Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczarka czasu

za 11 dni Wigilia!!!

Polecane posty

Gość cholweka
ślub jest w gorach własnie w małej miejscowości :-) na pewno będzie cudownie. szczerze mowiac to zalezalo nam bardzo na slubie w tym roku i dobrze bo okazalo sie ze jestem w ciazy:-)choc decyzja o slubie nie byla podjeta dwa miesiace wczesniej. te swieta z pewnoscia zapamietam na cale zycie

Gość odliczarka czasu
ja musze wziasc sie za prezenty, w piatek widze sie z przyjaciolkami i zazwyczaj kupujemy sobie cos wiec mysle co im kupic... trudne.

PRka- nie to było o tym spaniu do Wenus;) Idę na zakupy:) mam nadzieję, że coś fajnego wyhaczę;)

wenus- bo większość ludzi w dzisiejszych czasach myśli tylko o sobie. Ci co biorą ślub w taki dzień to super wydarzenie na pewno ale ile osób na tym ucierpi a przede wszystkim dzieci, bo święta bez mamy albo bez taty to nie święta

Już nie mówie o jakichś małych świętach, ale o Bożego Narodzenia i Wielkanocy to jednak lepiej nie organizować takich imprez. Ja nawet bym wolala jako gość posiedzieć w domu z rodziną niz lecieć na wesele. No ale trudno, jak to woli :) Ja tam wole zwykly dzień z niczym nie powiązany, by był dniem wspaniałym tylko z powodu ślubu.

Gość odliczarka czasu
na dole jest reklama.

no niestety a może stety... święta idą trzeba się pogodzić :) A tamte moje różne niektóre teksty to były tylko żarty a niektórzy to tak do siebie biorą niepotrzebnie

Gość odliczarka czasu
trzeba sie pogodzic??? u mnie w chacie ojciec zaczal znow najezdzac na swojego syna- 30 latka, patologia, przed swietami.

Gość PRka
co do siostry to w sumie najpierw ona do mnie przylatuje a potem razem do Polski :D co do ślubu w święta i osób które wtedy muszą pracować - wcale nie muszą, mogą podjąć decyzję. Nie wszyscy obchodzą święta, to raz, w niektórych rodzinach np. w mojej właściwie w 2 dzień świąt ludzie się rozjeżdżają do teściów itd tak czy siak. Także zawsze się znajdzie ktoś komu praca w 2 dzień nie będzie przeszkadzała, a nie oszukujmy się zastrzyk gotówki po świętach się przydaje. Nikt nikogo nie zmusza :))) ślub w górach!!! ale jestem zazdrosna!!! :D gratulacje ślubu i dzidziusia ;*

Odliczarka- u mnei też nie jest idealnie:) Ratuje się tylko tym że po świętach od razu sie wyprowadzam z domu:) I wkoncu będzie normalne życie.. A następne swieta już w swoim domu, bedą chyba najwspanialsze:)

Gość odliczarka czasu
No, ja w styczniu chce wyjechac- zobaczymy co z tego wyjdzie.

Prka- moj tata gra na weselach, jedzie grać 25-ego - myślisz ze jest zadowolony?:P Jasne że jak jest okazja to się jedzie, zresztą nie warto odmawiac ludziom bo to się obraca przeciwko zespolowi. Ale jednak wolalby w spokoju posiedziec w święta w domu, bo pracuje od poniedzialku do soboty ( a w soboty wesela) przez caly rok po 8-15 godzn :o

nie czujemy bo po co :D ja tam wole odliczanie do wiosny a nie do jakiejs tam glupiej wigili ;/ blee

Gość odliczarka czasu
za granice

Gość jesli nie wiesz co zrobic
? Swieta? mam czuc swieta? bez przesady......dla mnie nie istnieja w tym roku zadne swieta.jestem po rozsdtaniu z facetem ktorego kochałam ponad zycie , bedac z nim 8 lat. znajomi jak zwykle odwrócili sie ode mnie ...chociaz to on zostawił mnie dla innej....nie mam pieniedzy, jestem alkoholiczką i nie mam zycia! świeta nie sa dla takich jak ja....nie z takim przypadkiem.swieta sa dla tych ktorym wszystko idzie idealnie.wtedy jest i z nich radosc.dla mnie pozostaje smutek i cierpienie.swiat nie chce.i oby szybko to zleciało.

Gość PRka
współczuję Twojemu Tacie. Ale to nie jest wina osób które chcą wtedy brać ślub, bo każdy ma wolną wolę. Mnie na praktyki i inne bajery też się nie chce chodzić, ale jak jest okazja to się jedzie, każdy tak ma :D taka profesja i już. A lekarze to co? Też by woleli w domu siedzieć. Oni mają jeszcze mniej pola wyboru niż muzycy :D poza tym równie dobrze ci muzycy by mogli mieć urodziny w lipcu albo nie wiem rocznicę ślubu :D i co, też wesele to się jedzie :)))) P.S. Ale zazdroszczę Twojemu tacie że gra na weselach, ja bym strasznie chciała śpiewać na weselach :D

Gdybym mogła to bym zamieniła tą wokalistke na Ciebie, bo nieprzyjemna suka z niej :o Może porozwieszaj ogłoszenia:) czasami szukają.. Moj tata to od malego gra na weselach, po dziadku to przejął:) ale on jest ze wsi tak jak i moja mama, a więc wszyscy znajomi i caly czas maja wersela:) Od kwietnia do lisopada co tydzień i tak odkąd on chyba sam pamieta:) Ale w święta grać nie lubi.. Moja mama nie pamieta kiedy sylwestra razem spędzili, bo zawsze gra.. Ale wiesz:) Moj tata normlanie pracuje i weekendy jedzie na wies na wesela.. A lekarz to ma chociaż wolne:D No ale nie ma pracy idealnej;)

Prka ale powiedz nie wolalabym mieć slub w jakiś nic nieznaczący dzień zeby zapamietać go jako najwspanialszym bo to dzien waszego slubu ? Ciekawe czy ktoś wymyslił ślub w sylwestra:D

Gość PięknaiJędrna
Brzydale, nigdy nie będziecie takie piękne jak ja pasztety ! http://je.pl/84pk

"co do ślubu w święta i osób które wtedy muszą pracować - wcale nie muszą, mogą podjąć decyzję" no w sumie mogą podjąć decyzję albo praca albo bezrobocie, ale co ty wiesz o życiu dziewczyno. Żeby każdy mógł pracować kiedy chce.... śmieszne to

Właśnie wróciłam z zakupów, masakra... nie da się chodzić jest taki wiatr:O Ale na szczeście kupiłam wszystko to co chciałam;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmn
up

Gość troche zakrecona
O lol i po co podnosic taki temat w srodku lata?:P