Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąta klepka

czy ktoś na tym forum ma cięty język?

Polecane posty

Gość Deny80
Na razie jako nowicjusz przyszedłem buty pucować, ale szybko się uczę. Przepraszam za przecinki mam nadzieję, że większości z was to nie szkodzi

Gość Deny80
Małpa na drzewo! Ja też nie znam poprzednich wywodów i nie jestem z tego powodu zdekoncentrowany. Jeśli chcesz mnie obrazić to dawaj. Nie pójdę do twoich rodziców naskarżyć

Gość Deny80
Małpa złaź z drzewa! Chcę pogadać!

Małpa, opuszczasz kolejkę za próby wprawienia mnie w sama nie wiem co - poczucie winy? zdyskredytowanie moich umiejętności? (do których i tak nie przywiązuje dużej wagi jak zaznaczyłam) Deny, widzę, ze aż tak dużo to się przy mnie uczyć nie musisz ;-)

Małpa, za bardzo chcesz tu wszystkich rozstawiać, ale to już nie mój problem, że sam siebie dyskwalifikujesz :)

Z całym szacunkiem do tak znamienitej osoby jak Ty jesteś klepka,nie myśle o żadnych destrukcyjnych posuniec do Twojej osoby.:( Jednak będe musiał wpisać do ulubionych ten temat i nieco szerzej spojrzec na tutejsze zagadnienia.

Gość Deny80
Małpa słuchaj się! Na sympatii.pl jestem Deny80, więc tu się nie będę pucował na corno

Gość Deny80
Piąta klepka jedziesz!!! Bez skromności, bo wylatujesz!!!

Gość Deny80
Do Małpa jo znom

Deny80-- rozumie Cie doskonale lecz gwoli wyjaśnienia bedzie trudno nam prowadzić dialog ,jak będziesz uparty.Przecież ktoś moze złośliwie za Ciebie mówić i wyjdzie z tego niezły ambaras.

19.02.2012] 10:57 [zgłoś do usunięcia] Deny80 Piąta klepka jedziesz!!! Bez skromności, bo wylatujesz!!! 10:58 [zgłoś do usunięcia] Deny80 Do Małpa jo znom KTÓRA wypowiedz jest Twoja.Sądzę że jednak ta druga lecz nie mam pewności.

niestety, nie bee teraz mogła panom poświęcić więcej uwagi, bo jestem pod wpływem przeziębienia i idę się zastanowić, czy iść z nim jutro do pracy, czy zrobić sobie o jeden dzień przedłużony weekend ;-)

Gość Deny80
Jadę moplikiem na szychta. Fabryka jogurtów robi w niedziele!!! Mam nadzieję, że mi się ancug nie ubrudzi!!!

Gość Deny80
obie

Gość Deny80
Do Małpa. Jak ktoś się spróbuje podszyć to zakomunikuję. Jak na razie wszystko co Deny80 to ode mnie. Nie przepraszam za treść wypowiedzi a jeśli kogoś uraziłem to z góry...... ..... jest mi to obojętne

Gość Deny80
"Obie" to nie napisał Deny

Gość Deny80
11:08 podszyw

Gość Deny80
Małpa masz rację. Przez chwilę pomyślałem, że jesteśmy w pokoju obrazy:)