Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Samtność w realu, czy przyjaźń przez neta?

Polecane posty

Gość stalingrad 40 letni prawik
o zesz kurwa

Gość ostatnia naiwna
Mało się udzielam na topikach, raczej tylko czytuję sobie. Ale zauważyłam pewną prawidłowość w działaniu co poniektórych osób. Są do wszystkich nastawione na NIE. Dlaczego ? Bo nie i kropka. Bez żadnego uzasadnienia. A jak coś napiszą no to już wiadomo same konkrety np, "jem kupę" lb taki szczery uśmiech "buhahahbuuuhahahaha - ja pierdole jakie pojeby". Jakie to dojżałe emocjonalnie osobniki. I z takimi nawiązywać kontakty i przyjaźnie ? Przecież jeżeli to są osoby "dorosłe" to cóż wymagać od dzieci. Chociaż czasem dziecko potrafi zachować się o wiele dojżalej od tej "ordynaryjnej pomarańczarni". Więc cóż zrobić gdy pojawi się niejaka "brum" skąd inąd przesympatyczna osoba, która naprawdę jest i rozsądna i elokwentna. A tu na widok jej posta wyskakuje BUC i udaje mocnego/mocną w gębie. Bo taki twór nie ma nawet twarzy. Co post to inny zlepek liter, no bo jak to ktoś się do niego przyczepić może, albo no nawet sama będzie chciała się pożalić i co wtedy ? Zmieszają ją z błotem. Ale społeczność kafeterii sama jest sobie winna. Wystarczy nie zwracać uwagi na takie TĘPOTY I BEZMÓZGI OGRANICZONE. Wszak kolor pomarańczy nie świadczy o charakterze. Może nie czuję się na siłach żeby zaistnieć jako stała bywalczyni i udzielać się wszem i wobec. Mnie wysatarczy że sobie poczytam. A to co widzę napawa mnie obrzydzeniem. Jak można tak się zachowywać po chamsku. Życzę im zdrowia, bo na rozum to już niestety za późno.

Gość sympatycznaaaaa
brum!!!???? widac ze nie bywasz tu czesto

Gość ostatnia naiwna
A odnośnie wybierania pomiędzy przyjaźnią w necie a zwykłą znajomością w realu, to uważam że zarówno tu jak i tu są różni osobnicy i nie ma znaczenia gdzie znajdziemy przyjaźń czy zwykłą znajomość. Jedno i drugie spotkanie można przenieść na każdą płaszczyznę w jakiekolwiek formie. A kontakty można podtrzymywać lub zrywać. Przecież to tylko życie.

Sympatyczna - nie bywam tu często? To bardzo ciekawa koncepcja. :D Nie wiem tylko do czego nawiązuje Twój post?

Gość ostatnia naiwna
Bywam często, za to mi płacą, za śledzenie zachowań i ruchy medialne. Praca jak każda inna. Wymaga tylko dużego samozaparcia by nie reagować na chamskie zachowanie. Pomiędzy krytyką w słowach a chamstwem jest ogromna różnica. A brum nie zachowuje się po chamsku, pomimo prowokacji pomarańczarni. :)

Znaczy, że ja się denerwuję bo mnie nikt nie kocha?

ostatnia naiwna zgadzam sie w 100% tendencja na kafe-zgnoic, poobrazac, wysmiac-a w 90% jest to robione w taki zenujacy sposob, ze swiadectwo wystawia sobie sam autor swoich wielce elokwentnych wypowiedzi

brylantowa noc Na temat religii itp to możemy porozmawiać, ale nie tu. :) Heh, ale się rozpisałem co? Coraz rzadziej tutaj zaglądam, w zasadzie już myślałem, że temat został usunięty. No ale nic, pozdrawiam wszystkich.

Gość ostatnia naiwna
brum >> bywam czyt. piszę

Gość ostatnia naiwna
Jem kupe offermy

Gość ostatnia naiwna
Jestem Tamari i brum :D

Gość ostatnia naiwna
No proszę jednak istnieją ci o których pisałam. To fakt nie jesteś błyskotliwy "podszywie", jesteś tylko ograniczony umysłowo.

Ale dziś to ja chyba zupełnie tu nie pisałam. Nie pamiętam tez czy wczoraj. Dlaczego więc napisałaś, do mnie, że rzadko piszę? Czy jakiś mój post z przeszłości Cię natchnął? Czy może pomyliłaś tematy? Bo nie bardzo rozumiem. :)

Gość ostatnia naiwną
Jestem strara bezrobotna i bronię przegrańców z kafe w pomarańczy, nie mam na słownik ortograficzny i robię błąd za błędem :classic_cool:

mam nadzieję że w ten sposób poprawiłeś swój nastrój, bo twoja obstrukcja umysłowa wskazuje wyraźnie na drobne odchyłki w pojmowaniu zachowań międzyludzkich.

Gość brum nie lubia bo sie wszedzie
wpierdala , ot i co :D:D

Gość naiwna robisz bledy ortografic
zne, tepaku

brum z pierwszej strony topiku 09:06 [zgłoś do usunięcia] zaraz brumisko zabrumuje caly top brakuje jeszcze reszty brumgowna towarzystwa i bedzie offtop 09:08 [zgłoś do usunięcia] brum Ha, ha, ha. Strasznie, strasznie śmieszne. Dawno nie widziałam takiego dowcipnego wpisu, Pomarańczo. 09:08 [zgłoś do usunięcia] centurion* kafeterianka chłopa to nie masz na bank 09:10 [zgłoś do usunięcia] brum ty stara rapszlo wszedzie musisz sie wpie**olic jak zwykle 09:11 [zgłoś do usunięcia] brum Stara ale jara.""" Przepraszam za cytat, ale widzisz sama biedactwa już nie widzą sensu życia. A pisałam o swoim występie na forum nie twoim. Nie mam nic przeciw tobie. Potrafisz sobie poradzić z tymi opomarańczowionymi.:P

Się nie ukrywam tylko usiłuję dociec dlaczego. :D I się nie wpycham wszędzie tylko w niektóre tematy.

Dziękuję Naiwna aczkolwiek niewiele mi to wyjaśniło. Pytanie swe do Sympatycznej kierowałam.

offermo jesteś jednak naiwny, wystarczy poczytać twoje posty, cóż one wnoszą mądrego ? Rozumiem że masz swoje zdanie, bronisz go bo widzisz swoją miernotę i próbujesz dowartościować swoje ego. Twoje wypowiedzi akurat dla mnie są dziecinnie śmieszne.

Gość sympatycznaaaaa
moj post byl do ostatniej naiwnej wiem ze czesto tu bywasz Brum:)

Gość sympatycznaaaaa
i uwazam ze nie jestes sympatyczna:)

Znajdź dający przykład inny przykład z dnia dzisiejszego a zacznę Ci wierzyć. :D Może. I jaki wierny naśladowaca Zawsze szczerego. :D Brakuje Ci własnych pomysłów? Kreacjonizm w niedorozwoju cz co Ci dolega? :D

Gość sympatycznaaaaa
w taki mroz troche ciepla kazdemu sie przyda:P:D