deklaracja odnośnie ciętości mnie nie zadowala ;-)

Był tu taki jeden na niezłym poziomie, ale temat nam się w końcu rozkleił (co mnie nie dziwi, bo takie życie) :)

Gość Deny80
Do piąta klepka Jak odszedł to trudno wchodzę na zmianę, bo mam ten sam numer siódemka co on. A poza tym przeciąłem język żyletką, więc mam cięty