Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczarka czasu

DLACZEGO SKORO ZIEJECIE JADEM NA WIEŚ

Polecane posty

Gość odliczarka czasu

i ludzi zwiecie wieśniakami tak chętnie tam jeżdzicie na imieniny i wesela ? - żeby sie nachlac miejskie głodne szczury. DLACZEGO TAK CHĘTNIE BYŚCIE DARLI WAŁÓWKĘ ZE WSI ? CZEMU SIĘ NIE BRZYDZICIE SKORO JAK PISZECIE TAM JEST BRUD I SYF ? ŻAL MI WAS GŁODNA MIEJSKA HOŁOTA

Gość odliczarka czasu
UKRADŁAS MOJ NICK- SPADAJ :/

Gość a krowy juz wydojone??
:classic_cool:

Gość złodzieyka nicków
nie :o

Gość odliczarka czasu
TO CHYBA TY UKRADŁAŚ TĘPA DZIDO - SOBIE ZAREZERWUJ TO BĘDZIE TWÓJ ALE PEWNIE NIE UMIESZ PUSTA PAŁO

Gość odliczarka czasu
A CO NAPIŁA BYŚ SIĘ MLECZKA 3.2 % ? SUCZKO

Gość nie jeżdżę ani na
wesela, ani na inne uroczystości, wałówki tez nie biorę. :p Bo jestem mieszczanką z dziada pradziada i rodziny na wsi nie mam. Znajomych tym bardziej :p

Gość odliczarka czasu
TAKICH JAK TY TO MAŁO . RESZTA SĘPÓW TYLKO PATRZY BY NA WSI DALI IM ŻARCIA

Gość oszeszty..............
wies to wies a misto to miasto w miesie tez jest syf tylko troche innego typu :P nie mam nic do wsi.........

ja jezdze do mojej rodziny :D bo sie bardzo kochamy :) I predzehj ja przyjade do noch niż oni do mnie bo maja duzo pracy. Jak tam jestem tyram w polu, siede w garazu i przygotowywuje tydzien rzeczy na giełde :) Wybacz że jak wyjezdzamy to mamy pod autem polozony, worek ziemniakow, marchekwi pietruszki itd itdp, kure, jajka :) Wybaczysz?:D Ale ja nie mam nic do wsi, uwielbiam tam jezdzić

Gość odliczarka czasu
WYBACZAM I TO ROZUMIEM . ALE MAM W PRACY W MIEŚCIE ZDEBÓW KTÓRZY TYLKO GADAJĄ WIOCHA , ZADUPIE WIEŚNIAKI ITD ALE NA IMPREZY I WYŻERKĘ WIEJSKĄ SĄ PIERWSI

Ale nienawidze jezdzić na wieś do mojego faceta. Nic tam nie robia kompletnie nic, zyja z emerytur rodziców. A ciągle są zarobieni, nie ma czasu siąść itd- ich słowa :o Ciągle musmy wysłuchwać jak my w miescie mamy luz bo nie musimy ciągle robić, odpoczywamy. A najlepsze jest to ze oni nawet palcem nie kiwną w gospodarstwie :D Zastanawiamy się czy na nasz ślub przyjadą :) Bo na mego narzeczonego (mimo ze chrzestny) to nie był na komuni, bierzmowaniu, 18nastce.. Tak jak i na jego siostry :o AAA jak nie poprzyjezdzalismy na bierzmowanie ich synka to była obraza na pół roku :o Więc nie pierdol że to my jesteśmy okropni:)

Tak, tacy są:) Ja ogólnie uwielbiam wieś, uwielbiam jezdzic w pole, w wole chwile lazić na łąke, nad rzeczke, zrobić ognicho, pogodzić się z zającami :D i sarnami :D Ogólnie kocham swoją rodzine:) Uwielbiam ludzi z tej wsi no i innych-bo mam wiele rodzinnych wiosek. A imprezy fakt faktem sa tam wspaniałe. Ale zeby tylko tak żerować na imprezach, a ogólnie jezdzić po ludzach ze wsi to rzeczywiscie jest niemiłe. p.s. nawet lubie zapach tego powietrza na wsi :P Po 2 godzinach tam nie czuć już gnojówki.. tylko taki przyjemny zapach:) No uwielbiam tam jezdzić:D Ale brzydko skierowałeś/aś temat- bo do wszytskich.

Ja nie lubię wsi. Mimo, iż mam rodzinę na wsi, nie przepadam za jeżdżeniem tam, wolę jak oni do nas przyjeżdżają. Jestem typowym mieszczuchem, nie podoba mi się życie jakie jest prowadzone na wsi, nie lubię wiejskich zwierząt i brudu. Raz byłam, u rodziny na wykopkach i mam nadzieje, że nigdy więcej :-) Ale nie mam nic do ludzi tam mieszkających, swoją rodzinę bardzo lubię. Mam też trochę koleżanek z różnych wsi i fajne dziewczyny :-)

A ja uwielbiam krowy, byki, swinie:D Małe świnki zawsze traktuje jak domnowe zwięrzęta:D PRzytulam, pieszcze:D tak jak i cielątka :) Jak juz mowilam, w pole tez lubie jezdzic itd.. Ale mimo wszytsko nie wyobrażam sobie tam życia, poniewaz jestem już przyzwyczajona do miasta, jestem typowym mieszczuchem- ale otwartym na wszytsko

W moim województwie wsie są zazwyczaj zaniedbane, rozwalające się domy, stodoły, płoty i wszędzie odpustowe kapliczki. Drogi są fatalne,niedługo chyba znikną. Oczywiście mieszkają tam też ludzie, którzy dbają o swoje domy, ale to raczej mniejszość. Zdecydowanie nie dla mnie takie klimaty. :-)

Gość ol bjorn raritet delikatet NFF
Zapijaczone mordy sa na wsi jak i w mieście to czemu tu się dziwicie?

Gość odliczarka czasu
ALE W MIEŚCIE TEŻ JEST BRUD I POD STACJAMI ŻEBRAKI ZAPITE GĘBY, W MIEŚCIE TEŻ SMRÓD Z KRATEK ŚCIEKOWYCH A WEJDZCIE DO BLOKOWISK JAK TAM ŻYJĄ LUDZIE ? JAKI SYF NA KLATKACH SCHODOWYCH ?

Gość jesli nie wiesz co zrobic
ale zajebalo wiochą! tylko wiocha moze taki temat durny załozyc.

Gość odliczarka czasu
DO JEŚLI NIE WIESZ CO ROBIC : CO NIE DALI CI NA WIOSCE MASEŁKA I SERKA JAK ODJEŻDŻAŁEŚ - ? JUŻ NIE DAJĄ BO ZMĄDRZELI