Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam 102cm w biodrach

Mam 102cm w biodrach

Polecane posty

Czy waszym zdaniem przegrałam życie;-)..? A serio ciekawa jestem co myślicie na ten temat w dobie jednak popularności szczupłej sylwetki, a z drugiej strony na siłę wmawiania nam, że 'pulchne' też jest piękne. Tylko tak od skrajności w skrajność. Jak czujecie granicę między przesadną chudością która nie jest atrakcyjna, normalną sylwetką również taką nieidealną, a nadmiarem kilogramów do zaakceptowania oraz takim stanowiącym problem. A faceci, jak wielu z was przywiązuje dużą uwagę do sylwetki, jakie odchylenia od powiedzmy 'normy' jesteście w stanie zaakceptować albo może nie przywiązujecie aż takiej wagi bo jednak w kwestiach wyglądowych ważniejsza jest ładna buźka, sympatyczny uśmiech i pełne blasku spojrzenie? Na razie pomijamy charakter;-) interesuje mnie kiedy to jest tak, że widać problem ale jesteście w stanie go zaakceptować bo inne elementy są ważniejsze,a kiedy tego problemu poprostu nie ma dla was. Kobietki a wy co myślicie, jak się czujecie ze swoim ciałem, co myślą o nich wasi faceci. Wszelkie komentarze, opinie, przykłady mile widziane:-)

Gość trzeba mieć troche ciałka
ja mam 52 kilo przy 160 cm czyli conajmniej 5 kg nadwagi a moj luby mówi że mam sliczny pulchny tyłeczek :)

Nie chodzi mi o takie o jakich każdy od razu pomyśli, że na 1szy rzut oka waży o wiele za wiele... Wg BMI prawidłowa waga może zawierać się w dość szerokich przedziałach, ale wizualnie to już różnie wygląda i właśnie to mnie ciekawi którym momencie to stanowi problem, są różne gusta i niektórzy lubią skrajne anorektyczki inni wręcz przeciwnie. No i właśnie napisałeś 'krągły biuścik i pupcia' ale sylwetka szczupła, czyli w sumie chodzi o wcięcie w talii i zgrabne nogi, proporcje? Kiedy sylwetka jest jeszcze krągła tam gdzie trzeba ale całościowo szczupła i zgrabna:-)

Gość bvcbvc
a gdzie fotka ?