Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

MoniaMonte Szczerze, to w sumie tak :) chociaż ja nie katuje ''tej osoby'' pytaniami i vice versa, ale cieszę się, że ktoś się do mnie odezwał (chyba już z 5x to powtarzam) Fajnie, mam dziś dobry humor, tzn teraz bo jeszcze pare godzin temu wisiały nade mną czarne chmury... To jest bardzo interesujące, muszę zbadać to zjawisko - im organizm bardziej zmęczony, tym mam lepszy humor.. :D

''to brzmi nieco dziwnie, jak z matrixa To chyba te omamy o których pisałeś'' Ja wiem, że brzmi dziwnie, dlatego muszę zbadać to dziwne zjawisko :D a matrix fajny, oglądałem x razy :) brum masz rację, a tak patrzę przez okno i nawet słonko wyszło zza tych chmur posępnych :)

Gość brylantowa noc
no bo jak sie jest bardzo zmęczonym to w mózgu sie robi jakoś podobnie jak po paleniu marihuany ;) nie wiem jak to określić :D no jakies substancje sie uwalniają :D

A kiedy słońce świeci, człowiekowi zaraz na sercu weselej.

brum No tak, ale ''widzę'' że Tobie coś na tym serduchu lezy, czy może się mylę..

te wszystkie teksty są niczym pomyje z rozkładającej się świni jak w 3 częśc piły :) hahahahaha

The Manie - każdemu coś na sercu leży. :) Lżejszego bądź cięższego.

Gość tobie starucho brum nic juz
nie pomoze ;) bedziesz przegrywac swoje zycie na kafe do konca swoich zalosnych dni ;)

ja oglądałem wszystkie 6 części zajebisty film, chętnie bym zrobił dyrektore parę z tych gier

Oglądałam tylko Teksańską masakrę piłą mechaniczną.

To aż 6 czesci jest? :D kurcze, wiem tylko że tam chyba jakieś tam zadania ludzie mają i jeśli nie wykonają w określonym czasie, to im rozsadza, ucina czy urywa jakąś częśc ciała... ambitne.. :D

Gość Iiii.'aabuk
Skoro jesteś chory i tak nie idziesz do pracy to nie lepiej by było gdybyś w dzień nie spał, tylko w nocy? Fajnie że znalazes kogoś odpowiedniego :) tylko że pisało do Ciebie chyba sporo osób i tylko z jedną masz zamiar pisać? Spory przesiew robisz ;-D

Gość idź chłopie spać
:D🖐️:D

''Skoro jesteś chory i tak nie idziesz do pracy to nie lepiej by było gdybyś w dzień nie spał, tylko w nocy? Fajnie że znalazes kogoś odpowiedniego tylko że pisało do Ciebie chyba sporo osób i tylko z jedną masz zamiar pisać? Spory przesiew robisz ;-D'' Ja ogólnie lubie przesiadywać po nocach, kwestia przyzwyczajenia :) No i w nocy jest względnie spokojnie, chyba że ktoś głośno chrapie.. :) Nikt się po domu nie kręci, nikt nie przeszkadza i można łatwiej myśli zebrać i się odpręzyć. A co do tych ludzi, to tak szczerze wiele osób nie napisało i żadnego przesiewu nie robię. :) Większość maili, to były takie jednorazowe ze słowami zrozumienia, lub jakaś radą. Ja się nikomu narzucać nie będę. :)

Gość Iiii.'aabuk
To kto tak w dzień Ci przeszkadza? ;-D

wiesz takie przyjaznie jak juz wychodza naturalnie raczej ciezko zalozyc ze tu i teraz znajde bratnia dusze:)

heh no to mamy wiele wspólnego ;) też wole noc ale mało kto mnie rozumie....że jak to tak woleć ponurą noc zamiast słońca :P a w nocy po prostu jestem bardziej rozbudzona i jest fajnie...

Dobra, uciekam.. nie chcecie mnie tu? Tu nie :P:P Dobranoc, znaczy się dobry dzień i w ogóle :) brum, rozchmurz się!!!

Gość do The Man
Facet zrob wszystko co w twojej mocy, zeby nie dolaczyc do nieudacznikow zyciowych ktorych jedynym zainteresowaniem jest kafeteria i ktorzy w ten sposob zyja ------wegetuja. Bo zycie to nie jest jak widac. Jest jak pisales----udaja tu wielce szczesliwych. Nie chce tu nikogo obrazac, trzba nazwac rzeczy po imieniu. Pomysl o tym,to tyle.